Брад и Анджелина пак се местят в Лондон

Брад Пит и Анджелина Джоли отново се местят да живеят в Лондон с децата си, докато актьорът работи върху продължението на "Z-та световна война".

Обратно в новината

Коментари - Брад и Анджелина пак се местят в Лондон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джоли отдавна си пада по окултизма и последните и роли намекват за афинитета и към такива практики. Не вярвам на Брат да му е лесно с такава властна и прекалено нетрадиционна жена. Изглежда консвервативен човек.

Къде мога да коментирам новината за Елена Йончева? Елена да не е по - специална от Брат и Анджелина, от Адел, от Кеит Бланшет или Селин Дион, че да не можем да се изкажем? Или си е платила да няма за нея коментари ли??

БраД, исках да напиша, сори

Абе к'во става!?!?!? Миналата седмица четох, че се развеждали- Пит бил подал молаба за развод още миналата година, 'щото Тя му изневерила с нек'ъв босненски политик, който бил новата й любов, и защото смятала Брад за вече дърт... Обясняваше се как отношенията им се влошили след последния им общ филм и т.н. Сега нещо съвсем друго?!?!?!?!? Май ще спирам да чета каквото и да било издание...'щото иначе чуствам как получавам раздвоение на личността....

То така е при тях днеска се вземем,утре се развеждаме ,да не ти ппука и аз така правя.

"те живяха в там"?

Тия всеки божи ден се чудят какво да измислят та да се говори за тях,,,,Едва ли и 1-2% от хората ги вълнува ежедневно да ни информирате как се разделяли как се събирали как се местрили как си режели едно друго чвно вече от скука ама всяко начало има и край така че не ги правете нещо дето няма да запълни дупката си кога му е писано,

я готвят за борба с православието и натрапване на исляма в Европа

От всички "звезди" тези са най-досадните. Мине не мине месец и медиите започнат да ни занимават с идиотските им представи - като се започне с това, че не празнуват Коледа, и се свърши с претенциозният филм на Джоли, който представя сърбите като изверги, избиващи милите мюсюлмани.

Защото Лондон е 1.

Няма що - голяма новина ?!?

АЛОООУУ!!! ДРАСКАЧИТЕ ОТ ДИРА-СТИГА С ТАЯ БРАНДЖЕЛИНА, СТИГА С ТАЯ КАРДАШАН-НЯМА ЛИ ДРУГИ НОВИНИ В НЕТА!!?? ВЕЧЕ ВИ ПИСАХ ДА ПОТЪРСИТЕ НЕЩО СВЕГО, ТО БЕШЕ ВЧЕРА!!!!

Дир, може ли да ви задам един въпрос? На кого му дреме къде, как, защо ще живеят еди-къде си, а мислим като най-малко да ни интересува колко плашат на месец!?

и аз .

и са кво , половината от децата ше ходат на оскарите, а другите ше боикотират и нема да ги гледат ?

Само в няколко думи им го каза ! Лицемерието на американсците и несравнимо - те са еталон за света!

И аз се местя в долната махала, щото се скарахме с Грую...

Ти ме разсмяяяяя.Смяла съм се истински.

Абе те могат да си се преместят където искат без проблем, така че това не е никаква новина. По-голяма новина ще е ако аз се преместя в някакво имение в Лондон, с моята въшлива българска заплата :)

и го премести в другия крачол!

това си е само твоя гнусна и цинична традиция, не я натрапвай - хората не са идиоти като тебе.

абе на кого му дреме за тоя хазарски вампир?!

И какво от това ?Нещо да ни обогати интелекта тази новина ?

За интелигенцията са научните списания, явно не си много интелигентен и без тов, така че ок си!

Успели, оправни и силни по дух симпатяги. Желая им здраве и бъдещи творчески успехи!

Като има глупаци да ги гледат и да им плащат . . . . .

Да вървят ако искат на май-та си. Кво ни занимавате с глупави клюки.

Като не те интересува, що си цъкнал на новината?! :) Харесвам Брад и Анджелина, защото освен богати и красиви (като много други в Холивуд) имат голямо и хубаво семейство!

изкуствено семейство!

Ами запълвам си малкото свободно време с надеждата че ще се появи някъде журналистика след като е някаква си медия,