Сано: Заспах на сватбата си, но Нели ми прости

Актьорът, певец и водещ на новото семейно предаване „Мама готви по-добре” Александър Сано призна, че е заспал на сватбата си с Нели Атанасова.

Обратно в новината

Коментари - Сано: Заспах на сватбата си, но Нели ми прости | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Сано: Заспах на сватбата си, но Нели ми прости..." ?!? Докато ти спеше, аз лупках женати! Дано Нели ми прости и на мен! Сено, прости ми и ти......

Хайде махнете я тая статия вече! Омръзна ми трети ден да я гледам на началната страница на Дира! Кой е тоя Сано и какво ни интересува,че е заспал на сватбата си? Мноого голяма новина!

като гледам булката , тоя като спи , друг не спи !

Това ли е "Лайф"?Добре е да намерите по - подходящо заглавие на тази рубрика.Има съвсем истинско название ..за "лайф" идете да кажем в САЩ , там ще Ви укажат нужното "внимание".А героите на тази рубрика са самоизмислени и/или самозаплатени.Тези последните според мен са самоизмислени от Авторите и са леко премирани финансово , но за съвсем малко средства, колкото да не заспи Публиката на "лайфа".

То пък САЩ да са ми пример за лайф..... Навсякъде са измислени. Изкуствено създадени и поддържани в медииите, некви глобално незасягащи ме люде. И без тях живея.

То и аз май съм заспал последните два дни,защото тази новина стои от петък :)Наистина епохално събитие-Сано заспал на сватбата си.Поне събудили ли са го другите или и те са заспали?

Да бе ..... човек от сън няма спомени! .... прав си !

DIDA

Поредното проблемно семейство...А са толкова млади, жалко!

Каквото и да пишат, на опосумите простотията няма да гледам.

Класически тъпанар!

Той Сано че е заспал разбрахме вече. От два дена стои новината, че и нас приспа. Я пуснете новината за любовните обяснения на Славчо Трифонов към Недялко в розово-червените билбордове из София. Че народа да разнищи и тая "новина" и да го събудите малко.:)

Нее, толкова време стоя тази новина - реклама в дир-а, че най-накрая от скука я прочетох.През уикендите редакторите на светски новини в почивка ли са?

Хаха, и аз така. Най-накрая реших да я прочета.

Продуктово позициониране, както е модерно да се казва напоследък. Дали мама готви по-добре, незнам, но ако предаването е що-годе интересно ще се гледа и без подобни споделени спомени за сватбата на Саното.

Цяло щастие е, че не са изчаквали още няколко години, за да направят сватба, защото тогава не само ще заспива "малдоженецът", ами и други притеснителни неща ще му се случват! Все пак ЕГН има значение!

Булката на Карамански, пичка им лелина на всички мутри и престъпници.

тоз другар е кат мен изклучително спокоен , а спокоиствието както са казали древните буди , шамани и дори афтора на психотрониката зикмунд фроит , ни прави умни интелегентни и безмерно красиви. а аз на свадбата си с 4тия си мъж бях толкова спокоина че направо повърнах от спокоиствие в кенефа. наща сватба обаче не беши на плажа , а на стадиона в сунгорларе. тои и ахмет доган обича да си прави свадбите кат мен по стадионите.сред гостити ни беше азис малина мариа и други световни звезди. от европиеските поканихме кончида с вурст и с брада. дори бехме поканили извесния пернишки куркурдил. към 2 часа гостите бяха вече на градус и започна голям копон, аз отидах за фсеки случаи да изпера 2-3 перзеватива в кенефа и там съм повърнала от спокоиствие и щастие... а и моя маж е широко скроен - и отпрет (1 декар шкюмбенце) и отзад (2 ара дупянце). и има голямо чуство за хумор - доиде в кенефа при мен и ми каза : толкова кифтета и кибабчета изплюска жалко за каймъта, ама туй дет си го повърнала - пак на каймъ ,и както е казал айнштаин нищо не се губи в пространството и космоса..... хахахаха, и ми удари един ритник отзади та ма отпрати одма на космическо пътишествие във времето и пространството айде сега да спирам и да не си губя времето с ващи тапотии тук, ами да отивам да са пригатвям за свадбата си с 6тия си мъж, че 5тия ми заспа и той като александар сано от штастие с мен. (ама без пробуждане май че)

Насрочи дата за 7-мия. Ще се кандидатирам! ;Р

много сажелявам ама номер седми и осми са вечи заети. да не ми викат умна и красива ако та лъжа :-) ама та слагам в листата на чакаштите и ти душа носиш :-) обаче само ако ми пратиш 1. трите имена 2 точен адрез 3 живо тегло 4 височина широчина 5 дължина и дебилена, твърдос, скорос и ъгъл на изправяне на определени части на тялото :-) 6. професиа по вазможнос министър дупетат може и евродупетат , може бизнесмен с весници и хартии от ранга на пеефски (също физически), та да са топлиме взаимно под юрганя прес дългите зимни ношти 7. смедки в швейцарски може и лихтенштайнски банки 8. точен брой на згради, тъпартаменти вили по вазможнос в карипския басиен 9 минимом едно фирари с цвят червен, щот ми писна бял мерцедес да ма преследва само //// понеже съм много поетична натура и душа, изрязявам желанията си с едно далбоко-фалосовско стихче: "Не не изкам рози те са със будли нъл ни изкаш мили да ма забули... и льобовни думи ти не ми шепти най убичам мили шепод на пари.... АМИН!

Без бой си признай. Защо новите млади и красиви сте все неграмотни и се гаврите с езика на дедите ни? Много ли ти е гот да го раздаваш красива тъпа пача?

Защото задклавиатурните устройства сте/сме по-интересни от темите във форума, особено когато не "вдявате/вдяваме".

Извинявай, булка, че отговарям от твое име!...

Готино чувство за хумор и иронизация! Много весело се е получило!

може би... Пак наздраве!

Браво браттчед ! ...няма нищо лошо, изморен си бил ! Само кажи кой те отмени от "задълженията" в първата брачна нощ

Преставете си сега, че Сано ви е съсед по етаж. Същия той, от тази снимка ви казва: "-Не ви лъжа. Повреди ми се бойлера. Истината ви казвам. Дайте ми 1000 лв. назаем. Ще ви ги върна." Колко от вас, дори да имат свободни 20000-30000 лева ще се доверят на такова лице?

...ама. Ти си си заспал по природа. Тя заради това и те е взела. Младо момченце, съгласно да и гледа кукувичето. Да сте живи и здрави! И особено ти. Тя винаги ще е жива и здрава и ще се оправи.

Разликата им е 3 години, така че не е много по-млад от нея.

Ама е 30 години по-тъп. Този физиономия, а физиономията се определя от ген и хормони, предполага ли зрялост? Не предполага зрялост. Момчето си се носи като 20 годишен айляк, развей-прах, нехранимайко, безделник.

много простежна тази Нели ...

Ееее стига глупости! Какво като е била любовница на Иво Карамански? Вас какво ви бърка? След толкова години, това ли се сетихте? Да са живи и здрави! Все ми е тая, новината е тъпа, но е тъпо да я връщате години назад... Вие обичате ли да си припомняте кофти моменти от живота??

Не му е била "любовница", а му е родила дете. Почти насила. Който ги познава, знае, че той си я взе непълнолетна. И никой не я пита иска ли, не иска ли. Такива времена бяха. Даваш ли, даваш, Блаканджи татко...

Е хайде сега пък ти нещо обърка времената- за да я вземе трябва да им била в средите- иначе как?

Ха ха сега тоя ще роди...ми да не е заспивал.Честито на младите.Щом се обичат да се вземат!

С ремарке ли е взел кифлата? Кое е това голямото момче до нея?

Синът на Иво Карамански е голямото момче!!!

Що да не спи?Карамански с толкова секс я товареше,цял живот не може да си го върне.

много прилича на Рик от сериала "Живите мъртви" готин пич. Желая им дълго семейно щастие и още едно детенце

живи и здрави поне още 70 години

Айде стига с този Карамански, вие непорочни и супер мега морални и неопетнени хора! Всичките ви връзки са били обмислени, смислени , неопетнени, възвишени със супер точните хора. Много са си добре и Нели и Сано , да са живи и здрави и дано имат нерви да не обръщат внимание на злобата човешка.

Леле, добре че си писала за Карамански, та се сетих коя е тази Нели! Защото никъде на друго място не видях да пишат името на Карамански, нищо че започваш с "Айде стига с този Карамански", но явно си решила да ни подсетиш коя е тази Нели. Е, не я знаех, но щом се е омъжила за мъж заспал на сватбата им, явно ....... е случила на мъж!

Не ми прави на много отворен/отворена, я си пусни едно контрол ф и виж на колко места в коментариите се среща името му, ама на, ай така да напишеш някоя глупост и естествено нито си чувал/а, за този или онзи, ами за да си чувал/а, трябва и да се чете , поне новини , а вие явно само можете да преписвате коментариите си от една статия на друга.

Не го знам този Сано кой е, но да си правиш PR с това, че си заспал на сватбата си и женати ти е простила е тъпо! То и тази Нели не я знам, ама щом е взела такъв мъж и му е простила заспиването, явно са си лика прилика!

Има хумор в написаното от теб, въпреки негативизма.

И ти си от мераклиите.Ще чакаш много.

Kак, не съм усетил, че си заспал, да се мушна веднага при булката и да и взема огъня за "първата" брачна нощ??!! ;))

Само въглени ще намериш... Закъснял ще си поне стотина пъти.

новината на деня!

Мутреса и бездарник, супер добра комбинация.

Направо комбинация като в оная реклама! Не, че това не е реклама, само дето не се разбира какъв боклук рекламират, всъщност два боклука!

Такива неща публично не се признават, тъпо е. Относно дъщеричката - има опасност и в Пазарджик, и в Париж да стане дизайнер на ... бурки ;)

Палячо!!!

Много са готини ;))) Любов и късмет на цялото семейство! Със здраве :)

Уникален тъпанар:))За Гинес е!

DIDA

С такъв "подвиг" само ДЕБИЛ може да се похвали в България! Отврат!

Абе напил се е кат казак !

Споко Сано,кума се погрижи за Нели.

Jeni

Простотия до простотия!

Никак ама никак не харесвам Сано и се чудя Нели , какво "намери" в него та чак се ожени и му роди дете . Иначе Нели я познавам лично и извън клишето "мутреса" бих казала , че е много читав и добър човек.

Абе кво познаваш бре познаваш тръцки

Да, разбирам, трябваше да знаем, че познавате Нели.

Колко трябва да е зле тоя,че и тая...

Блудкава реклама на още един телевизионен бълвоч на опусумите.Масово българинът вече не гледа бг медии защото не са вече български и няма нищо българско по тях .Окупирани са от празнолейки и баджанаци които правят предавания за себе си и за родата.

Срещат се двама приятели: - Май нещо ти се спи а? -Мани цяла нощ прах чистих мих чинии и т.н. - Че кога спиш бе пич ? - Спах като се жених

Много сте готини и двамата! Нормални, щастливи и добронамерени хора! Пожелавам щастие и здраве!

Нито един от тези двамата не се и доближава към определението за нормален човек. Дори в Източна Европа. Сигурен съм, че дори заради физиономиите им, които говорят много, никой от вас не би ги поканил на гости в дома си.

А, и вие ли имате същите физиономии? Ами... сбирайте се, съешавайте се, онождайте се. Ако това за вас са читави хора.

осъзнал е какво е направил , напил се е и ... заспал.

естествено ще му прости,последен пристан,след славата и на мутреса на Карамански.