Алек Болдуин и Хилария очакват трето дете

Девет месеца след раждането на второто им дете, актьорът Алек Болдуин (57) и съпругата му Хилария (32) вече очакват ново попълнение в семейството.

Обратно в новината

Коментари - Алек Болдуин и Хилария очакват трето дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези хора спят ли изобщо? Сигурно Алек се страхува, че след някоя годинка, ще започне да си опикава бомбетата на обувките, или ще му изкуфее семето..

Брей,тези се спукаха да се .Ето на това му се казва късмет.А тук мъжете все изморени,изтощени,горките- да ги ожалиш...

Hе съм уморен, нито изтощен, а само съм надървен!! ;).. пусни ми, номерчето си, хубавице!! ;))

Когато един мъж прави деца трябва да мисли с горната си глава. Когато тези деца пораснат той ще е дядо и няма да го слушат, а ще му се подиграват. Според мен деца се правят до 40 години за мъжете и 35-38 за жените. Може да има изключения по здравословни причини.

Mери, а ти на колко си бейби??? 3ащото, аз съм в твоята скала!! ;))

Така е Мери, но съдейки по минусите, май доста хора вече са с деформирано мислене.

акъла им като на циганите на тия американци - по 25 деца снасят от по 3-4-5 жени, пренаселиха земята...егаси паразитите...

Щом могат да си го позеолят-защо ме! Децата са най-смисленото нещо, което си струва човек да има!

По-добре тези, отколкото онези с бурките и брадите!

добре че са тия смръдливи и тъпи милионери, че да има на кой безгръбначния и особено прост българин да вика да е жив и здрав, докато пенсионираните им майки и бащи в бг получават 50 евро пенсия...

Ми кой как си го направи. Не всички имат акъл да станат милионери. А и в България има доста богати пенсионери, които се спукват да ходят на екскурзии в чужбина. Реститути ли са, какви са - не знам. Всичко си зависи от акъла и гена. А да гледаш само в чуждата паница и да бучиш - така не става милионер. Само не ми излизай сега с приказката за крадците и мошениците дето са забогатели неправомерно. Ако си имал акъл и възможност и ти си щял да го направиш, ама не би

Много ме кефят ! Жена му е просто прекрасна, дай Боже всекиму!

А някои четвърто.

еййй,браво.щом могат.....по-голям мъж с млада жена - стават деца лесно,но по-голяма жена с млад мъж - йок.

ТЦъ, не е вярно това. Мадона роди дете от Гай Ричи, а му е кака с 10 години. А и Джина Дейвис роди на 15 години по-младия си съпруг 3 деца и то след 45 годишна възраст.

Сега се сетих, че Алек Болдуин има дъщеря от кака си Ким Бейсингър, така че още един пример за дете от по-млад мъж.

Тия така са се награбили насред улицата, че предполагам, дори и когато правят секс, бебето е помежду им.

Тея са ми като мама /коя е мама?/, тате /Алек/ и аз /Хилария/...

Да са живи и здрави дечицата и родителите! Алек Болдуин знае как се отглеждат деца, първата му дъщеря е снажна и висока суперкрасавица, а сегашните си бебета и жена Алек защитаваше като лъв от папараци и журналисти-навлеци с фотоапарати! Истински баща и мъж с хубаво семейство!

ти пък много знаеш какво прави

Дъщеря му Ireland Baldwin на 20 год е висока 1.88 и е ослепителна красавица (майка Ким Бейсинджър).

Потърси на Google за "Alec Baldwin photographer August 2013" да видиш как Алек Болдуин бе озаптил фотограф причаквайки с камера него и семейството му пред входната му врата (жена му беше бременна). Ще видиш на снимките как те изваждат детето до колата в ръчна детска кошница и как фотографа стой зад тях и снима... бременната жена на Алек му посочва фотографа и Алек много силно го хваща в хватка с камерата и държи върху колата... Имаше и друг подобен фотографски инцидент от 1995 год когато друг фотограф бе преследвал Ким Бейсинджър с тригодишната им дъщеря, когато излизат на разходка... Алек пак се бе намесил да защити семейството си...

Добре че откриха инвитрото.

Я сега разясни механизма на ин витрото като си толкова запознат с него и го споменаваш.

Ако Алек Болдуин не беше световно известен , не беше доста богат и т.н тази цЪрна маца надали щеше да му ражда деца едно след друго . Иначе нека са живи и здрави.

Айде пак за богатството се захвапахте! Ама много мразите богатите бе, хора!

Сладури, браво, завиждам им !

Еба.еее! :D

Явно йогата, "агнешкото" и паричките се отразяват добре на потетността му. Сега е модерно на 50+ да правиш деца от доста по-млади. Иначе за мен една от най-красивите жени е Ким Бейсингър, и е класи над това мишле, което е младо, нищо повече.

Мони, Мони, много си повърхностна мила...

Но го прави щастлив!

to stoto e mnogo trydno da napravis edin glypak stastliv...

Точно така е, съгласна съм с теб, Мони

Ако не беше той, парите му и славата, а беше келнер например, дали тази сажда би се напъвала да му ражда деца???

Това че клатиш хубаво,че си млад не е лошо.Хобаче при семейство се иска дом,обзавеждане,кола,храна,дрехи,лекарства.Като родиш дете то си иска грижи и разходи и нормално тази жена да предпочете платежоспособния 50+,а и той я вижда млада и хубава,защото тя е агнешко за него.Така тя е красавица и децата и са осигурени. Младия ще я клати,ще я бие ако много знае и накрая раздяла.И ако е родила дете или ще търпи но нещастна малкото да порасне,като се чуди за сметките или ще намери тъпкач и детето и ще бъде нещастно.98 процента от децата на разведените не са щастливи.Така че Хилария си прави много добре.В природата е същото най-силния мъжки оставя гени-така се подсигурява здраво бъдещо поколение.децата на този ще са нахранени,лекувани и образовани с възможност за бъдеще .Нима не е редно той да се плоди.А не както го направиха сега при нас 10 чаавеета за детските мръсни ,гладни,по домове,продавани и сексуално и буквално за осиновяване.Нормално е да раждат тези които могат да отгледат и осигурят децата си.

И освен всичко това, Алек е много хубав мъж! Само младите смятат, че един мъж на 55-60 години не става. Когато станат на толкова, ще видят, че става. Всичко все още си функционира успешно. И е много привлекателен на тази възраст един запазен мъж не само за връстничките си.

По твоята логика, всички бракове трябва да са между мъж на 45-50 и два пъти по-млада жена. Все едно всички млади мъже бият жените си и само жените се грижат за децата и дома. Според теб излиза, че жената иска само да си получи парите, мъжа да си получи секса, а в останалото време никой да не се пречка на другия. Просто този тук има излишно много пари (да, излишно, понеже не са му необходими) и затова може да си позволи лукса да привлече и да издържа млада жена и деца. Такива разлики във възрастта са допустими само когато по-старият е заможен. В останалите случаи и двамата съпрузи трябва да полагат сравнително по равно усилия. Кой кого бие и кой работи повече е субективно и в крайна сметка е въпрос на баланс, хората са различни. Не мисля, че с парите се изчерпва всичко, вероятно и тук има някакви неща, с които младата жена да се съобразява или примирява.

Кефи ме Алек Болдуин. Браво на човека. Не му пука, прави си секс, прави си дечица

Абе тези не трябва ли на тази възраст да очакват внуче ?

Може би в твойто село...

Чака внуче от дъщеря си, а от жена си бебе, като при циганите.

Тези как са го подкарали всяка година по едно след още 6, 7г.........детска градина

Лошо няма!

таман като ревнат трите деца и тати щи духне с друга