1 млрд. картички ще си подарят влюбените на Св. Валентин

В Деня на Свети Валентин влюбените от цял свят ще си подарят и изпратят по пощата около 1 милиард картички, в които ще изразят чувствата си.

Обратно в новината

Коментари - 1 млрд. картички ще си подарят влюбените на Св. Валентин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиотизми, картички с отпечатани пожелания и поздравления за тъпанари, които не могат да мислят и пишат. Пълно е с такива във големите смерикански магазини.

Сърчица не от плът, а от плюш - с милиард и една валентинки днес светът ни залъгва, че уж любовта струва жълти стотинки.

Любовта е като ластик ,опънат между двама влюбени.Болката отива в този, който държи ластика миг по- дълго от този,който го е пуснал пръв. И все пак истински живеят тези, които умират от любов.McAuley Shenker Group-,, Anytime,, ... И Марк Торнило- Accept-,, Kill The Pain,,

Стою

Ако някой пусне ластика... Аз все още изпробвам колко се разтяга този, който е в ръката ми... или другаде. Отново Бавната ръчичка и "Wonderful Tonight" :)

ОтидЕ романтиката...:)

Тези от 1 милиард в кой век живеят та картички щели да си подаряват???При толкоз технологии май саде да се отбие номера са тези картички,,

Надяват се хората да спечелят нещо след като толкоз им плащат да работят,,,

Няма как да си влюбен ЕДИН ден в годината че и да го празнуваш това ''чудо'' на вселената,,Измислена дивотия на която безмозъчните пригласят, Тези дето го празнуват сами си казват че ЕДИН ден са влюбени а през другото време е занимавка ???

вкиснала боза! Номерът е, ако ви пукаше, утре да си ги подарите и да не тичате като изоглавени за работа, а да си останете с половинките. Ама не ви стиска. Така и за 8-ми март. Ще се лигавите със зюмбюлчетата, но номерът е или на 7-ми, или на 9-ти да им ги подарите, а защо не и целогодишно, но къде ти такъв акъл......

пари за хляб, не може всеки ден да се дават пари за цветя и сърчица - празникът е един път в годината - никъде няма по света целогодишен празник

Кажете колко лози ще бъдат зарязани.....тук е България ние сме православни христяни....празнуваме свети Трифон.....

Ако са толкова влюбени хората, колкото претендират на днешния ден, няма да показват любовта си само днес, а и през другите 364 дни от годината.