Нина Добрев се раздели с приятеля си

Нина Добрев и Остин Стоуел са сложили край на връзката си.

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев се раздели с приятеля си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинчето май е известна само с това какъв модел бански/гадже е сменила, но скоро не съм я гледала в нито един сериозен филм. В интерес на истината никога не съм я гледала да играе във филм, просто защото не следя поредиците, където се изявява.

Жената си живее живота, ами журналята нямат ли си друга работа, че да и надничат под полата?

Младо момиче, сега му се е паднало да се разпори ! да е жива и здрава

Обявен е оранжев код в "Лайф" на Дир!

Според мен, генотипа си оказва своето. Просто тя си е българка по рождение и се различава от американките. Разните там самци искат само да я пробват, но се страхуват да се женят за нея. И аз съм бил привлечен от момичета в чужбина, но се отвращавам когато си представя брак с такава.

абе моите наблюдения е че българките добре се пласират в америка, и не съм забелязал някои да го е страх. като казвам българки имам в предвид, такива които имат акцент, а тя дори няма такъв.

Гьоринг, говориш като стар ерген, чак пък да се " отвращаваш"

Мноого важна новина!

за 8 март ще я возя със седалковият лифт, чакай....

На снимките по бански изглежда доста закръглена, но напоследък май е отслабнала доста, май и тя страда от болестта на Тейлър Суифт и се стреми да поддържа неестествено слаба за природните си дадености фигура. Тейлър поне е висока, но при нея е наложително да е слаба, защото ако наддаде лицето й ще стане като луна и ще дълбокопровициалните й корени ще станат още по-видими.

на снимките е супер. тялото и излъчва здрав вид, което е равнозначно сексапил. бегаи да злобееш другаде. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на снимките е супер. тялото и излъчва здрав вид, което е равнозначно сексапил. бегаи да злобееш другаде.

нина има много здрав вид което е равносилно на секслапил. то бива, бива злобни и завистливи женски, ама чак толкова не е хубаво.

това за дълбокопровинциалното излъчване у Нина го забелязах и аз, но за всеки влак си има пътници...

Тоя урунгел с две мишки под мишниците въобще не й трябва. Ще си намери друг - по-свестен.

на баи добри ще си намери друг реднек

Тази пеперудка каца от цвят на цвят и събира медец от всеки холивудски прашец. Вече е поизтъркана от употреба и едва ли ще се намери свестен мъж, който да я вземе.

Не съм и броил парите, ама вече е понатрупала доста милиони. Сусуляци като тебе се редят на опашка само за да се снимат с нея.

А бе, наше момиче... Типична българка... Добре реализирала се кифла...

Фамилия "Добрев" звучи дразнещо за жена!В БГ-то са в женски и мъжки род,и на континента трябва да се научат,нали е и българска гражданска!

добрев се продава по добре, а ти си се дразни колкото искаш, твоя си работа.

Няма ли най после да се заеме с нещо Нинчето, че ми омръзна да ни занимава само с личния си живот. През ден чета къде ходила, с кого се снимала, с кого ходила и се разделила. Осъзнава ли, че това е интересно само за нея. Много олекна напоследък!

Нашето момиче (поне генетично наше) е една хубава, едра мома. Различна от налаганите холивудски стереотипи.

Фундаментална вселенска драма! Който ще си го премества - да побърза! Който ще си разплита чорапите - също!

Нашето момиче е готино маце. Може би просто генотипа е доста различен.

Супер е момето , къФ е проблема ?

Остин беше готино парче!

си разплитам левио чорап!

То чудо голямо , че някаква патка се разделила с някакъв паток. Имам опасения че от кахър няма да мога да спя тази вечер

чакай да си преместя шлифера....

че какво му е забележителното на таз новина ? - пълнене на страницата на дир-а :-) от сега може да приготвите новата страница (за след 8-10 месеца) - тая се скара с приятеля си и отскокна при друг. тя мъж не може да си намери :-)

няма ли да бъде по-издържано, ако обявите "Платена публикация", както вече се прави в много медии. Това не изисква рубриката "Коментирай" Така ще се успокои излишното напрежение в коментариите и негативните мнения ще намалеят, а такива като Нинчето ще могат да се показват колкото си искат и колкото могат да си позволят да платят. Така и дир-а ще "заработва" легално.

Ей затова няма д апрокопса никога бай ганЮ. Щото е злобен и завистлив, човече с дребна душичка. Не може на никой успял сънародник да се зарадва. Чака само малко да се попрепъне и започват да съскат змиите, да одумват и да хулят. В края на краищата животът си е неин, ще го живее както тя намери за добре. А вие ще си останете в смрадливите панелки със злобата и завистта в сърцата...

ти у кенъдъ чинии ли си прокопсал да миеш?!

Стига с тоя лаф за чиниите и миенето им....Смешно е и е примитивно .С миене на чинии човек започва понякога, докато се ориентира, но ако има професия ,не го мързи и е предприемчив, няма дълго да стои в кухнята. Избийте си тези клишета, колкото и утешително да звучат за някои.

има и кенъдъ реал естаит. виж игнат канев - имат около един милиард долара.

Божке-е, цели 8 /осем/ месеца! Това си е направо издевателство с душата и органите на човека. Как са издържали, горките, само те си знаят и папараците. Това к.....лъкът високо издига, за да паднеш по-яко.

СИГУРНО НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ КАЧЕСТВЕН СЕКС!!!ДА НО ТОВА ДА И ЗА УРОК!!!

Aма обади ми се ако искаш

Питанко,отговори ми с какво е допринесла за развитието на 5,15 или 20 хора например Лили Иванова,Стефка Косеадинова ! Това са хора,които се изграждат индивидуално ! Тяхния принос е в шоуто или спорта! А ти какво си допринесъл ? Гледай си в твоето канче, и ако гроздето е високо,не козвай ,че е кисело!

кавандже, и Лили Иванова и Стефка Костадинова са дали много основания на всеки българин, първо да се гордее с техните УНИКАЛНИ постижения и след това да се поучи от тяхното трудолюбие и постоянство. А Нинчето .... има още много хляб да яде...,докато ги достигне

Моля да извините неинформираността ми,... но коя е тази? С какво е допринесла за обществото, за развитието на 5-15,20 или повече хора???

И в порноиндустрията има работа. Тъкмо няма й мрънка приятелят, че я тъпчат други ...

Е случват се и такива неща, и известните преживяват върхове и спадове в живота си, все пак и те са хора като другите.

Сега къде да я поръчам за вечеря?!?

Като погледнеш коланчето и герданчето на снимка 2 и .....лъсва напъна на посредствеността

със сигурност си има и вибратор

Неееееееееее :'( :'( :'( :'( :'(

Ооо, с кеф бих й напълнил терлика!

пича е симпатяга, нашта - нищо особенно

такааам, да видим кой ще е следващият тъпкач...

Много важно.....

Верно ли ? Не съм спал цяла нощ - минах на успокоителни...

Нинче, бързо при мене, кака, че какво съм ти приготвил!

ще се намери друг тъпкач, нема се пуаши момето!

Ами че тя си е типично нашенче от софийските панелки, попаднало по случайност в лъскавия свят на Холивуд. Милото момиче, трудно ще си намери половинката там, колкото и да се опитва. Но да е жива и здрава, дано да попадне на читав младеж!

Да, бе! Те щото холивудци са друго тесто, по-пн-най един вид! Хайде, моля ви се ... А и досега не е било на сухо гаджето, да я ожали човек като вас! А на мен лично като българин ми е мъчно, че се пуска на разни овъдокеански отрепки като елфът Лиголас, например.

И за какво ни информират кой и кога се е сгаджалосал и кой кога се е разделил. То в тия порочни среди всичко е ден до пладне. Че и деца правят и после хич не им пука, разделят се и отново със следващия/ата Ама имат пачките, затова са свободни да си живеят живота както си искат. Само дето тези новини са доста излишни. Някакви си дечковци се събират за 8 месеца/много дълго/ и се разделят...и пак и пак... Пълни глупости.

Явно и тоя не я изтрая... Да влиза следващия!

Много важно.....така е когато фантазиите и претенциите превишават обективните наличности

Аайде Гришо:)

Благодарим за важната информация.

Какво и харесват, лице невзрачно, фигура като на всеко младо момиче, талант средна ръка, явно много се раздава.

Не бих я отказал ако ми се хвърли! ;-)..

тя и така е пробил Кучка вдигне ли крак кучета много

за един-два сеанса става, ама дотам

Умрете от ДИР-4ето само с клюки ни занимавате...................... бах ти тапанарите !!!

Ти какви новини очакваш в раздел ЛАЙФ ? Политика?

To4no takuv tapanar kato tebe ...........da nameri vreme da nadraska i toi neshto !!!