Пенелопе Крус с ”абсолютно сензационна” визия в Берлин

Пенелопе Крус не се спира - в Мадрид се превърна в център на внимание на премиерата на "Зулендър 2", а Берлин отново прикова погледите колко е секси.

Обратно в новината

Коментари - Пенелопе Крус с ”абсолютно сензационна” визия в Берлин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм я харесвал Пенелопето като актриса, но това не са идеалните крака, това са стикове голф или както казваше баба ми "два праза(праз лук) и набити в гъ.а(б.р. може да се използва термина "чупещи полуоски и тосиони щанги")! друго си е Ким Кардашиян - финес, овали, ц.ци и т.н.

Прекрасни крака си има мадамата, няма две мнения!

ОчевАдно има доста мнения. Само в Дир. А в цял свят?!..

То пък едни крака ...

Заради такива като тая кощрамба младите момичета се разболяват от анорексия!

С тия сбръчкани колене и кокали тая 41 годишна лелка не може даа ни впечатли. Използването на епитети и хиперболи е журналистическа техника нищо повече..

Според мен краката и имат нужна от малко месо, за да не прилчиат на щеки. Иначе да - биха могли да са красиви

ОТ ТОЛКОВА АБСОЛЮТНО СЕНЗАЦИОНнИ КРАСАВИЦИ ВЕЧЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ мЪЖЕ ВЪОБЩЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ ЖЕНИТЕ! Стига натрапвахте плашила за световни величини! 90 % от елита който хвалите неможе да се открои с нищо в една тълпа. Имаше много интересен и показателен клип с Роналдо н аедн амадридска улица. Докато беше облечен като просяк никой не му обърна внимание и като се разкр иполудяха...всичко е медиийна простотия и манипулация.

Стига бе, тия сухи, кокалести крака с остри колена като ръбове - и хубави, страхотни! Айде бе! Я си пуснете Планета ТВ да видите хубави крака! Музиката може да не я слушате, ако не искате...

Престанете да ни занимавате със световно неизвестни псевдо-"закачлив" позьорки, готови да навлекат дори пожълтелите кюлоти на баба си или накъсания вмирисан ямурлук на дядо си, само и само да привлекат вниманието на зомбираната затъпяла маса, на париите, гърчещи се дивашки в материална мизерия, духовно блато, пълзящи като червеи в тъмните си влажни "морални" дупки . На фона на нашата, европейска и световна бедност, на политически землетръси и обществени вулкани, клокочещи девалвиращо_застрашително, плюещи и заливащи ни с потоци гореща инфлационно-глобализационна лава, глинено-кривите крака на тази "сензационна" шпаньолска кикимора, набедена незнайно от кого за "актриса", навиращи се перверзно в лицата ни от вампирските ѝ снимки, на които тя се въргаля и закача със сбирщина от подобни на нея безлични алкохолизирани загубеняци, са последното нещо, което интересува нашите дълбоко страдащи души и изнурени, но божествени тела! Погнусени сме изцяло, че това отблъскващо създание е похабило 11 670 долара за тези отровно-зелени парцали, наречени "рокля", сума, с която 11 честни, но бедни български домакинства от Люлин 1,2,3 , 4..... или Младост, биха си платили с лекота годишните финансови задължения към смучещото последните ни сили чудовище "Топлофикация"! И какви са тези филми с ярко перверзни имена като "Ма-Мa", "Ку-Ку", "Боц -Боц" и т.н., в които се подвизава тази кукумявка! А сюжета на "Ма-Ма" е нагло откраднат от България, където всяка втора учителка е безработна и алкохолизирана, изоставена брутално от мъжа си, но мечтаеща тайно да бъде известна поп-фолкпевица, с твърд микрофон в ръка, завладяваща с ритми и кючеци душите и главите на истинските български мачовци! Спрете Западнта диверсия! Спрете тоталното изпушването на нашите иначе свръхразвити мозъци!

Ох то да я спрат диверсията, ама като гледам за теб е късно. Тотално ама тотално си изпушил, та не те грее теб какво ще спрат.

... специaлно филма "боц-боц" има продължение... "опраскването"...

Определено си за психиатър. Диагноза: кретенизъм...

Неуважаема госпожо, вие по какво сте професор. и десет професоркси титли да имате личи си че сте неграмотна/..... не красива .много завиждате,, сигурно завиждате на студентите кадето са по красиви и млади от вас. ужас

Голяма реклама на този тъп филм, голямо нещо. Нито за миг не ми и мина през ума да го гледам

За тези клечки за суши ли става дума? Е, извинявай! Наистина, не са най-грозните крака на света. На футболист след ужасяваща контузия са малко по-грозни. Ама малко...

Погледни краката на жена си бе цървул. Като диреци на навес за тор са ... нали?

Чудо невиждано.ГЛУПОСТИ.

И какво й е хубаво на краката, след като слезе от токчетата?

много голям номер обувки ми изглеждат тези на краката ѝ

Ха! Е какво и е хубавото на таз? Щеки, няма мръвка , няма матрял, че то това ако легна връз него ще ме съдят за гавра с труп бре, друго си е като я плеснеш по задника и 5 минути да има треперушки...на батя аджамийчето , сладка е ама едно 30 килца и ше стане връз добра

сменяи ръцете, от време на време..;)

Руиз

Хубави са краката, но чак страхотни, написано е пресилено. При Пенелопа чарът е в лицето.

А бе къде ги видя красиви? Това са е гати кльощавите крака, на които им се вижда костта. Ужас! Тя не е виновна жената, ама този, дето писал статията, явно е бил на доста ракии...

В България е пълно с жени от нейния тип, на нейната възраст с по-добра от нейната визия, при това работещи, без пластики, гледащи си децата. Пенелопа скоро ще идва в България, очевидно. Подгряват ни. Но то си има такова поверие в Холивуд и сред световните музилни звезди - излезеш ли в пенсия задължително посети България за здраве и берекет. А щом стигна от Алмодовар и Ванила Скай до Зуулендър 2 - това и беше...

Е чак пък пенсия, недей така, а и в този филм явно плащат добре, и пари за реклама доста са отделили. Иначе тя си е най-добра в роли, които играе испаноговоряща с гореща кръв, има доста добри роли. Аз толкова много прекрасно изглеждащи БГ жени не съм видяла, още по-малко без корекции такива, които си гледат децата и работят и греят от красота - това са някакви митове и легенди. При БГ мъжете положението е още по-зле.

Сляп ли съм, че не мога да видя страхотни крака? Слаби са и краката и само толкова и нищо повече. Нямат грам мускул или извивка, която да подчертае женствеността. Харесвам стегнатите женски крака, а не дебелите или тапицираните, като на Пенелопе. Иначе е симпатяга и винаги съм е харесвал, но краката и са всичко друго, но не и хубави. С панталони изглежда по-добре, защото скрива тапицираният си скелет.

" Голям майстор на голям тезгях работи ."

Намери си жена-слоница или тюлен майсторе!

В България е пълно с много по-стройни крака, защо трябва да се заглеждам в тези на Пенелопе, чиито нивга няма да докосна?

Пенелопе е чаровна симпатяга, но коя ли световно известна клиника за естетични процедури рекламира, защото на нея тънките и стройни крачета не са й генетично присъщи. Играло е фино скалпелче.

Нека ходи в Кьолн да видим джихадистите какво шкажат по въпроса.

Много е арна пущината!

..."убавица е";)!! малееии, на тези слабичките както им знам чалъма, ще я извъртам като бъчвар!! ;)))

Ако иска някой да гледа изключително тъп, безмислен, глупав и ''многоооооо смешен'' филм, тогава това е филмът за него

Тя не е известна с краката си, а с ... очите си :)

е хаѝде сега да не изпадаме в краѝности за жена родила 2 деца и на 41 години наистина изглежда добре но чак пък страхотно ми се вижда някък по пресилено

Стига с това родила, като се разпускате и плюскате като крави, раздането ще ви се отразява. Има жени, които се подържт, и това че раждат няма значение.

Ари уе... А ти колко жени на 41 години познаваш, които изглеждат така?

Жена ми. В лицето не, но в тялото е много по-добре и не е на 41, а на 42. ;)

Красива е и роклята и жената.И краката също. Има излъчване и вкус.

Да ме извиняват дамите, но жена с ръст 1.60 не може да има "страхотни крака". Когато галиш крака на 1.80 ще разбереш разликата. И визията е различна.

А ти колко си висок? Явно нисък мъж с комплекс от това ...

Аз съм 1.88, приятелката ми е 1.80 и много добре знам за какво става дума. Като видиш Бен Стилър с ръст 1.68 и тази до него, но на 20 см ток ти става ясно. Затова трябва внимателно да се акцентира на определени качества.

Ти по травестити ли си падаш

Красотата е в очите на наблюдаващия. Аз съм на мнение, че едни добре тонизирани крайници изглеждат страхотно независимо от височината на дамата. Вие, младежо, сте ограничен и не виждате по-далече от дивана в хола си, където най-вероятно кръсти изящни крака половинката Ви.

... ако под "страхотни"... се подразбира само... дълги, то коментара ти е... просто тавтологичен... страхотни могат да бъдат само... пропорционално дългите крака... между другото, твоята кои номер плавници носи... на бас, че не са под ч3-ти номер...

Средната височина на българката според последното преброяване беше 1,56 м. Жена 1,6 м. за България си е нормално. Та, много ми е интересно, тези крака на жени 1,8 м. къде си ги галил? На кой канал?

Толкова ли сме ниски? Ужас! За съжаление ставаме все по-ниска нация. Жалко, жените ни са ниски, мъжете също. Ръстът си влияе много на самочувствието, особено при мъжете. Искаме или не, височината е зададена като критерий за красота от заобикалящия ни свят. Затова манекенките не са ниски и късокраки. Иначе грозни и хубави има и при миньоните, и при високите. Но когато става въпрос за крака - дългите и стройни крака са олицетворение на финес и изящество. За мен хубавите крака са най впечатляващата част от фигурата на жената. Критериите за хубави крака са също така културно обусловени. В Европа харесваме слаби, дълги и прави крака. Според мен наличието на хубави крака и изобщо на хубаво тяло е преди всичко генетично заложено. Естествено поддържането му на по-късен етап е задължително .

Докъде си е разкрила страхотните крака и дали не е покана за...творчески срещи и дискусии? И щом са толкова страхотни, защо Стилър и Уилсън не ги гледат тях, а се пулят тъпо в обектива? Имам усещането, че кака Пенелъпи ходи почти винаги без гащи така, да е готова за всеки случай, ако падне нещо извънсемейно и извънтатъчно. А и с една друга черна и дребна южнячка нещо се бяха зъбъркали в едни работи-и, срамотиия.

Тава може да хване по-голям дикиш в Кьолн!!

всичко много хубаво, краката много хубави, роклята много хубава, жената супер от всякъде, само защо слагат толкова много грим жените, това не мога да разбера. Толкова ли не се харесват как са ги създали майките и бащите им. Гримът по лицето, от където и да го погледнеш, си е лъжа. Лъжеш себе си, лъжеш и околния свят.

Психиката и окото възприемат женствеността като силен контраст между очите, устните, миглите, веждите и клепачите и фоновия тен на лицето. Която го има по рождение не слага грим, която го няма се гримира, за да са контрастни и да не изглежда като дълкокосо момченце.

откога клечки вместо крака са страхотно нещо?

... ако имаш предвид... клечки за зъби... да ти имам зъбите; ако - кибритени такива - гори, гори... огънче...

Нищо впечатляващо не видях.... Впечатляваща е само цената за този чувал от зелено зебло...

... а пък аз съм на кон ... , както се казваше в една реклама!

Другарко, май гроздето е кисело ... а?

пък аз прочетох >разтвори< стархотните си крака и се стреснах