Оливия Уайлд e бременна с второто си дете

Актьорската двойка Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис очакват второ дете.

Обратно в новината

Коментари - Оливия Уайлд e бременна с второто си дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"сладка снимка" - толкова сладка снимка, че чак да ти се доповръща от погнуса.

Thirteen! :)

Има ли за какво да се притеснявам?

Коя е Оливея Уаилд?

Не си ли гледал "Доктор Хаус"

Явно на запад не са много суеверни, защото има хора, които не биха направили публично достояние едно такова нещо, в такъв ранен стадий. Толкова много завист и злоба има по света, че трябва да си голямо перде или много смел и спокоен, че всичко ще ти бъде наред. Понякога негативните енергии, породени само от лошо око или мисли, наистина могат да преобърнат съдбата.

е какъв "ранен стадий"? То коремът и стигнал до коленете - ти - рано било

Отиди на лекар. Какви енергии кви 5 лева....

Не разбирам. За тази жена няма ли интимност, няма ли срам. Да се разголва така пред сина си - това нормално ли е - питам, защото не знам докъде е стигнал светът в Америка. Всичко е на показ, нищо не е срамно, нищо не е разврат. Но могат да ти отнемат детето, ако не си го прибрал навреме от детската градина. След 1-2 години може да покаже на сина си и акт.

Не знаеш как е в Америка, но разбра как е в БГ по минусите, които модерните хора са написали. Ето това цари в интимността на българските семейства! Криворазбран а цивилизация

смятам, че + и - в тези коментари не са реални. Много силно са манипулирани от сайта. И е глупаво - някак си недостойно за самия сайт,

Браво. И аз съм бременна. Сега ще си снимам корема и ще го пратя да ме публикуват.

Никаква грижа нямаш, само едно мъничко нещо преди да те публикуваме. Стани известна в Холивуд. Снимай 20-30 филма. Нека хората поне те познават като име. И тогава ще напишем 2-3 реда и за теб.

Ако не беше се снимала в ''С пълна газ'',и аз нямаше да я знам.

MILF.