Дъщерята на Пол Уокър получи обезщетение

Дъщерята на Пол Уокър Мидоу е получила обезщетение от 10,1 милиона долара за смъртта му от наследниците на Роджър Родас.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Пол Уокър получи обезщетение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема на Хамериканците идва от парите ..... много са алчни и понеже са очевидно и неразумни си пожелават неща които ги погубват. Жалко че света се заплеснал по тяхната "култура" от нея само проблеми :(

Е каква пък е чак толкова загубата, дето пишат някои, не като да сме загубили Айнщайн или пък Хокинс. Напротив, даже сме се отървали от още няколко бози с участието на тоя пич!

Гледай Часовете с него и пак говори за боза.

Сам е решил да го направи. Жалко. Бог да го прости.

Каквото и обезщетение да получи момичето, то няма да върне баща й. Бог да прости Пол! Загубата е огромна и непреодолима.

TIREX

да бе порше виновни а не дрогата и безумната скорост в населено място. не ми е жал укър бе треторазреден.

МЕДОУ, МЕДОУ РЕЙН е името на дъщеря му

Е красавица е дъщеря му :)

Taka li? :):) Blagodarq za infoto.

но освен,че дъщеря му е хубава много,мадамата в средата от снимка 8 е страхотна.ами....не можaх да пропусна...

Баш по темата си е. Това е екранната му половинка - Джордана Брустър.

Жалко, че хубавият човек си отиде толкова рано. Да изкопчваш дивиденти от смъртта му е меко казано... гадно! ЛЕШОЯДИ!

Все така превеждат. Много красиво дете.

Дъщерята на Пол Уокър се казва Медоу, не МИДОУ! Медоу - като ... lивада, на български! Trust - се превежда като попечителен фонд, a не е ТРЪСТ... Този, дето е превел статията се е олял, буквално, в невежеството си!

Дира може да грешат, но и ти не си прав за trust, попечително дружество обикновенно се пише "trust company" , а trust е с първо значение доверие, вяра, упование и вторично значение може да е тръст

Ти, да не си ''преводача'', или и на тебе са ти дали диплома, без да покриеш норматива?!

Едно време когато баща ми караше Москвич Алеко, а дядо ми Москвич, нямаше такива катастрофи, нямаше толкова автомобили. Които иска да кара Порше да му мисли ...

И Гунди претрепа себе си и Котков с Алфа Ромео. Която за времето си беше Порше

а детето на котков съди ли вдовицата на гунди за това че предизвикал катастровата. а семеиствата на котков и гунди съдиха ли алфа ромео че колата не била безопасна като жигули.

един известен пилот - световен рали шампион в интервю на въпроса "с колко клм.в час може да влезе в остър завои " беше отговорил : "може да влезеш и с 200 км./час , но се пита с каква скорост ще излезеш от завоя"...

Това е Собиеслав Засада-той не стана световен шампион,но направи много за развитието на автомобилния спорт отсам желязната завеса.

Малииии,и дано и BMW се стреснат, че на колите им задниците все искат да изпреварят предницата в разни там ситуации дето все не си намериха подходящи задкормилни устройства

Да вземат и форд и оплел и другите бангии да се стреснат, че в завой предниците им не щат да завиват! Е.ати каруците, даваш газ и изтърва завоя!

Не съм видял Форд, Опел или Шевролет да не дозавиват в действие. Не съм видял и на такъв тип коли да не са случили на задкормилни устройства.

Много задкормилни устройства не могат да владеят такъв тип автомобили.Не се опитват и да се научат.Само се надяват да не им се случи,или да им се размине,ако им се случи.

Сега вече със сигурност може да си купи Порше.Само дано не го кара бързо и яростно.

Какви са тези заблудени хора, можел бил да изкара много пари като кинозвезда.. ами можел е бил и да ги пропилее, нали? Можело е и човешки животи да пропилее и да трябва да е плащал за тях.. Въобще в границите на възможното и невъзможните неща са възможни. И какво е това дело/обвинение към порше, какви са тези фантасмагории? Като е било толкова известно, че този модел кола имат проблеми, защо въобще са се качили на нея? На ден по света стават милиони катастрофи с коли, във всяка една от тях може да се направи аргументирано предположение, че "ако производителя беше направил тази и тази промяна, то катастрофата нямаше да се случи". Толкова са заблудени тези американци, че еволюцията е тръгнала наобратно при тях. Няма да се учудя ако започнат да се раждат маймуни скоро време там.

Не е точно така - елементарното разсъждение за пропуснатите ползи и обезщетението няма да коментирам. Но е факт , че супер автомобил, а не 20 годишна среден клас кола при удара се е запалил и е нулирал шансовете им да оцелеят. Може и да не ги осъди, но има основание за дело.

От Порше няма да види пари, там е доказано, че виновна е превишената скорост и безразсъдното шофиране.

Като си купиш колата,приемаш всичките й плюсове и минуси.Ако не ти харесва,купи си друга.

Е не е баш така, производителят носи отговорност за продукта си. Нали току се изтеглят разни модели автомобили от пазара заради установени дефекти. Обаче в случая са преценили,че причината не е в автомобила.

Абе добре поне, че успя да запази добрите си гени. Дъщеря му е красавица като него, повече от видно е

Той не беше никакъв красавец, а приличаше на черноборсаджия. Мъдоу поне сега е щастлива, че изкяри доста кинти от смъртта на баща си.

Пол Уокър не бил красавец и ти приличал на черноборсаджия?!? WTF? Ти си класически пример за хейтър, човече дребно. Качи снимка и пусни линк да те видим ти на какво приличаш, най-вероятно си дебел, плешив чичак шкембелия на средна възраст, недоволен от живота, работата си и запуснатата ти жена