Диетата на Хайди Клум за стегната фигура

Манекенката Хайди Клум винаги се е славела със стройна и стегната фигура, въпреки че е родила 4 деца.

Обратно в новината

Коментари - Диетата на Хайди Клум за стегната фигура | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е много голям калориен дефицит с тези 900К.Недопустимо е изобщо да се коментира такъв прием в дългосрочен аспект.Не трябва да се публикуват такива неща, защото разни малки глупави момиченнца ще си докарат анорексия и куп следващи я болести.

Аз съм доста по-млада, но си мечтая за такова тяло

Направо сте си за съд с тези 900 калории! Идиоти!

Така е.900 калории са за хора, които не ходят на работа.С това не се потдържа фигура, а се слабее. Че човек няма да има сили да ходи на работа.

За отслабване са 1500 преко сили, 900 са за анорексия :/ и като знам колко глъпави жени четат, двто правят всичко написано, не ми се мисли

Диетата, която човек трябва да спазва, за да се намира в добра физическа и душевна кондиция е: да се храни здравословно и умерено, да се движи много и да спазва "хигиена" на чувства и мисли, и да не робува на материални желания и амбиции!...

и какво от това, че я има тая красота, след като я дава на грозни, уродливи твари? а?

Диетата на Хайди е як и млад бодигард. Може и фитнес инструктор или тенис учител.

Т(п)енис учител?

900 калории??? Определено искате да убиете някое лековерно девойче. Хайди Клум със сигурност се храни добре, тя не е прекалено слаба и пак със сигурност полага огромни усилия в залата или навън, не знам как спортува. Но, моля ви, не пишете такива безумия. Ще докарате на някого анорексия.

Въййййй, смятай....

900 kalorii!!!!!!

Точно и аз на това се учудих! Ама как ги пишат тези статии, хич не мислят, че тийнейджърките ще хукант да броят калории и ще стигнат до никъде. Това сигурно е нейна диета за преди ревюта или снимки. Няма логика активен човек да живее постоянно на 900 калории!

Пести от закуски и затова е толко богата! :)

Лошото е не, че ще стигнат доникъде, а че гарантирано ще станат анорексички.

Ау като кажат 'хапва' се едно са седнали на голема маса и ХАПВАТ по 3 чинии от село ядене..... А те опасли една китка трева за цел ден и тов било ПО-хапване.... 900 ккалории са точно две филии хляб с масло, или 1 голема купа салата със сирене, маслини и олив оил.... За десерт не се споменава, то е ясно, че един десерт само е над 500 ккалории за 100 грама.... Ядки - не...как...фастъчки 100 грама са над 550 ккалории само те.... Да им имам 'здравословното' ПО-ХАПВАНЕ..... на лайна, трева и лични комплекси.....

Става и с по супена лъжица рициново масло 5 пъти на ден. И по някоя магистрала колкото за тонус.

Ти си луда ма! Секи ден рециново масло не се препоръчва, щото червата ти ще залинеят и си губиш перисталтиките и на дърти години ше искаш некой да ти прави редовни клизми.... А за магистралите - немам думи - това не е спорт, това е да дишаш праховете и дима на колите и на практика 1 месец тека и ше фърлиш петалата... ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ МА ДВУКОКОПИТНОТО..... Кой ви дава тея смъртоносни акъли не знам, вие сте ходещи самоубийци ма!

Пасете само трева, и ще сте във форма.

и аз ям почти така НО си дебелея прогресивно Също съм на 42г....и водата ми се лепи Движа се Не ям след 19,00ч НЕ СТАВА !!!!!!!!!!!!

виж си хормоните

Причината да ти се "лепи" вода е или алергияна или сол - 1 грам сол задържа около литър вода в организма.

Лепи ти се водата защото си обезводнена не пиеш достатъчно. На ден мъж трябва да изпива около 4 литра, жена около 3. Предишните препоръки бяха на половина и се оказа че са недостатъчни. Почни да пиеш по над 3 литра, и след първите 2-3 дни в които тялото ще се "накваси" обилно и малко ще качи после ще почнеш да сваляш, всяка сутрин по малка нужда че видиш колко лесно се свалят по 600-800 грама на ден (това ако си над 100кг) но водата трябва да е в изобилие.. поне 5 пъти на ден да ходиш по малка нужда