Дженифър Анистън е най-красивата жена на 2016-а

Холивудската актриса и бивша звезда от сериала "Приятели" Дженифър Анистън беше обявена от сп. "People" за най-красивата жена на 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън е най-красивата жена на 2016-а | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пълна глупост-публикуват се много неистини-ясно е че не може да е тя

Комплексирана до безумие! Дори и да си плаща за да ни втълпяват, че е най-красивата, пак не може да си върнв Брад Пит.

Тя не не беше красавица дори и на млади години, а сега още по-малко. Нито е красива, нито има силно екранно присъствие, нито притежава сексапил. По какъв критерий е сглобен този списък, не е много ясно. Рийз Уидърспун по същия начин - и двете са симпатяги, но нямат място в списъка на красавиците.

Съмнително е, че е най-красива в района дето живее, та какво остава в целия свят!

Анистън - natural born american redneck. Красива - да. Но - най-красивата?! В никакъв случай!

.....по добре, две по на 20 години, отколкото една на 47, и винаги можеш да си ги менкаш!!;)))

Не губи време в тази статия, драги. Сбъркал си четивото, отивай да наваксваш. Чао!

Американците са известни с лошият си вкус по отношение на жените. Или по точно, с липсата на вкус. Това, което ни предлагат тоя път, си е истинска подигравка.

Вие забелязвате ли колко красиви българки има на нейните години.Например като гледам предаването Мама готви по- добре.Не мога да различа майката от дъщерята.И то всичките са супер младолики.

Да, разбираш ли, това показва, че младостта в тази възраст е норма, а не изключение. Не се дължи на операции и фотошоп, както смятат мнозина. И какви са тези писъци: "Боже господи, това е конкурс за красива жена, а най-красивите жени са, както всички знаем - тийнейджърите!!"

Баба също е на 47 години.

Потвъждение на правилото: колкото по-млади майки, толкова по-тъпи отрочета. Живота не започва с еане, но всеки се бори и пробива с най-силната си част...

Защо не, защо не, току виж ти е родила някой малък чичо!

Най-красива? Може би. Обаче както се знае, не става за разплод. И това поставя под съмнение колко е жена.

Баси ограниченото същество си. Разплод, а? Такива като теб не бива да се размножават.

Тежък живот, хормони в месото - децата вече стават за разплод на 9 годинки. И твоята не е лесна, чиче...

Анистън ми харесва.За годините си изглежда доста добре.Но аз лично съм фен на Ч. Терон.

Сред тези красавици. Този подбор направо осигури 4 смяна на завода в Каспичан...

Да та еа у 2016-тата.

Някой да не е познал себе си?

Ето как без да си виновен, изведнъж си набеден за такъв, и нищо не можеш да направиш. Пълна скръб са всите тези пишман актриси и манекенки, дето сте ги показали. Нашата вътршена м-рка (след съответната процедура с хапчетата за отслабване) ще ги сложи всички тези маркови набедени красавици, от които никоя няма сексапилно излъчване. Освен може би за араби и турчета. Но там нещата са ясни, предвид на половинките им.

на мнение и вкус, но в крайна с/ка има два вида вкус: добър и лош. Другото е статистика...

по вкус и цвет - товарищи - нет ! прилична жена е , чаровна - да ! но чак пък красива - има много по - добри от нея , но - явно не са заслужили още такива призове ...

Що за лоши хора пишат тук. Дженифър е наистина страхотна.

О, па она оти се не мери с мен? Че я отвеем като насран вестник..

ТУЙ ГРОЗНОТО ГРЪЦКО ЛИ БЕ...ВИЕ СЕ ШЕГУВАТЕ..

Не съм и предполагал, че сп. "People" имат толкова извратено чувство за хумор!

Когато се класират дадени жени за красавици,то си има определени критерии от които се водят.Например върхът на носа да сочи точно средата на устните там където се образувала латинската буква и ред други неща,но не мога да се съглася,че е най-хубава с фрапантно изпъкналата брадичка,стърчаща напред и шарапатеста?!

бивша звезда от сериала "Приятели"

Щом и тая скумрия София Вергара е красива?! ТА ТЯ Е ПРОТИВНА!Или пък Сандра Бълок. Но тя поне е симпатична

Страхотна е! Уникално излъчване!

Обожавам Дженифър Анистън! Но тази класация ми е малко... 100те най-красиви жени на Америка (известни в Америка). Дали пък, наистина по другите континенти няма такива?

Наистина е много чаровна и магнетична за разлика например от откачалката и бездарна Джоли.

Слаб 2. Тая не е била хубава 2004 още по малко тая година!

С тези малки свински очета не мисля, че е много красива.

От всички изброени, намирам само София Вергара за красива. Останалите са добре поддържани жени, наистина, но чак най-красиви...

Ужас! Че то 80% от българките са по-красиви от това недоразумение. Симпатична, чаровна или прилична са квалификации, които биха й подхождали, но "най-красива жена" е неадекватно в случая.

дамата е с ниско чело, малки очи и неудохотворено излъчване. Погледът ѝ никога не съдържа мисъл. За американска красота - става.

Тая мяза на рускиня, обслужваща Байкало-Амурската магистрала.

харесва ми, дет Холивуд обслужва БАМ. Добре звучи, много обширно...

Забравих да кажа: Да ви сера в Националната лотария! Добре, че са малоумните иоскотяли селяни с мечти за бързо забогатяване, та да търкат прзни листчета картон без печалби... колко трябва да си прост, за да вярваш на това, което дават по телевизията? А? Били дали някаква бабичка , че с последните си 5 лева купила талони и спечелила 200 хиляди лева... Абе, просто заблудено говедо бугарско.... Малко ти беха 500 години под турски гнет...

Сега какво, правиш реклама колко сте загубени във вашето село ли..:(

Не.Хвърлям бисери на свинете. Изперкал малоумен келеш.

Готина е, има много ведро излъчване, но къде е Джоли?

У наше село има поне 5 по-красиви и июбави девойки от тая жаба. Квадратна физиономия, ниско чело, кльощава, малки бозки.... У наше село едни девойки- едри, бели, румени, засмени, напращели, с едри гърди и яки дупари...л Тая американска жаба и на малкия пръст- вода не може да им сипе, ще ме извинявате...

Gal

У ваше село девойките какво са постигнали? тази класация не е само за красота, такива конкурси има много.

А тая какво е постигнала бе, заблуден скоте с промит мозък от телевизии, реклами, цигански сериали, холивудски бози, Национални лотарии и евтини промоции на китайски ментета? Един селски фелдшер е постигнал много повече отколкото това мекере, защото е излекувал някого. Това с малките очички на снимката освен да се преструва пред камера, за какво друго го бива? Благодарение на заблудените скотов като теб е спечелила някой долар, но това не означава, че е постигнала нещо. Преструвана. Циркаджийка. Циганка-метачка на улици от фирма Брокс или Титан е в хиляди пъти по-ценна и полезна за обществото от тая скокомърла на снимката.

Чакаме класациите и на други списания, вестници, сайтове, блогове, форуми. Майтапът е когато на първо място са различни. Но има много медии, всяка жена ще е номер едно някъде, па било то и в "Долно потуранско ехо". Цитат от Анди Уорхол - "в бъдеще всеки човек ще бъде световноизвестен за 15 минути". А иначе каката е симпатична, няма лошо, ще спечели пак и 2022 г., но чак най-красивата. Все пак, в сравнение с подгласничките - може би да, но това е материалът, с който тамошните редактори разполагат.

не мисля,че е най-красива.Гръцко,грубо лице,много реклама,ако не са я лансирали досега никои нямаше да я знае досега.Не е грозна,но не мисля,че е най-красивата

Кака Джен, Апъл и ЦСКА - нумеро уно!

да видите на 50 кво ще е парче... баси извратения свят...като беше на 25 не я забелязваха, сега се сетили!

НА 30 беше най-желана жена за средностатистическият американски мъж ;) И с право.

Такива красавици тук с лопата да ги ринеш. Друг е въпросът, че нашите са комплексарки и гледат злобно като почти всеки втори българин.

Ти гледаш ли злобно или си от първата половина българи?

Скучна е.

Да види сега Брат Пит... Неговата 'убавица не само, че не е номер 1, не само че я няма в първата десетка, ами съвсем изтрещя... Ако знаеше какъв луд киборг ще стане Анджито, щеше още да си стои с Рейчъл... Но пък дали тогава тя пак щеше да е номер 1?!?

За да обявиш точно Анистън за най-красивата, другите жени трябва да са измрели!

Доста красиви измряха, да...

Не са познали, най-красивата жена е моята!

Подкрепям! Много я бива твоята!

Най-красивата от Холивуд, най-красивата от известните или най-красивата над 45г? Защото "най-красивата жена" звучи като най-красива на света. А тя е някъде из първите 10 милиона.

e не е Златка - жълтата, русата, черната Жена със собствен стил и излъчване. Добре би било да има повече такива.

Ужас! На 46! Без силикон, хиалурон, изкуствени мигли и екстеншъни! Накъде отива този свят, Боже, Боже....

Може би има надежда да завърви в правилна посока:)

па аз съм най-красивия мъж, тогаз

Епа добре

Моля?!

Тия май са прекалили с леката дрога...

Има поне 500 000 000 жени по-красиви от нея.

И всичките взаимозаменяеми.