Режисьорът на ”Рамбо” иска българско гражданство

Тед Кочев се чувства българин и иска да има и такъв паспорт. "Бащата" на Рамбо е гражданин на Канада и Америка.

Обратно в новината

Коментари - Режисьорът на ”Рамбо” иска българско гражданство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трудно е на някои които не е живял в чужбина да разбере тед кочев, или пък дянков. тед още от малък си е решил че е българин - така са го възпитали в къщи. това не значи че не е канадец. канада е мултикултурално общество и едното не противоречи на другото. наи вероятно вкъщи си е говорил с маики си и баща си само на български, и на български е проговорил за първи път. ходил е да гледа театрални представления на българската общност. защо му е българско гражданство. ами защото българите имат българско гражданство, и маика му и баща му са имали, а както обясних по горе тои винаги се е смятал за българин. по същия начин много американци от евреиски проижод взимат исраелско гражданство, и отиват да служат в армията на исраел. дянков едно време го питаха кво търси в българия, като в америка може да искара повече пари. едно от нещата които тои каза е че би искал децата му да се научат да говорят български. защо им е на децата български. хич не им е нужен. нужен е на дянков. кара ги да учат, защото тои самият се чувства много конфортно с българския си произход и се смята за българин - като тед коцхев. това децата му да розговарят с него на български, когато пораснат а тои остарее очевидно задоволява една негова потребност, и му създава чувство за комфорт. същото е при тед кочев, като диоде в българия ще му е гот навсякъде да слуша говора на маика му и баща му които отдавана са си отишли. а и вижте му физиономията колко е българска.

Съгласен съм. Но, вземи си оправи правописа, че страшно ме изнерви с толкова много грешки. Освен вс. друго, никога не пиши България с малка буква, пич

браво , много добре си написал и казал , напълно съгласна .

Вероятно е решил да надмине "Рамбо" и да направи нов филм - "БББ - последна капка народна кръв" (БББ = Бат Бойко Батмана)

оххх разсмя ме ххехехе хахахаха Бат Бойко Браточката също става така де да предложим на нашия човек Кочев ако реши да снима нов филм!

станишев, местан, и доган може да лошите герои

Превъзбудил си се нящо , чадо.

да не забравяме "лоу енд ордер", една от наи-успешните телевизионни серии в света.

Рамбо- Първа кръв е велик филм,показва отвратителното лице на американската полицейщина и еснафщина,граничещи с обикновен расизъм и фашизъм,следващите серии за Виетнам и Афганистан са боклуци,но те не са режисирани от Тед Кочеф,само първата част е негова

Тед Кочеф е режисьор и на още един известен филм - "Уикендът на Бърни".

...на Барни. Не на "Бърни"!

На практика Тед кани т.нар. Слай. И ако не го беше направил, сега нямаше да се кефим на дъщерите на втория в другата статия, а той самият щеше да чисти кенефи.

Сталоун свети със собствена светлина, бе заплес смотан!

Какви кенефи? Човекът е бил порноактьор.

Не беше ли това филмът в който се показваше колко са велики американците дето "освобождаваха" Афганистан, който и до ден днешен е само мизерия и тероризъм? Но пък има Демокрация и е основен износител на наркотици. Това е важното. :)

Кочев доколкото знам е режисьор само на първия филм за Рамбо който е най-добрия. Следващите части са пропаганда. Лошото за мен е, че въпросната първа част на Рамбо е взаимствана от един филм с Чарлз Бронсън излязал една година преди това.

Тедко,защо ти е български паспорт,бе човек ? Утре , някой ще каже ,че от " Рамбо" си изкарал някой лев,ама не си попълнил данъчна декларация ! То на тия , да им нямаш много вяра ! Тъй ,де !А иначе, за жеста ти-ПОКЛОН !

Глупости!

Приятелю, колкото и да ми е мъка, ще ти кажа, че България вече отдавна не е място за живеене на българи. Циганьори, турчоля и политици властват и плячкасват като започнеш от София та да запустерите обезлюдени селца. Навсякъде гледат да те оберат къде легално, къде нелегално. Бегай братко далече, и турист да дойдеш в най-добрия случай ще те оберат, я по летища, я по хотели, по таксита, в дома ти, ако имаш неблагоразумието да си купиш в България.

не знаех...страхотно е...здраве и живот

Горкият Тед, колко е наивен, ако се засели в някое китно селце, дори и не му хрумва, че навсякъде гъмжи от циганска напаст, и някой може да му резне гърлото за 2 лева.

Браво. Рамбо мачкаше руснаците, за радост на всикчи българи.

Така е по филмите, ама кво нещо е живота ...

кое ти е великото бре ганю балкански?? това, че доган и пеевски те стрижат ли бре бедняко?? ;))

Да си видял нещо лошо от Русия (не от СССР, създаден и управляван предимно от неруснаци) и нещо добро от "великите" САЩ?! Зомбиран малоумник!

никак не бе за радост навсички българи. Тия дет имаха малко акъл знаеха че САЩ не е убава държава. Както виждаме първата серия е най -истинска, по точно казано капиталистически реализъм.

Добре сте дошъл в прекрасната България , г-н Кочев ! До година - две такива новини ще са ежедневие . И не защото у дома ще потекат реки от мед и масло , просто навсякъде другаде ще става все по-непоносимо . Със здраве ;)))

Теодор сигурно е открил ракията и шопската салата! Да е жив и здрав, добре е дошъл. Повод за национална гордост!

Той е още едно доказателство, че ако искаш да се издигнеш, напусни България. За съжаление, разбира се.

кое му е издигането на това да правиш малоумни филми като рамбо?

Човекът е направил само един филм за Рамбо - Първа кръв. Човекът има достойнство и отказва втората част. Да, ама кой да чете

Да си чул някой издигнал се, който да е напуснал БГ и да е отишъл в Русия? Филип Киркоров не се брои. Та по-важно е къде ще идеш, а не какво ще напуснеш. Щото и Арнолд Шварценегер сигурно щеше да е обикновен фитнес инструктор ако си беше останал на село в Австрия.

Всъщност, кой от бабата или дядото на Силвестър Сталоун е българин? Просто не ми се рови в нета

На стринка му шуренайката ...

Толкоз ли ти е акъла?

Казвал се Стальо

Какви ли облаги ще вземе от България?

Ще влезе в Европейския Съюз!:)))

ква облага е?!?

Да е жив и здрав , но не ми се сърдете , Тед Кочев ми звучи като Ричард Груев...Извинявам се , но ме избива на смях...:-)

а защо не съм чувал досега за него?

Защото живееш в гората?

Ха- ха- ха-право в десятката!

Щот си прос ве, аз тва го знам от 20 години, ма ти тогаз беше още по-прос

Mоже би, е прав човека, ако е видял, че вече страната ни прилича на Bиетнамската джунгла, защо не??!! Xем, ще има много "мат*рял" за нови филми!! ;))

Mного, се изкефих на минусчетата!! праскат ги от "джунглата"!! ;))

Айде още един данъкоплатец и ЕГН от редовата популацийка....Тъкмо такива ни трябват да напълнят хазната и банковите ни сметки - не на вас бе, само на нас!

C удоволствие, ще му предложа, да си "из-ченчим" гражданството и паспортите!!;))

Като не си постигнал нищо сам в живота, остава само да се ''из-ченчи'' каквото падне

Pадвам се, за теб, че ти си постигнал??! Aко, не друго, с овчедушието си я докара до там, че доган и пеевски да те стрижат! A, за мен не мисли, аз съм на много мили от кочинката ти!! ;))

Пак добре, че не спазваха много сюжета от книгата. Там Рамбо избива полицаите и накрая си пръсва мозъка.

И нямаше Слай да направи още 10 филма Рамбо и 100-ина млн.$!!!

Явно сме чели различни книги - в книгата шерифа му пръсна мозъка.

Да му дадат и на него и на децата му, че и на жена му! И повече такива новини да се чуват!

Да не забравяме и "Уикендът на Барни"!

Много хубаво, но почти не е българин. Да не говорим пък, че си останал с един филм отпреди 30 години, който се запомня с главния актьор, а не с режисурата.

Ми той никъде не е казвал, че Е българин. А и филма може да е стар, може да е по-запомнящ се с актьора, а тебе с какво са те запомнили милиони хора ?

Това ли бил проблема, че не са ме запомнили?!

За радост на македонците и на тъпите ни журналя майка му е от границата с Албания но има българсско самосъзнание. Да ви майните....

Кръвта вода не става и за носталгията няма лек!

Чел съм всичките книги на Рамбо Силек.

И аз + винЯту ду пулвинта !