9 неща, по които си приличат родителите на успелите деца

Всеки добър родител иска детето му да няма неприятности, да се учи добре и да постигне големи неща, когато порасне.

Обратно в новината

Коментари - 9 неща, по които си приличат родителите на успелите деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учат ги отрано да мачкат другарч(етата си, все едно са нещо повече и по-различно от тях. Учат ги да демонстрират в училище материалното си превъзходство във вид на парцалки, ало-ало-та, мазила и прочее. Държат се нагло с преподавателите и се смятат за безнаказани, правят си каквото си искат в час, стават и си излизат, влизат без грам внимание и пълно пренебрежение към учителя. Обиждат вербално и заплашват с тате и мама, ако няма шестица. Така отглеждате грозната си "реколта" от татул вместо рози и карамфили! Добре, че поне има свестни скромни, умни и възпитани деца тук-таме, че да измият срама на генерацията! И тези дебилчета, свикнали да им угаждат и некадърни за нищо, ще ме управляват един ден!!! Боже опази, или си ме прибери преждевременно да не гледам трагичната гротеска и поредните подигравки по цял свят, че сме за посмешище!

особено ми хареса следното - учат децата си от малки на математика - значи като подхванат таблицата за умножение в пети клас и успешно я изучават до колежа - толкова за американското образование

А мързеланите от бегемама смятат, че за да успее детето, бащата трябва да работи и да носи много пари. И че на тях (мамите) им е под достойнството да работят, те се занимават с възпитанието на децата. А възпитанието се състои от разходки в мола и кафенце в елитните заведения. Да не забравя - за да успее детето, в никакъв случай не трябва да се ваксинира, не знам защо.

Много си права за всечко, само си забравила задължителното кърмене в мола.

успелите деца имат богати родители. тези ,които са успелите сами, са изключението,което потвърждава правилото.

5. Имат по-високо образование Психолози от университета на Мичиган установиха през 2014 г., че децата на завършилите гимназия или колеж майки е по-вероятно да постигнат същото.

Не е нужно да си преговаряш статията като я копираш във форума!!!

3. Майките работят Дъщерите на работещи майки учат повече и е по-вероятно да работят на по-висока длъжност. Те печелят и с 23 процента повече пари от отгледаните от неработещи майки. Синовете на работещите майки пък са по-склонни да помагат в домакинството и отглеждането на децата.

С риск да досадя, ще цитирам "ха": "Не е нужно да си преговаряш статията като я копираш във форума!!!"

И десетото нещо, което е единствен фактор за успех на наследниците в България - преди четвърт век дядо успял да се вреди за куфарче.