Супер майките упражняват 23 професии седмично

Супер майките упражняват 23 различни професии седмично, за които биха получавали над хиляди долари годишно, ако им се плащаше.

Обратно в новината

Коментари - Супер майките упражняват 23 професии седмично | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМА МАЙКИ И СУПЕРМАЙКИ. ИМА МАЙКИ, КОИТО ЧИСТЯТ,ГОТВЯТ, МИЯТ, ПЕРАТ, ГЛАДЯТ, ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦА, ШИЯТ,НА РАБОТА ХОДЯТ И МНАГО ДРУГИ НЕЩА. НЕ ДАВАЙТЕ ОЦЕНКА ЗА ВСИЧКИ 0. И ПРИ МЪЖЕТЕ Е ТАКА, ЕДНИ ВЪРШАТ ПОВЕЧЕ РАБОТА ДРУГИ ПО-МАЛКО. ОТ КАК СВЯТ СВЕТУВА Е ТАКА , ХОРА РАЗЛИЧНИ.

Не се заяждайте и обиждайте- не съм чула да жена да зачене сама или мъж да роди- така, че харесва ни,не харесва- ще се търпим. Има мързеливи и прости жени- има и същите мъже- до човек е, не е до пол. Гледайте по- позитивно на нещата, за да не изперкате :)

Така е. Жената е един подвижен "робот". Ако съпругът й не й помага следва развод.

некадърни мъжете, така ще е. Хак да им е, като не са си взели умел във всичко българин с мощен инструмент....за ремонти и поправки.

А една майка ми се жалеше,че синът и, дето кара баничарка, също не го овъзмездявали достачно,защото изпълнявал три длъжности -на шофьор,товарач и разтоварач.Та май- май женските сметки все са такива.

Жените се занимават с много неща, защото имат достатъчно време за това. А имат достатъчно време, защото се занимават повърхностно с нещата. Тук важи максимата - жените работят повече от мъжете, но вършат по-малко работа от тях.

Не забравяйте, че освен да вършат всички горепосочени дейности жените ходят и на работа по осем часа на ден.

Глупаво изследване

А най-древната професия няма ли да изпълняват?

От толкоз много феминистки глупости накрая ще са останали само стари моми, които вече грима и парцалите от мола не ги спасяват. Малкото българи, на които им е дошъл акъла на време ще са хванали отдавна влака. Къде естествено, къде с процедури. А остатъка от мъжете...айде за тях ще говорим, когато дойде време да говорим и за всички тия супер-жени в по-късна възраст. Картинката ще е еднакво грозна за всички. Гарантирано!

По важното за мен е че те на това му викат супермайки а ние тука му викаме обикновенна жена....нашите супермайки правят още поне толкова неща...

Малииии, ама тия британки се покъСаха от домакинстване бе....цели 180 минути седмично?!Като ви гледам разбивката, май я е правил някой, който хал-хабер си няма какво всъщност върши една жена ежедневно...

Защото не само че върши един куп работа, ами и тоя дето гледа мача с ракия и салата и не ще кюфтетата с лук, си го мести от единия крачол в другия, и накрая я критикува просташки като в повечето коментари по-долу. Ама за това вие си ставате гейове или си намирате някоя тъпанарка да ви слуша простотиите.

Аз кюфтетата без лук по принцип не ги уважавам.

Пак се почна с глупоститеееее. Прабаба ми е отгледала 13 (тринадесет) живи деца. Колко са починали не знам. На 94 годишна възраст ме изпитваше таблицата за умножение. Почина на 102 или 103 години. Бягали са от Гюморджинска тракия пеша...... Сегашните " супер майки " , като родят 2 и са опищели орталъка, колко тежко било, колко трудно било и т.н. Ареее стига глупости !!!!!

По принцип си прав. Но сега времето е различно.... животът, храната, стресът, нервите, психическите заболявания..... не е коректно подобно сравнение.

Да наистина сега симчко е различно ... живота, храната, стресът, нервите, психическите заболявания ... а да бъдем по конкретни всъщност всичко което изброяваш го нямаше: храна нямаше, ако не си скъсаш гъза от бачкане на полето стрес нямаше щото нямаш време за глезотии докато си късаш гъза от бачкане на полето нерви нямаше, щото да имаш и да нямаш нерви, се едно, няма на кой да са вайка, навсякъде бе все едно и също психически заболявания също нямаше защото нямаше свободно време за глузльовски разходки до психиатри да ти кажат че си болен някакви други оправдания да имаш за съвременните майки? А за разлика от съвременните майки пра бабите ни не са имали памперси - сменят се пелени по 15 пъти на ден и се пере на ръка поне 2-3 пъти на ден. Няма купени дрешки за децата, всичко се шие на ръка, от плат който си тъчеш на ръка, от прежда която предеш на ръка, от вълна която сама стрижеш от овцете... но да стрес и нервите са къде къде по страшно бреме! пп. преди век 7-8 декара земя (днес струват грубо 10-20 хиляди лева в зависимост къде са) са изгранвали 10 членно семейство - мама тати и 8семте маки бачкаторчета които мама е народила. Ако смяташ че днес се живее много по-сложно отколкото преди, иди на село грабвай мотиката. Работливи хора на село гладни не са останали, но глезльовците глада много ги мори.

Ами не е точно, да. Сега всичко е на дистанционно-пералня, миялна, сушилня, прахосмукачка, автомобил, климатик, печка (не е като сам да си запалиш огън) и т.н. Остава много повече време за един родител, защото новите технологии освен всичко, пестят и време, време, което е безценно. Иначе е вярно. Една майка има много, много, много ангажименти. Поклон!!!

Вярно, повече глезотии има. Стрес - най-вече от завист и тръшкане коя какво има, а тая пуйка го няма. Ами стресиращо е.

Ама и мъжете са различни! Дядо ти сигурно е ставал в 5 и си е лягал в 6 часа вечерта, за да си свърши работата през деня. Моят дядо е ходил всеки ден пеша 15 км. в едната посока до работата си. А като деца са щъкали боси навън и като са им купели панталони са ги купували доста по-големи, за да могат да ги носят няколко години. Та - нека да не сравняваме така брутално преди и сега какво е било.

супер майки колкото аз съм супер рокер:) т'ва са едни мързелани с големи гъзове дет' работа не подхващат, а се пра'ят на домакини и добре, че са мъжете им да носят манги, та тия "жени" да има к'во да ядат, че иначе трябва да си ходят при супер мама да им готви к'вото е донесъл супер тати :) т'ва са пачаври, а не майки 'щот' супер майката ХОДИ НА РАБОТА И СИ ГЛЕДА ДЕЦАТА, МЪЖА И НАКРАЯ СЕБЕ СИ И СЕ ПОДДЪРЖА! ей момиченца, дано станете супер мами, а не супер боклуци като повечето еврогейки и нататък запада та до боклучавия сащ ...

Виж какво, в тази ситуация дето я описваш, аз лично ще си родя още едно дете и ще си го гледам, вместо да "отглеждам" мъж :). Че що да ми е - за хубост само ли?

Сегашните кандидат-майки са супер мързеливки. Ако не са мъжете да им чистят и готвят спокойно може да ги наречем супер неандерталки.

Аз пък масово познавам мъже, които цял живот си живеят при мама и нищичко не пипват и затова и никоя не ги иска. После тези същите винят жените, че са мързеливи и не ги гледат. Аз пък не се смятам за длъжна да гледам търтей.

В работата около 70% от персонала са жени, от които повечето млади между 25 и 35. Мъжете се справят по-добре от жените и не се занимават с интриги и клюки в среавнение с колежките. Младите са масово мързеливи фръцли, които си клатят краката само и чакат наготово някой да им свърши работата. Понякога имам чувството че съм заобиколена от принцеси използвачки.

плюс това моята ме задоволява сексуално (6 часа седмично)

и мене ме задоволява тя , но само по два часа седмично.

Ето, 24-та професия - проститутка. Още 6 часа по 100$ = 600$. Интересно обаче, ако вземе да плаща наем където живее гратис и половината храна, която яде дали няма да спаднат невероятните хилядарки.

Да плаща наем на кого? На себе си, за да живее в собствената си къща? Да плаща половината храна, след като тя купува цялата? Проститутки ли наричаш майка си и жена си? Или може би възпитаваш дъщеря си да стане такава?