Скандал заради шега на водещия на БАФТА

Комикът Стивън Фрай, който беше водещ на церемонията за наградите БАФТА, напусна Twitter след скандална шега, която си позволи в шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Скандал заради шега на водещия на БАФТА | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия нямат ли по важни неща с които да се занимават?

Явно тези "критици" не са гледали Джими Кар или Рики Джървейс. Явно е и че не всеки има чувство за хумор. Който има се забавлява, който не......

ама що да трябва да напуска купона, човекът е казал истината, която е отражение на неоспоримото, та Тя определено изглежда като клошарката зад нашия блок,Боже, виж как за нищо обиждат човека....

А той е Мистър свят или Аполон... Добре, че се е облякъл поне стилно.

Напълно е прав комикът, така не се ходи на БАФТА това е неофициално облекло, напълно неподходящо за случая, дори не й стои елегантно.

Щом се имат с лелята и не е обидена - добре. Но според мен това дори не е шега, просто една плоска безмислица.

Що за малоумен свят, шегуват се с един, обиждат се други, от девет кладенеца вода носят, колко е обидна дадена шега! Ако кажа на някой, че е розов, пак може да има обидени и някой да каже , че съм расист.

Велико изказване. Не виждам нищо скандално, ч е да заслужи толкова критики.

Безобидна шега превърната в голяма работа. На това му се вика хора без работа. Смехът е полезен за здравето в големи дози и няма смисъл да се прави от мухата слон.

Политкоректността ще утрепе свободният запад. Това е чума, за която няма лечение.

Най-лошото е, че Вликобритания доскоро беше столица на добрия вкус. Но какво да се прави, тенденции...

Трябва съвсем да си опериран от чувство за хумор, за да се подразниш от такава очебийна шега. Рачков и Зуека са къде,къде по-пиперливи. А Слави и брутален.

Да сложиш в един абзац Слави, Зуека, Рачков и Стивън Фрай... Определено първите трима трябва доста сериозно да те почерпят.

Тези пък! На всяка подобна церемония водещите залагат на по-солен хумор. Точно пък на Стивън Фрай да му се нахвърлят за такова нещо, след като е ясно, че е казано биз злонамереност и в кръга на шегата, е доста идиотско. Явно са някакви неосъзнати пубери и незадоволени крайни феминистки.

Доста са грозни и двамата независимо какви дрехи носят.

Ако Джени Бийвън му беше отвърнала с това, щеше да е феноменално :-)))))

Напълно споделям мнението на Джийвс, жената има вид на "засукана клошарка" ... просто може би не е било много уместно да го изказва на глас пред публиката.

Ето на това се вика световен проблем, не на войната в Сирия....

Преводачите неправилно са написали ,, като бездомник,,. Нарекъл я е,,bag lady,,- в смисъл дърта чанта. Смехът на публиката за такова нещо и изречено от един мъж към жена е много по- скандално от облеклото на дизайнерката на тази церемония в Кралската опера. И да! Истинските таланти могат да се явяват навсякъде negligee или casual и това го правят и вече са го правили много от тях. Това не означава, че не знаят как да се обличат на дадено място и случай- те искат да се отдаде внимание на техния талант- не на това как са облечени. На церемониите могат да се видят доста други скандални облекла , липса на вкус и дори липса на облекло.

Не съм съгласен. На всяко подобно мероприятие си има задължителен дрескод. Неспазването му показва неуважение към домакините и останалите гости. И няма нищо общо с това кой колко е талантлив.

Тя е направила своя избор за облекло ,отишла е на церемонията и Е получила своята награда въпреки всичко. Защо точно по този начин знае само тя. Тези церемонии са се превърнали в панаири на суетата и нямат отдавна нищо общо с талантите. Това е съревнование на големите модни къщи и компании и в техните произведения може да се видят доста грозни, натруфени, несъчетаващи се неща за сметка на цената или рекламата/ повечето облекла на церемониите се дават на участниците с рекламна цел/. Мислиш ли, че жената , която прави дрехи не знае как да се облече на церемонията... Задължителен дрескод има в някои служби и на точно определени постове в службата. Задължителният дрескод извън това противоречи на правата на човека и ограничава неговата свобода да избира. Не бъркай етикецията със задълженията.

Дрън дрън, Bag lady означава точно клошарка. Това с дъртата чанта е български идиом.

Клошар на английски може да се каже поне по 10-12 начина , в зависимост каква служба изпълнява думата в изречението и неговия смисъл. Преводът на български е най- добър, когато се следи този смисъл и се знаят всички значения в английския. Дори на български има разлика между клошар и бездомник. Не всеки без дом е клошар и не всеки клошар е без дом. Провокацията е за внимание или си дрънкаш за да изпъкнеш...

Както й е удобно, така ще си се облича жената !!! А защо трябва да се прави на паляч като другите кокошки !!!

Голем скандал станал, голямо нещо. Казал майтап, публиката се смяла, жената му е дружка и не се е обидила(най-вероятно е било по сценарий и съгласувано) само някакви цървули се възмущавали в интернет. Утре пуснете новина, че потребителите на Дира са коментирали статията. А и кой от двамата на снимката е Фрай? Много си приличат.

Как точно го е напуснал?

екстра си е мацката :)

С. Фрай е велик във всичко, което прави. Гледах наградите, беше страхотен. Туитърите да си гледат работата.

И тия яко ги апе джеки.....

... и хататитла и ги кълве щъркела едновременно.

Стивън Фрай е напълно прав за дрехите ѝ! И всъщност ѝ е направил комплимент, че е "велика дизайнерка"! Като актьор също е много добър и неправилно се заяждат с него!

Той е абсолютно прав, това го е казал още Стайнбек- когато си богат можеш да ходиш както си искаш.

И двамата са карикатури, така че не виждам какъв е проблема...

Cyce

Ти си анонимна карикатура! 100% съм сигурен, че не си гледал нищо със Стивън Фрай, но клиповете на Азис до един ги знаеш!

Лъжеш.

Дори не го знам кой е този господин Азис - не беше ли някакъв природозащитник...