Адел отказа да връчва ”Оскар”

Британската певица и носителка на "Оскар" Адел е отказала поканата да бъде сред връчващите статуетките на церемонията за най-престижните киноотличия в света.

Обратно в новината

Коментари - Адел отказа да връчва ”Оскар” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой още вярва в рекламните кампании тип номер едно в класацията и то эа беэлична особа като нея

и ще оропусне да пее в София, в гордостта на бат Боце Арена Армеец ? Не мога да повярвам. Единствената причина. за която се сещам, че нашият "чаровник за недотаковани лелки" не я е поканил лично ! Нямаше да устои !

е, когато някой си има собствено виждане и го защитава без страх. И разбива статуквото - отдавна някой трябваше да отхвърли инфантилните Оскари и истерията около тях.

kато я видя по ТВ-то прилича на 40 годишна рускиня, загърната с някаква мушама (рокля на цветя) Тя е един медиен и продуцентски продукт избутан за пред проста публика, нищо повече - нагласени песни и музика според гласовите и способности, сценично шоу, светлини и пушеци и така, една проста дебелана.

За съжаление участваме в приказката Новите дрехи на царя и няма кой да извика "Царят е гол" (Адел не става). Като увеличиш снимката виждаш не само една дебелана, ами и доста гипс шпакловка по лицето. Можела да пее... не бъдете глупави, могат да пеят още 1 млн никому неизвестни жени и мъже. Моженето не е нещо уникално и недостижимо.

Въобще не мога да разбера кой я слуша, такива като нея милиони. И кой въобще си купува билети за нейните концерти, снобари, нали БГ...

просто не иска да става част от тази цигания.....

това е една дебелана и нищо повече.....разберете го наи накрая

Не е важно какво била казала, дали ще бъде на Оскарите или не, тя няма нужда от реклама, ние нямаме нужда да четем такива глупости, така че не ни занимавайте с клюкини. Тя си е страхотна певица и предпочитам да слушам песните й, отколкото да чета за отказите й или съгласието й да участва някъде.

Браво на Адел! Мощен глас, отлична певица!

Причината е, че пуска доста нагласени снимки колко е "отслабнала". Ако отиде на оскарите, всички ще видят истинската свиня.

Браво на Адел! Дава пример как хората трябва да се отнасят към себе си и към чуждата суета.

Ооо, тя ама абсолютно никак не е суетна и не мре за рекламка и поклонения. Изобщо. Иска да си пее сама в къщи за удоволствие и без пари.

"Тъпанар". А може би по-добре "Шопар"?