Мария Илиева защити облеклото на Гери-Никол

Поп звездата Мария Илиева не вижда нищо скандално в оскъдното облекло, с което Гери-Никол се появи във видеото към „Момиче като мен”.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева защити облеклото на Гери-Никол | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Българите сме по-склонни да саботираме, отколкото да се радваме на успелите хора" Да поставяш това девойче след успелите хора, ха-ха, искрено ме разсмя с тази оценка!

Марче, остави я естетиката ами я им покажи пак на тия хора как съ пипъш , как съ баръш....

Да, Марийче, ние всички знаем колко стилни и естетични са твоите клипове... Общо взето...чалга клип..с поп музика.

Струва и се нормално защото самата тя на 38г. и се струва нормално да се увърта с гол задник около тинейджър.....Наско Колев...

туй герито- никол много фукня, много нещо - взе се прекалено насериозно, има претенции за глас и красота, но за по-сигурно заложи на голотията, пардоннннн - сексапила - а пък марчето си я знаем от малка - не може да пее, но налита като вълкодав на агнешко - мъка, мъка......

ЖАЛКА ИСТОРИЯ. МНОГО Е ТЪЖНО. МНОГО КОМПЛЕКСАР - МНОГО НЕЩО. ТИЯ ДЕТО ТУКА НЕДОВОЛСТВАТЕ ОТ СТАТИЯТА - КАКВИ СТЕ????? ИДЕАЛНИ???? ШИРОКОСКРОЕНИ? ПЕРФЕКТНИТЕ? КОГА ЗА ПОСЛЕДНО СТЕ ПОМОГНАЛИ НА НЯКОГО В НУЖДА? ЗАРАДВАХТЕ ЛИ СЕ КОГАТО СЪСЕДА ВИ СИ КУПИ НОВА КОЛА ИЛИ ВИЛА В БАРОВСКИ КВАРТАЛ?? ВИЖТЕ СЕ ПЪРВО В ОГЛЕДАЛОТО И ТОГАВА СЪДЕТЕ ДРУГИТЕ!

И ти се издаде! Вила не се купува в квартал!

От кое село си приятел????? Да си чул случайно за квартал Бояна, квартал Симеоново и квартал Драгалевци?? Провери има ли блокове там, тъпако!!!

Gogo- ти знаеш ли въобще какво е София? А къде се намира? Това не е твойто село в Балкана със стогодишните къщи и чакълирани пътища!!!! Помисли малко преди да пишеш тъпотииииииииии

до "много плювачи" - аз се зарадвах на мария от стара загора - момичето на 15 години, дето спаси човешки живот - обикновено, скромно българско дете -тъжно и жалко в случая е, че ти не можеш да прецениш и отсееш кое е истински ценно - едно полуголо вряскащо момиче на "голямата сцена" или една мария с огромно сърце, спечелила уважението на всички българи за броени дни - обществото ни е болно и не се нуждае от пошлост и голотии, било на непълнолетни и преминали в трета глуха певачки , имаме си ги в излишък - трябват ни повече стойностни млади хора, които да са наясно какво искат - да пеят ли, да работят ли или да се събличат

Аз лично не вярвам някой да не се е почувствал горд от постъпката на това девойче, и искрено да се е зарадвал. Но, АЗ - ти осъзнаваш ли, че това са коренно различни ситуации умнико??? Да се зарадваш на съседа за колата и вилата не е едно и също. А ако колегата ти спечели от тотото как ще реагираш???? Не само че няма да го поздравиш, а и няма да му приказваш поне седмица от яд и вътрешно изяждане.

на всеки, който си е купил къща, макар и скромна, ако спи в нея с чиста съвест. Ама колко са "баровците" с такава? Или с някаква изобщо съвест.

"Радостта" ти би била фалшива, не си изключение.

малко плюене не е излишно...,маи става дума за различни категории "радости". не мислиш ли, че в случая става дума за нещо от рода на"тя танцува само едно лято" . такива "звезди" - току блеснат и изгаснат. талант и труд се изисква за да светиш дълго, не голо дупе

Нека първо роди и после да обяснява за възпитателни норми.

Дай му само да се съблича, чепати, гологъзи и предлага, и нямало нищо лошо, докато не попаднат случайно на снимки на дъщерите си в нет-а. Тогава започват да морализират и да заплашват класната и кого ли не...Но чак тогава, когато каруцата вече е в дерето!!! Вече и отношенията се опошлявиха, няма ни грам романтика, ходат набързо или в асансьора, или в тоалетната за един-два тека и ...край. Държи им за няколко часа и после пак. Не очаквах от "звезда" да се изцерва така, явно пътят й е познат. Първо звезда, после икона, накрая - мощи за поклонение. Но бай Петко Бочаров е казал една витиевата фраза за такива случаи. Нещата рано или късно /явно- късно/ ще се въ рнат към изконните си корени и на мястото си.

Ако Мария Илиева разговаря с млади слушатели, сигурно ще чуе това, което веднъж в разговор чух аз. Питах мои познати млади момчета какво им харесва в изпълнението на наши известни певици /нарочно не споменавам имена/. Отговорът беше, че изпълненията на тази музика не се слушат - те се гледат. Толкова за широко скроените български слушатели и относно това дали оскъдното облекло допринася за успеха на една певица. По-скоро НЕ! Да не забравяме, че непълнолетни лица дори не трябва да се снимат публично, поне така е по закон, но кой ли го спазва!

Илия Мариева ли беше тази дето се метна върху Джо Лин Търнър като попарена хрътка на аерогара София ? Чух че още хълцал . Когато му казали че ще му покаже " как съ пипъ , как съ баръ " се сепнал и му минало .

Кво искате бе задръстеняци, това готино момиче да излезне с шалвари и забрадка до очите ли? Сякаш Ислямска държава е в главите на половин България... азиатско-помашката половина! Колко омразата се излива от разни девствени пубертетчета между честите им мастурбации и среднощни полюции. Ще направите сефтето все някога... Засега правете селфита и мажете мазолите по "дяснячката"...

Нещо грешиш! Истинският талант не търси евтини ефекти - те си имат място другаде. Певецът трябва да притежава певческа дарба, добре обработен глас, визия, сценично поведение, та чак тогава може да си позволи повече предизвикателства към публиката. Ако си може, почитателите няма да забележат как е облечен, защото ще бъдат запленени от изкуството му.

Първо на първо не е хубава, защото има къси крачка. Но ако оставим това настрана, да стане на 18 пък ако иска и чисто гола да излиза на концерт пред бежанците в Кьолн!

Проблема на марчето е, че се продава за едно Лукче...

Гери Никол-успяла, според мария илиева, и как успя със скандал относно голатата и. Но да бъдем широкоскроени към голите хора, то и в Африка се разхождат голи, ама не са преуспели. Тая мара, от ден на ден пада и пада все по-надолу, може би иска да преуспее.

проблемът е основно в извратените мъже-педофили, които манипулират и експлоатират непълнолетни момичета.

ах, марче - то в световен мащаб ако една певица не се разхвърли по оскъдно"работно"облекло, значи не е никаква певица - топ- мнение наложено от американския шоу- бизнес - т.е. зрителят се заангажирва не толкова да слуша гласовете на певиците, повече се набляга на разкрепостеността, която доста често граничи с представите на хората за леки и леснодостъпни момичета, които между другото са се изтъпанили да попеят - рядко са певиците като напр. селин дион, които не натрапват анатомията си и залагат на певческите си възможности - марче, ти никога не си била на този бряг, още повече малкото недоразумение - гери-никол - разкрепостявайте се двечките ,разхвърляйте се на воля но не ни плашете с несполучливите си опити да пеете

поп-звездата мария илиева. ще падна от смях. каква звезда, какви 5 лева...какъв е критерия....зад това определение в заглавието...вероятно - евтина сензация. какъв стандарт и какъв авторитет е т.н. "поп-звезда"

"естетични проститутки". Да може да си говорим за израстването на личността през неокласицизма на чаша хладно бордо...между две чук.... . Може да има и кисели ябълки, като Герито. Въпреки че съм расист и извратен "естетически", когато Тина Търново запее на 60 години с едно парцалче около кръста, няма продажби, няма сексапил - има едно голямо изкуство, поднесено с такъв магнетизъм, че кара всеки да му се живее. Гери и Мичето разголени изглеждат като проститутки, докато Тина е вечната Амбър. Тя не продава с голота. Тя излъчва....Въпреки голотата си.

да ама,нерде ямбол - нерде стамбул

за теб възрастта няма значение за това се надири на това момченце от варна по малко с 15-години от теб

всеки иска младо и кмет и кметица---марчето наско я боцка

Още ме е яд, че трябваше на най-добрата анимация за миналата година "Отвътре навън" да търпя именно "прекрасния" глас на Мария Илиева. Понякога е по-добре да замълчиш, вместо да лансираш пошлост. Уви, явно на нея това изкуство да си трае, когато трябва, не ѝ е присъщо.

Гарван гарвану око не вади!... ...или казано по модерно му за тия двете "Кува куву не пречи!"

Хорааа! Как ви дава сърце да сравнявате Адел с Мария Илиева?!?!?!

Да бе! Как може да ги сравнявате?!? То това е като да сравняваш Зил с Трабант.

А защо не виждате какво точно се сравнява? Естествено, че са на космическо разстояние една от друга. Едната е талант и няма нужда да се съблича, за да блесне, другата е бездарен продукт на българският криво-разбран шоубизнес и затова трябва да се разголи, за да изкара някой лев. А и М.Илиева твърди, че в световен мащаб сексапила продава. Да, ама не! Продава таланта. Само в България секса, а не сексапила продава и промива мозъци

А ти защо реши, че защитавам посредствеността на Мария Илиева, а не таланта на Адел?! Ама ей така, колкото да се включиш назидателно. Стана ли ти хубаво поне.

КАТО ПУСКАТЕ ПРОСТАШКИ НОВИНИ, ЛОГИЧНО Е ДА ИМА ПРОСТАШКИ КОМЕНТАРИ. А АКО ЩЕ ЦЕНЗУРИРАТЕ - ЧАО! ТЪРСЕТЕ СИ ПОСЕТИТЕЛИ!

Човек може да каже много повече, ако е дипломатичен, дори да е елегантно язвителен спазвайки добрия тон. Схващането, че имаме право да реагираме като простаци на простотията, е грешно. Това е мое мнение, разбира се. То не би попречило на никого да се държи просташки. :-)

пак си пропсунал като те учех ,че каквото повикало такова се обадило! Не си българче ти....промиха ти мозъка,нищо ,че уж си ми унука. Как пък не прихвана нищо от мъдростта на поговорките ни.

Готина мацка а и пее криско се опитва да копира ъпсурд и не може щото ъпсурд си е ъпсурд

Подобни "актьорски" изяви се хранят само от едно - вниманието на публиката. Ако не ви харесват изявите - не ги хранете с вниманието си.

"Старата.... харесва прелестите на младата." Май става интересно с дружките на недорасляка Криско.

Този въпрос е толкова широкоаспектен. От една страна е нелепо общество, в което момиченца и ученички правят секс от 12-годишни, да реагира толкова остро на едно сценично облекло. От друга страна е пошла цялата индустрия, която продава заради секса и сексапила, а не заради таланта. А от трета страна и смешното в случая е, че Мария Илиева, която не блести нито с талант, нито със сексапил, отново се е изказала, само и само да е и под този прожектор и да бъде забелязана покрай някой друг. Марийченце, вече си по-близо до климактериума, отколкото до сексапила, мила. Не че има нещо лошо в климактериума. Напротив! Но се предполага едно зряло поведение на улегнал човек!

Илиева, талантът не е ли в основата на всичко ? Не съм видял Адел провокативна.

Адел е дебела бе, къв сексапил търсиш там. Тя, ако се съблече няма кой да я гледа.

оффф, адел не отива на баня - адел пее - за разлика от марчето и герито-никол

В Америка, щото са дебили по определение ли, пълнолетие се достига на 21 години? Там дали може 17 годишна ученичка да се предлага като лъскава играчка на чичко-паричко? А Марчето... прави си йефтян ПиАр на гърба на малкото пикленце... че да си кажат всички дечурлига - кака Мара - арна кака! Пффф...

да ама от колко годишни правят секс - от наполовината на 21 години, нали

Туй не мога да ви кажа, другарю, нямам наблюдения и информация... но може да е вярно както казвате вие...

Иска ми се да сме по-широко скроени, казала дъртата чанта лачена.

Лачена, ама влачена!

после.що има случеи,като в Стрелча!

fall_out

Кака Мара вече да не го играе "Маман" за Гериту? И двете са смешни и безинтересни за хората надхвърлили поне 25. Жалко, че такива кифлочи + поп-фолк певачките дават пример на пуберите...

К...те трябва да се подкрепят взаимно

Аз до момента не съм чул нищо интересно от творчеството на Мария Илиева, за да бъде тя какъвто и да било фактор в българската музика. Факт е че чалгата се опитва да мимикрира и Гери-Никол е точно такъв продукт. Чалгата умря - да живее чалгата. Това е. Секс продаван за пари. Без значение, че е само от екрана. Продукт, който няма послание, няма идея, само елементарен текст за е*ане и цици и гъзове, опакован в модерни хип хоп ритми. Чалгата е същото ама е облечена в ориенталски ритми.

Напълно съгласна с едно уточнение: Парите не идват от продажби на дискове, а от спонсори ;)) Мария Илиева е продала точно 1300 копия от Лунен сън - мислите ли, че живее 15 години с тези пари?

Да не забравяме участията по знайни и незнайни дискотеки, концерти, сватби и партийни тържества...

Гери Никол е прекрасно момиче. Родена красавица. Песента ѝ '... Кутия пълни с тайни .. ' вдига настроението на много хора и ги кара да танцуват. Браво Гери !Разбира се, че ще изглежда така в музикален клип на такава песен. Тове е сценичен костюм, не ежедневно облекло. P.S. коментарите по-долу на изявилите се тук са ужасяващо елементарни и пошли. Имам чуството, че са писани от един и същи неграмотен и първобитен човек

Освен настроението Гери вдига и други работи, особено в панталоните на мъжката аудитория!

нима само Гери Никол от телевизора успява да направи това с мъжките части ?

Пошло е "изкуството" което продаваш.

му е прекрасното на момичето гери-никол - момиче на 17 години не би трябвало да изглежда така, освен ако работи на ...консумация - превземки, кич и напъване, в смисъл"пеене" - хубаво го е казал българският народ за такива вас - марчето и герито-никол - от два стола, че на земята - сетихте ли се кои са столовете, милички - нали сте "свръх ентелигентни звизди"

Любопитно ми е, Адел защо не се съблече или може би се е съблякла, за да има такъв грандиозен успех. Изглежда, като нямаме никакви други таланти, а много ни се иска да "постигнем успех" (каквото и да означава това), най-добре да се съблечем....

Питай Мария Илиева, тя може би ще ти отговори.

По-интересното е, че винаги сработва.

Ах, ти малка палавнице!

Не е нужно да има материали, подкарващи малко-останалите скромни и свестни момичета да следват Хамерикано-холивудския пример, като "сексът и градът", ку*вентии, мислещи само за материя, алкохол и изневери... Мария Илиева завижда... И 17 години = непълнолетна. И 17 и половина да е няма значение...

Голотата продава ...

,,Поп звезда",някой я обявиха и за ,,прима''!!!Естетика, морал, възпитание и достойнство?!!!.При липсата на всичко това, коментара и е ,,Що па НЕ?!".ПАРИТЕ над всичко и целта оправдава средствата.Важно е КИНТИТЕ , ама и някой да те пробутва, но и трябва да се печели за този някой.По какъв начин не е важно.Кинтите купуват и дипломи, накой да те харесва, обича, докато имаш кинти.Скотски начин на живот.Колкото е по-прост човек, по-лесно се унижава и управлява.На някой им харесва! УСПЕХ....

Гери може да е малка но е секси. Ти вместу да изявяваш последните напъни преди менопауза - вземи се скрий. Никой не ти иска таланта. Колко песни които се запомнят се испяха. На кондьо знам повече песни отколкото твои.

нещо като нищо, не можеш, а все искаш, като искаш не го искаш, а като не можеш го можеш...

на когото разрешат да продава. Много специалисти какво продавало, а като се появи в едно шоу преди години една дива шотландска селянка с неоскубани вежди и продаде милиони копия от албумите й, какво излезе? Че хората искат да слушат красиви гласове. А като няма, сексапилът и каквото друго има.

дано не се бори за твоята аудитория и визия...

Ох, Марооо - кога ли ще усетиш че се излагаш адски много!

Марче, еВтините пръчки като вас тъй го разбират сексапила!

Маро, сексапилът е това, което не може да се скрие въпреки дрехите, а не онова, което показваш като ги свалиш, сякаш си на евтина сергия на битака. Смешно е да говориш за световен мащаб, защото никога няма да те допуснат на световната сцена.