Лейн и Афлек на премиерата на ”Батман срещу Супермен”

Звездите на "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" преминаха по червения килим на премиерата му в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Лейн и Афлек на премиерата на ”Батман срещу Супермен” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боза и изхвърлени пари за кино (или пари за ток, ако някой го "сваля"). Знам, без да съм го гледал.

Батман и Супермен Оженили се и заживели щастливо...

тоя Афлек е много противен

През последните няколко години киноиндустрията се пренасити от всякакви супер герой на "марвел" и "ди-си". Вярно, че всеки гледа парите и че тези филми чупят боксофис-а и имат големи приходи, но напоследък се усеща едно пренасищане.

Чудя се дали някой от тези прехвалени режисьори и актьори би имал изобщо смелостта в близките месеци/години да пропари до Турските авиолинии, които така самоотвержено рекламират на заден фон :-)))?

да бе,дори и тарантино копира в последния си филм друг свои филм. "глутница кучета " маи се казваше.никои няма вяра на другия и всички са заподозрени

Само като чуя име на филм "нещо срещу нещо" и ми е пределно ясно, че няма как да не е глупост. Как може изобщо актьори да си цапат репутацията като участват в таква!

Холи Хънтър да взема да хапне нещо ,че плаши хората.

След като съсипаха Alien и Predator сега е ред на Batman и Superman. То друго и не съм очаквал от бездарното поколение в Holywood. Вижте само какво се случи на Star wars. Няма нови идеи а само Cgi и много експлозии. ФИЛМИТЕ СА ПЪЛЕН БОКЛУК последните няколко години