Мат Лебланк: Бях в депресия с години

Актьорът призна в интервю, че след края на хитовия сериал "Приятели" и последвалата поредица "Джоуи", той е преживял най-тъмния период в живота си.

Обратно в новината

Коментари - Мат Лебланк: Бях в депресия с години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оххххх пак не си знаете фактите - Mат никога не е давал това интервю за the Sun. The Sun е UK жълт вестник.....

Горкия той, завалията...с хонорарите си от близо 1 млн. долара на сериал бил изпаднал в депресия ! Блаженни са вярващите, които точно в това време с 300-400 лв. се опитват да нахранят 4 членно семейство и да оцелеят. Срам!!!

Наркотици.

веднъж прочета за тоа , иза ще получа депресия

Всъщност това са глупостите на The Mirror и Мат лебланк отрече в туитър някога да е давал такова интервю

Е, той ако е бил толкова зле - има си хас да помни интервюто. Впрочем на последната снимка много ясно личи, че нещата в психическо отношение не са безобидни.

Минава с приятна дама.

винаги се сещам за филма "меланхолия " - за депресията като огромен астероид които се удря в твоита планета и унищожава целия ти живот. само хора които са имали остра депресия могат да го разберат, много е тежко.

За съжаление голямата динамика в живота (в случая снимането на сериала) износва, изцежда и изхабява мозъка. После следва "компенсация" с депресия. Подобно на наркотик.

ми да ходи в урановата мина тогава, като снимането е чак такъв Холокост!!!

Не ви ли писна от милионери, страдащи от депресия? Ами като е имал депресия да е отишъл в планината или на морето да се успокои малко. Славата не е за хора с нищо между ушите. По-слабо характерните свършват в клиниките за дрогирани и алкохолици, ваната, въжето, сектите или обръщат резбата.

Абре спец, ти да не си бил на такава позиция та така ги разбираш нещата? ...

Добре ти е на тебе - работиш за малко пари и си със здрави нерви, спокоен. Като събереш пари се напиваш от щастие.