Дейзи Ридли сменя Анджелина Джоли като Лара Крофт?

Звездата на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" Дейзи Ридли води преговори за ролята на Лара Крофт в нов филм от поредицата.

Обратно в новината

Коментари - Дейзи Ридли сменя Анджелина Джоли като Лара Крофт? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тенденцията е да се дексуализират ролите на жените в игрите и филмите. Случаят тук излгежда е такъв. Искат красива жена без първичен сексапил - големи гърди и много разголеност. Дори в играта, на която е базиран филма, смениха тази концепция.

Дейзи Ридли бе единственото хубаво нещо на Междузвездни Войни 7. Поне едно нещо бяха уцелили. Но иначе и там бяха гледали да вкарат негър и мексиканец, че да отговаря на американската аудитория.

Каква американска аудитория? Бизнесът е глобален.

Расистките си рогца ли ще покажеш, или ще закакаканижеш за '3 милиардния БРИКС' ? Не може обаче и 2те..

Може би Анджелина беше най-красива точно в този филм! Не беше толкова слаба-млада, красива и сексапилна!

Единственото готино нещо в тия междузвездни бози беше тая мацка, ама ако е била по гърчава е приличала на глист... иначе си загубих 3 часа от живота да гледам тая велика тъпня, умрях от яд!

колкото замести принцеса лея във междузвездни войни,толкова и ще замести анджелина,незнам вече защо всичко което беше гледано някога от доста хора се усира в името на парите

абе от Анжелина не знам дали е по-хубава ама от оная овца Лея 100%. За актьорската игра не говорим там нямам мнение по въпроса.

не говорим за хубост,а за нещо което се стремят за усерат с техните вечни гонения на класации за пари,нещо направено,все едно сме ние българите мамка му

Лея в Междузвездни Войни 7, реално нищо не игра. Изключително слаба актьорска игра. Тотално е забравила какво е да е актриса. Трябва и от нея да се отървят като персонаж нататък. Соло (Харисън Форд) също не бе нещо особено, а преди бе може би най-добрия актьор за мен. Можеше да играе много различни роли, а не само един персонах, като много други.

Силата се възбужда...

хубава, сладка, сексапилна и дива - страхотно маци

Анджи е доста по-красива.

малко е постничка.

Дейзито си е супер, пожелавам и бляскава кариера!

Е как така без цц ще става Лара Крофт??

Анджелина никой никога не може да я замести , нито повтори, уникална жена във всяко едно отношение. За новата звезда - хубавка е , да е жива и здрава и да се развива.

Чак пък да не може да я замести...Силикона мисля е доста достъпен, а като актриса... айде да не казвам гола-вода, ама е доста посредствена. Само на едната визия...

++++++

Сисе да ти кажа една тайна-гробищата са пълни с незаминими хора

абе бива я мацката, ама Анджелина цепи мрака

аааааааа спечелих 100евро че това момиче ще стане звезда....имах бас с шефа на фирмата

и кво спечели,на шефа хурката ли?

то пък една звезда ... аааа