Ким Кардашиян показа сина си Сейнт Уест

Ким Кардашиян и Кание Уест показаха за първи път сина си Сейнт Уест, който се роди в началото на декември.

Обратно в новината

Коментари - Ким Кардашиян показа сина си Сейнт Уест | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо плюете всички. Всичко и в България се купува от тук. Тая Кардашиян и сестрите и са нискочели тъпи същества. Кой ги направи реалити звезди не знам. Ако някой от вас ми отговори как тъпите пристакеси Гала с кравешкото лице и оня цигански мангал - че и кривокрак и нискогъзещ са водещи ,тогава и аз ще ви отговоря как тия боклуци стана звезди. А и оная певачка Жана бергендог е певица. Изобщо всичко в България се копира от тук,но не нещо добро а боклука.

Ким Кардашиян и Кание Уест-оръжие за масово затъпяване на людете

Това е негроидно арменче.

затова ли негърче татко му проси пари от Марк фейсбуков?сиромашкия дърт негър няма долари за памперси

Уф, много прости коментари наистина... и то под снимка на невинно спящо бебе. Какво значение има на кого е, и че било черно - кажете едно "да е живо и здраво", или не казвайте нищо! Пък не е и грозно даже. Сигурно ще имам минуси от умници, ама като майка се възмущавам от гнусните ви коментари, честно...

в памет на баща си да си покаже още един път гъза, оттам още кафяви неща могат да излезнат.

someone

чудно ми е тази ким как стана толкова известна. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПИПО

Като на всякъде. ТВ индустрията си създава "модни икони" влага пари в тях и в крайна сметка печели. Въпросната твар е участвала в някакво реалити, после пусна порно клип и стана "звезда". Примери и в България колкото си искаш. Каква ирония, за един абсолютен бездарен индивид се пише ден и нощ какво ли не.

Както и друг път съм казвал, ако един състезателен кон ви изкара 100 млн. долара, колко ще му дадете? Почти същото трябва да е с Ким и мъжо й и много други... Ама нали повечето сте либерални и дрънкате за равноправие и разни други глупости... Ами сега всички ще ги търпим, защото с глупостите си направиха милиони и могат да си поръчат колкото си искат статии...

имерията на гъзовете с цвят лилав

Тю тю тю тю.......на кака садка мака мамункаа....колко си ми черна, колко си ми сладкааа....пу пу пу пу ша те изям като шоколадче черно!

И какво сте очаквали, just обикновен цигльок?

да е уест тоо фъстък, като целия е голем колко една добре надървена патка?

Това сега негърче ли е, или арменче?

не знам какво е, но ще е високо, с едра глава и голям гз. и, като го гледам, че е чернокожо.

как ще да е високо като майка му е 1.50м , а мъжа и на снимките е колко нея на ръст, т.е. 1.50м и той .

Всички бебета са сладки точно, както и мъничките животинки са ни симпатични. Но Ким трябва да е доста т.ъ.п.а, за да твърди, че бебе с негроидни черти и кожа прилича на бялата си майка, това звучи нелепо.

Ай напънете се още два пъти, че останаха две световни посоки - Изток (East) и South(Юг).Само моля ви,, не карайте по диагонала, че осем отрочета от фамилия Кардашиян ще ми дойдат в повече :)

какво не ви харесва в едно бебе? Дали е черно, жълто или бяло - има ли значение? Като не искате да гледате, не четете, никой не ви го навира в очите насила!

Напротив - навират ни го - какво прави 3 месечно бебе на показ по цял свят във време на медийна слободия? Моето никой не го гледа, защото не го навирам макар че, повярвай ми много е по-хубаво от това, не защото е бяло, а защото е моето. И като майка, която живее в 21 век знам, че ако го пусна 'в медиен оборт' със сигурност ще го оплюят. Искаш да ми кажеш, че на това бебе майка му, която си изкарва парите с развяване в медиите не го знае ли - хайде не си обиждай собствената интелигентност.

си пуснала снимки на бебето си във фейса, за да могат приятелките ти да пишат колко е сладко, а ти да си "чешаш" егото!

Щом ръчичките са горе- значи е добре! Да е живо, здраво и щастливо!!!

За ръчичките е така, но не е добре да се снима спящ човек.А това е бебе.

Що пък да не трябва. Това са суеверия с препратки към викторианската епоха, когато са снимали мъртъвците като спящи хора. Има много бабини деветини, който в съвременния свят не се спазват изобщо.

"Ким Кардашиян показа сина си Сейнт Уест..." Спрете се бе драскачиии.....не ни ли стигат тия маймуни дето си ги имаме дОма, ами още човекоподобни и статии за тях! Спрете вече с тия никой не интересуващи го цигани и мангали!

то името ти говори само. Готов ли си да убиеш това бебе, само, защото не е бяло? Откъде извира тази твоя омраза? Мразиш себе си ли?

Българската простащина край няма.

Егати и идиотите Да си кръстиш детето "сейнт".... Свети некой си...

Свети Запад са го кръстили- West.Дъщерята е кръстена Север Запад.

?!?! Чекаме следващото манге СевероИзток!

Не може да е изток- бащата е запад. Може да е Див Запад-Wild West.

Просто таз набедена звезда знае десетина думи, и всички са до 5 букви. Изключение прави фамилията й щото са я набили в празната й сфера.

Цвета на кожата говори, че ще има голема паламарка- като баща си

цвета на кожaта говори,че може и президент да стане

?!?! Ти яде ли я та знаеш!