Венета Райкова разкрива родни знаменитости в книга

Венета Райкова разбуни отсега духовете с романа си "Триумфът на кучките", в който пише за истински родни знаменитости.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова разкрива родни знаменитости в книга | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема такъв гряс като жена-теле: тъпа, куха, злобна и завистлива материалистка с мания, че е велика... Жалко за изхабената хАртия бих казАл!

"Нищо няма да е същото" , тая пък се има за фактор, някакъв ! венетке, венетке, то интимни клипове на родните випове не разбуниха духовете , че твоята книжка ли ? На кой му пука за сексуалния живот на "звиздити" , на мен не !? Ако я филмираш може и някой друг заблуден тинейджър да го изгледа, но да накараш някой нещо да чете, пък било то и със сексуален и "вип" привкус много ме съмнява, тези дето се интересуват от такива теми не четат повече от статия в 4-5 изречения.

Ама тя може ли да пише? Защото досега ни заливаше с талази словоизлияния и почти не даваше думата на гостите си. Пък и те едни-и....Предимно от контингента за забавления. Но е хитра - знае, че сексът и коя с кого какво и къде винаги ще се "кльопа" от уморените баламурници, като се върнат скапани от работа вечер.

Главни герои са Виктория - водещ продуцент на вечерно предаване с висок рейтинг-Венета Райкова описва себе си

този път ще си намери майстора ако е написала някои много големи глупости за определени хора - надявам се да си получи заслуженото - от години тормози хората с простотиите си, е сега сама си го направи

КОЛКО БАНАЛНО!!!!!!!!!!!!!!!

Пошла и вулгарна жена. Колко много може да лъже визията! Простовата и жалка. Как ли ще се срамува синът й от нея и голите й снимки в " Плейбой".

Изпитах истинско удоволствие да прочета коментарите. Няма смисъл да купувам книгата.

а бе господине, за какво ще си даваш парите - времената са трудни, спести си ги - венета не заслужава твоите и нашите пари

Е защо не нека пишат то и Poulina Rubio издаде книгата ''Библия на секса'' зада има какво да се подиграват хората с нея та защо не инашите п... да не пиеа нека които е глупав да си дава парите за да прочете нещо което е известно ина малките деца

За кучките позорът е триумф. Няма щастлива кучка. Рано или късно те попадат в собствения си капан.

Голям кеф, V.I.P. кенеф, от мен лев няя да видиш, да не са обидш!

Кучките се пробват навсякъде и където мине номера.

книга със заглавие - "Трите яки Копелета", с главни герои Валерката Божинов, Малкия Перукан и Благо Джизъса Колизеумски...

От кога тази с тънките карачки прописа-секнаха и финансите от нахалните и тъпи предавания...

Ставам фен ,на Венетка.

За чий чеп издава книга, и за чий чеп трябва да ни интересуват интригите и клюките в нея? Като се знае, че на народа не му е "знаменитости"...

Много интересно! Под новината, че Камен Донев снима филм има, показателно колко много тъп е станал българският народ!, по- малко коментари от тези тук!

на умрели гълъби!

Помиярка пише за кучките. Ако Венета беше личност, щеше да пише мемоари и те щяха да са бестселъри. Мирише на жълто и мръсни пари.

Значи явно от дирника или са много глупави, да не използвам по-силни думи или са прекалено не знаещи и не разбиращи от какво и да е, да не кажа друго! Защо бе "малки котета" ми махнахте коментра, че това е една от малкото книги които с РАДОСТ не бих прочел!!!!!???

Трият и моите коментари, явно Венетка им е любимка

Все пак прочел ли си поне една книга, всезнайко?!

Ми да ти кажа бройката на четени от мен, такива точно книги, като тая на "милата" ми Венетка се равнява на нула!

Страхотни знаменитости, няма що! И да разкриваш интимния им живот! Отчайващо е, че в публичното пространство се изявяват хора, изпаднали на дъното на моралната и етична скала! Дали наистина са много тези, на които това се харесва? Защото ако е така ... какво правим още тука? На какво да се надяваме?

В главните роли - Венета, Николета и Алисия?

И всичко е в първо лице, единствено число... от нейно име, преживяно искрено и лично

Понеже се о*ра във всички телевизии с тъпите си предавания, и навсякъде в ефира е нежелана, що пък да не се поразкълчи на книжния пазар, закъса яко, ще трябва да се завърне към най-древната професия за да оцелява. То в тия смътни времена, щом не мажа да упражни юридическата си професия, то кога ли, време не остана, тя вече отива към пенсионна възраст, тепърва да се вихри като юрист?!

злобно, по-злобно, Венета Райкова. Мярка за злоба= 1 Венета

Тая сигурно и издателски номер от народната библиотека е взела, и ще депозира 15-20 книги и в народната библиотека, та да има какво да чете народа и студентите.

В Народна библиотека се депозира 1 екземпляр, тъпанар.

За да сме точни, е по-добре да цитираме закона: "...Количество на подлежащи на депозиране задължителни екземпляри Чл. 6. (1) Задължителните екземпляри се депозират в следните количества: 1. дванадесет екземпляра от печатните произведения в тираж над 300 бр. и от всяко последващо тяхно издание, отпечатани на територията на Република България или поръчани за отпечатване в чужбина, с изключение на отпечатаните с брайлов шрифт за слепи и релефните географски карти и глобуси; 2. шест екземпляра от печатните произведения в тираж от 101 до 300 бр. и от всяко последващо тяхно издание, отпечатани на територията на Република България или поръчани за отпечатване в чужбина, с изключение на отпечатаните с брайлов шрифт за слепи и релефните географски карти и глобуси; 3. три екземпляра от печатните произведения в тираж до 100 бр. и от всяко последващо тяхно издание, отпечатани на територията на Република България или поръчани за отпечатване в чужбина, с изключение на отпечатаните с брайлов шрифт за слепи и релефните географски карти и глобуси; и т. н....."

Че по-голяма кучка от тази имали. Тя е вътре в нещата и е героиня номер едно под прикритието на псевдоним. Горката беззъба кучка, все печели пари на чужд гръб и от клюки, нали е юристка, как веднъж не се прояви като такава, нема никой в тая изрусена тиква, само пари и завист и се въртят там. От завист и злоба пише и книги, прави предавания. Пълна и изтъкана от злобни нишки, съжалявам я, горката , кожа и кости стана от глупостта си. Да пътува в живота.

someone

честно казано, въпреки хубавата визия, винаги съм усещал нещо покварено, пошло и противно да излиза от нея. тя е точно типа жени, от които искам да предпазя сина си - отвън кукла барби, отвътре - изгнила ябълка.

Не е кукла барби, а дърта изрусена селяндурка, пази сина си от селянки, дошли в София, че вземе ли някоя такваз ще ви подпали чергата на цялата фамилия и няма отърване от нея-заплахи, интриги, смучене на де що има материално.

Колумбиана

хубава визия???? ти сериозен ли си????????

Просто усещаш посредствеността!

someone

сега е много модерно да се пишат книги в българия.

Дали ще прочетем нещо от интимния живот, на авторката кучка?

DIDA

Че по какво се различава клозетната "поезия" на Андрей Слабаков или Светльо Витков от креватната проза на Венетка?!

Присмяла се кука на кривата бука ! Порноклип с ВИнетка имаше ; за да стане декоративна мис , бая народ я изпробва ... По-умни от нас са го писали : " Не съди , защото ще бъдеш осъден ! "

Хубаво е написано от някой в този форум. Явно пише автобиография. Първо тази жалка жена кани своите гости и след това им разпространява личните архиви. такава книга е направо достойно издание за нея. Първо не е красиво да разпространява такива данни, дори и да под други имена. Срамота за жалки водещи , като този рус изрод.

someone

може да не е етично да пише за други хора без тяхно съгласие, но все пак е интересно какво ще разкрие. всяка нова информация е ценна.

Jeni

Автобиография може би??

Не спря да печели "слава", ровейки в чаршафите на хората... Уникална "звезда"!

че венетките ги крадат заедно с предното стъкло, напоследък. Ама за таз, няма нужда да трошим стъклото. Още първият катаджия ще я разпознае, че е фалшива.

знам какви бяха предаваниата и, мога са предположа каква ще книгата!

Всеки би трябвало да знае, че обикновено най злите кучки, хапят другите кучки!!!

Кой ще напише такава книга ,за депутатите ,и лицата от съдебната система?

Смеят ли ?

И сигурно ще се намерят глупаци, които да й купят книгата.

Опростачването на населението е държавна политика. Тая е звЕзда. Боко е премиер. Агресията е желателна и ненаказуема. Проституцията е повсеместна... Прост народ - слаба държава.

Тая куха лейка май много насериозно се е взела... трябвало е да сложи себе си като главна героиня, несбъднатата журналистка и водеща...

Кой нормален човек би дал пари, за да чете словоблудствата на тази самозабравила се стара селянка????

Че то в България нормални останаха ли ?

...тя споменава ли и себе си в книгата ?

Абе тая ........(кой каквато обидна дума иска такава да сложи) вземали я някой на сериозно?

Е, нямаше начин да нямаме чалга-жанр и в литературата, ако изобщо това "нещо" може да има претенции за литература!!!!!!!!!

Кой се съгласи да я издаде и срещу какви ли 'услуги' от 4енетка?!?

Основата на чалгата в литературата бе положена от Ваня Щерева все пак :)

Тази книга, ако е разгледана като пародия, може да не е чак толкова лоша.

Ти пък "пародия" - на бас , че венетка не е чувала за тази дума, камо ли да я знае за какво иде реч.