Андерсън: Извоювах си повече пари за ”Досиетата X”

Продуцентите на новите серии "Досиетата X" предложили на Джилиан Андерсън хонорар, наполовина на този, на който се разписал актьорът в сериала Дейвид Духовни.

Обратно в новината

Коментари - Андерсън: Извоювах си повече пари за ”Досиетата X” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

........хората СМЕ различни,защо да получаваме еднакви хонорари.....???

Понеже явно има борба за справедливо възнаграждение, ред е да проверим следното: колко повече взема един актьор, който весели хората, в сравнение с един изключително компетентен лекар, който с изключителни усилия да научи десет метра книги и да натрупа практически знания с дежурства по празници и нощни смени, спасява животи на хора през цялата си кариера. Има лекари, които са спасили буквално живота на хиляди хора. Но тези кукли получават милиони, а талантливите лекари лижат гъзовете на уродливи шефове за някой лев повече, че да оцелеят. На тази рускоса майна трябв да се намери кой да и забърпе един отляво, един отдясно, а на масата глупаци, които й плащат повече, отколкото на лекря си, не знам кой как би могъл да повлияе.

е кой е звездата?? духовни или тя? досиетата Х винаги агент е бил за агент мълдър! тя се мотае около него

ДИР-ниците, не правите ли разлика между епизод и серия? Аман от полуграмотни пишещи.

Пука им на дирниците... Важно им е да има новини за Русия и Путин, троловете да се надпреварват да пишат и от там да има хитове (импресии), които да развяват пред рекламодатели... Цяла рубрика имат за мненията на читателите си - с едно не са се съобразили. Което означава, че не им пука!

Ей, пак некой прехебал женките!

Хората очакват вече секс сцени и връзка между Скълдър и Мъли.

Истината е някъде там .......

деер

Добро утро!

От хубостта и ума, драга!!!Да не говорим за таланта.

Не ме интересуват хонорарите им, X Files е култ, и един от малкото sci fi поредици, които не са тъпо повърхностни. Само да не го натъпчат с грозни CGI чудовища и извънземни

Отвратителни са ви коментарите. Джилиан Андерсън и Дейвид Духовни са си готини. А вие общо взето търсите за какво да се скарате....

И кво, пак има дискриминация! Духовни ще изнесе сериала на плещите си, а ще вземе колкото тази флегма ... да ви е.а и ценностите, и толерантността!

идиотка, от двамата духовни е звездата. естествено, че ще получава повече.

той па една звезда - като кафяво джудже!

Няма какво да се обижда след като така или иначе и предлагат милиони. Дали са достатъчно или не - може да се преговаря. Но е интересно защо гледа в чуждата паница - след като така и така не и стигат да беше стигнала сама до този хонорар, а не с оправданието, че колегата и вземал толкова. Относно ролите след досиетата и двамата са с горе долу еднаква кариера - нищо особено. На Духовни му помага единствено ролята му на чичо Чарли в Калифорникацията или в нашенския превод Секс до дупка. Тъй че щом е могла да вземе значи е било правилно да преговаря. В крайна сметка всеки инвеститор ще се опита да те купи за по-малко отколкото струваш. Ключов принцип.

че проблема е в дискриминацията, а по нашенски казано .."Те толкова си и можете, колкото и получавате!" В голяма част от случаите мъжете са много по добри от жените като актьори. пс.Жена съм

Жалко за теб.

Стою

Що пък да е жалко за нея. Жените лъжат много по-често, но мъжете лъжем по-убедително. Лъжата е в основата на актьорското майсторство. Това което виждаш е това в което трябва да повярваш и съпреживееш. Колко жени илюзионисти можеш да назовеш, примерно?

дебне отвсякъде :)

По-скоро всички актьори и актриси получават милиони долари повече, отколкото заслужават. Я да ги върнат малко на заплатите на обикновените бачкатори и да видим как ще им е.

а русата бръмчалка по долу защо не може да коментираме

Това е мистерия!

Всичко е въпрос на търсене и предлагане. В индустрията за възрастни, жените получават многократно по-високо заплащане от мъжете, защо тези филми се гледат от мъже основно и фокусът е върху главната героиня. От друга страна, загадъчните сериали както в случая, се гледат предимно от жени, и съответно фокусът е върху мъжете, които играят главната роля и заради това мъжете в главната роля получават повече. Тази мацка честно казано освен в Досиетата Х въобще не съм я чувал да е направила друга запомняща се рола. Духовни за сметка на това направи култови роли в няколко сериали особено в Калифорникейшън. Това, че и е предложен по-нисък хонорар е нормално. Това което тя прави е да изнудва, защото без нея сериала няма как да продължи. Но видиш ли, не било изнудване, а било уеднаквяване на заплащането между мъже и жени. Така де, за да не изглежда лошо пред хората.

Че защо ще изглежда лошо? Дейвид можел да се пазари, а нейното било изнудване

Спорно е колко култови роли е направил. Има там една роля в Келифорничикимейшън. Роля на алкохолизиран е*алник.

Не беше ли един от най-важните принципи на великата пазарна икономика, че търсенето определя предлагането и цената, а? След като без нея сериала не може, защо да не си иска пари? Ама когато го прави жена тя ИЗНУДВА, а на мъжете просто им се ПОЛАГА да взимат повече пари. Е така, щото са се родили с папалюга! Дискриминация спрямо жените все още съсществува, дори и в най-развитите държави и евала на такива жени дето успяват да се преборят!

Тази е кръгла нула като актриса. В предните сезони беше някаква абсолютна флегма. Сега ще я вземат, за да пуснат още някой епизод без да разбиват историята. Да, ще вземе пари като Духовни, но това ще й остане. А Духовни сии е класа и ще продължат да го търсят, дори за много повече пари. Ето в това се състои цялата излагация и затова тази постъпка се нарича "изнудване". Защото Духовни получава парите по заслуга и заради талант, а Андерсън ... за да не провали сериала. Опитай се да го проумееш, въпреки че си жена!

Да вземат някой от третия пол.

за тая тъпня и това й е предостатъчно

Ако разбера, че колежката взима повече кинти от мен - съдя фирмата за дискриминация :) Весело!!! Все пак духовни участва в доста филми, а Джилиън не. Явно е по-касов. Или се пазари по-добре!

Справедливо е да получават по-малко от мъжете, тъй като влагат по-малко усилия, пък и има по-голямо предлагане на актриси сред жените. Няма дискриминация в случая, а само нарочно неправилно употребяване на думата.

Че защо мислиш че влагат по-малко усилия? И защо имало по-голямо предлагане от жени? А това, че жените са по-красиви как ще коментираш? И че са много по-запазени от мъжете актьори.

По-красиви? По-запазени? Алооооуу, това е дискриминация, бе! Къде е БХК? Иначе - заплащането е според търсенето и предлагането. Ако ти предложат да свършиш същата работа като колегата си за половината от неговата заплата и ти се съгласиш - вината е изцяло твоя! Той и Христо Гърбов може да поиска хонорар като на Ди Каприо, ама едва ли някой ще му го даде. И странно защо това не се смята за дискриминация - нали и двамата са актьори и ги дават по телевизора!

как прецени, че влагат по-малко...как го измери това нещо?

Прецених от опит, като приложих аналитично мислене. Най-малкото защото жените разчитат на външност повече отколкото мъжете. Заради това влагат по-малко усилия в актьорската игра. Освен това, имат месечен цикъл, който често ги прави недостатъчно съсредоточени - пак по-малко усилия. Има и други фактори, като прословутата особеност на женската логика например. По-често боледуват. Много фактори има, които дават предимство на жените при работа. Затова и получават по-малко. За второто да не пиша мисля. Нали нямате въпроси.

Няма нищо скандално, просто на практика се показва, че белите са силната раса, че мъжете са силния пол. Тази искала хонорар като на мъж - ами докажи че си равна, ма! Негрите пък били сърдити, че белите вземат повече филмови награди. Ами докажете че сте добри като нас и си вземете награди, бре! Хайде да не продължавам ...

Силния пол? С кое по-точно сте силни...маймуната е физически по-силна от човека, а и много други животни, но последно като проверих не виждвидях на тях да им се заплаща нещо.

Когато снегът ти затрупа колата, когато не може да запали, когато вкъщи ти падне бушона или пък се наложи да се домъкне някоя нова мебел или уред, ти към приятелки ли се обръщаш? Половината от тези проблеми се оправят елементарно, за другите пък е нужна просто някаква си сила, ама и с едните и с другите не се справяте. За интелекта пък изобщо не искам да отварям дума, щото там сте мани бегай ...

да се разпачем ли?! на света изобщо не му пука какъв ти е хонорарът!

Правилно, Дейвид Духовни е актьор, все пак.

Абсолютно! Тази след досиетата не е направила нищо. Не може цял живот да разчита на една роля, че и да има претенции! А Духовни направи доста запомнящи се изпълнения, израстна, разви се като актьор!

Що да не може - справка Иван Ласкин

Да ги отреже тогава, а на Мълдър да дадат някой афромериканец за партньор.

Браво на мацката, а с възрастта е станала много по-красива.

С годините ... е посещавала по-често пластичните хирурзи. Иначе от това, което беше, няма как да се превърне в това, което е сега - виж и чертите и ще разбереш разликите.