Емилия Кларк: Спирам да се снимам гола в ”Игра на тронове”

В шестия сезон на популярния телевизионен сериал "Игра на тронове" британската актриса Емилия Кларк обеща минимум интимни сцени с участието на нейния персонаж.

Обратно в новината

Коментари - Емилия Кларк: Спирам да се снимам гола в ”Игра на тронове” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сериалът е продукция на НВО,а техните неща се отличават с голи сцени и кървища.Някой долу спореше за историческа действителност- това е фентъзи,мистични същества.Името на сериала показва за борбата на героите да застанат начело на кралството и задкулисните игри.

А "Games..." е пряк прицел към невръстната аудитория. Да не вземат нещо да пропуснат :(

Абе как така докато са световно неизвестни се снимат голи, по някое време като станат малко по-известни изведнъж решават да са морални...

С тез черни вежди и тази руса коса "халеси"-то направо цепи мрака! Като една принцеса на околовръстното е сякаш.

Разбрах шегата :) Но чрез коментара си предупреждавам останалите, защото положението е сериозно.

ЗАЩО ми изтрихте коментара, в който предупреждавам хората да си пазят децата от филма, защото взимат за подражание кръвосмешенията! Покрай този филм подрастващите масово започват да гледат на братята и сестрите си като на полови обекти, и това не го измислих аз, ами е факт! Въобще защо рекламирате тази крайна пошлост, но пък цензурирате !

Сигурно е прекратила голите сцени, когато няколко нейни познати, измежду които съседите, брат й и баща й са й споделили, че са си пипали пишоците докато са гледали тоя Содом-Гомор.

Внимавай! Вече изключват от училище или уволняват, ако си се държала обидно във Фейсбук или ако се показваш гола! Да не говорим, че ако се държиш инфантилно и нискоморално, нямаш никакъв шанс да се класираш за N-броя хубави работни места, където се търсят нормални хора. Ето как чрез интернет неусетно се върна тоталитаризма - дори няма нужда от доноси, всеки сам си го прави :)

Бахти чекиджийския филм било това, значи. Само не стана ясно за кого са адресирани тия филмчета - за невръстните фенове или за разпищолените им татковци?!

Ми то щом не ще да снима голи сцени, какво изобщо ще прави ? Ще го раздава "актриса"?

след като си си една малка дебеланка :) Просто се притесняваш от вида си. Друго е с воалите, които само подчертават и предизвикват интерес. За това не помисли ли ? Бъди благодарна, че с въобще си в този сериал, направил те популярна.

Унизителни акценти! Унизителен интерес! Голите сцени... Светът е стигнал до висотата на гениталите. От тази височина бързо се пада до кота нула. Светът се ръща към тъмните векове. Ако хората можеха да видят онова, което ги очаква с този манталитет, щяха да се вразумят туткаси. Но за да видиш, се искат друг вид очи, не тези, които търсят скес и пропускат истинските стойности в едно произведение. Много ниско пада населението, това не води до добро. Модните икони скоро ще тръгнат по подиумите с разтворени вулви, защото разголването вече за нищо го нямат. Коя ли не империя е пропадала от разврат, а днес целият свят върви към поргом - от морален естетически и интелектуален упадък. То си се знае от векове, че това са предпоставките за погром и драми, но за целта трябва да има минимум интелект да прочетеш и да разбереш. Интелектът е паднал под това ниво...

По принцип си прав. Но сериалът, а и книгата, всъщност ни кара да се замислим именно над това - показва как тези неща водят до упадък, катастрофа и масови човешки трагедии. Как може да се обясни това стерилно, без да покажеш какво точно води до него? И стига вече, някоя гола женска гърда за 3 секунди на серия не прави филма еротичен, камо ли порно. Това нормалните възрастни би трябвало да го възприемат нормално, и да им хареса, ако е естетично. Всеки хетеро мъж би харесал една хубава жена все пак, предполагам и жените си имат своите симпатии към някой мъж. Другото е патология.

А дали толкова философски го приемат тинейджърите, които гледат сериала?

Зенитът на голите извращения беше през 90-те, до към 2000 г. Тогава беше проява на изискан вкус всичко де що се е родило на земята да се лансира чрез гениталии. Днес е отживелица и хората много добре усещат това, за което говориш ти. Е, разбира се, намират се и изостанали и забутани граждани, даже и изолирани популации, намиращи в този род атракции пълното си удовлетворение.

А пък аз досега не съм го гледал, много съм изпуснал... Ей сега ще го изтегля от замунда-та и ще падне яко гледане.

Много хейтъри, много нещо. Случайно попаднах на сериала преди време, после изчетох и излязлите досега 5 книги по над хиляда страници. Станах фен и моето мнение е, че независимо, че е фентъзи (сюжетът е вдъхновен от Войната на розите в Англия), това е една богата панорама на човешки взаимоотношения, политически борби, изобщо един широк поглед върху целия живот, независимо дали преди време, сега или в бъдеще. Понякога е брутален, точно какъвто е бил и животът - заинтересувайте се от Войната на розите. Човек може много да се замисли как егото и безотговорността на управниците влекат беди занародите им. И много други неща. Не е проста история от типа - еди-кой си решил да направи удар, гепил едни пари, ама го прецакали. Има и еротика, но и в живота я има, нали:) Ако някой е безполов, не бих могъл да му обясня. Или на крайни моралисти. Всички ние сме се родили, защото някъде някои мъж и жена са се харесали и са правили "тези" неща:) Не съм сам в мнението си така или иначе.

да Ви напомня, че тук става дума не за сериала. Няма спор, че е добър. Но, все пак говорим за "Халиси"-то, едно малко закръглено девойче имало щастие да стане известно чрез сериала. Малко уважение все пак.

Нито смятам, че мога да съдя момичето. Нито ми пречи дали е станала известна или богата. Аз следя филма и идеята му. Няма идеални хора в живота и филма. Това си е напълно реално.

Това нещо има толкова тънка прослойка зрители, че вероятно се познават лично.

Холивуд напоследък бълва подобни бози, накичвайки ги с най-невероятни реклами. Пък който се върже...

Мда, - "20 милиона зрители са гледали всеки епизод от последния сезон Хитовата поредица на телевизия HBO сериала Game of Thrones". Много обичам да дава оценки някой, който хал хабер си няма за какво става дума.

и колко са 20 милиона зрители за зомби страна с 200 милиона население?

На когото не му харесва да не гледа !!!! :)

Не към гледал нищо от този сериал. Не разбирам името - игра на тронове. Какво означава трон? Значението, което аз знам, е трон на владетел, но не мога да го вържа с игра. Предварително благодаря за всяка подсказка.

Без да го гледаш, няма как да разбереш.

Защо ми изтрихте коментара? значи тя може да се пусне по зна пр*шка в телевизионен сериал (да, още в първия сезон има откровена сцена тип Ники Минаж), а аз не мога да го напиша даже в коментар???

Спирам да се снимам без гащи.

"Започнах да го гледам заради голотиите, останах заради сценария"

"филмът" на руско говорящ пиратски сайт от Украйна. Съжалих за изгубеното време. Нито филмът има общо с някакво историческо време и действителност, нито "еротиката" може да привлече. Голото дупе на бяла жена е еротика за САЩ. За мен е еротика излъчването на София Лорен или Моника Белучи....без да се съблекат натурално.

Жанра е фентъзи, така че историческо време и дествителност не търсете. За Вас изгубено време, за милиони хора по света завладяващо изживяване.

Абе чисто софт порно си е. Ако имате в предвид под завладяващо изживяване това, сте права.

И аз ще се съглася отчасти с вас. По принцип гледам фентъзи, въпреки че не ми е от най-любимите жанрове. В игра на тронове не ми харесва постоянното разтягане не историята без да има някакъв особен смисъл - всичко е костюми, декори, грим, ефекти и голи сцени. Вижда се, че има завладяваща история, обаче тя е на заден план. Фен съм на джуджето Ланистрър. Невероятна игра, въпреки че и той влезе точно в един софт п*рно сценарии...

Да прав сте, всъщност образът на героят на джуджето е най-добрият във филмът и само заради него гледах. Спокойно можем да го сравним с постановките с участие на Лоурънс Оливие. Даже се замислих при гледането - защо светът е жесток? Този артист е добър, но е наказан физически. Други "артисти" имат прекрасна физика, но са ходещи тояги...упссс голи тояги. Русата красавица е като жива силиконова кукла.

Да прав сте, всъщност образът на героят на джуджето е най-добрият във филмът и само заради него гледах. Спокойно можем да го сравним с постановките с участие на Лоурънс Оливие. Даже се замислих при гледането - защо светът е жесток? Този артист е добър, но е наказан физически. Други "артисти" имат прекрасна физика, но са ходещи тояги...упссс голи тояги. Русата красавица е като жива силиконова кукла.

Бегай да си слушаш частушките, и препрочиташ как се каляваше стоманата. Очевидно тия Игри на тронове не са за теб. А и между другото не се прави на интересен с тоя "руско говорящ (wtf) пиратски сайт от Украйна". Филмът го има по българските торент сайтове преведен минути след официалното му излъчване в САЩ. Аре дасвиданя.

Как да ви го обесня по-тактично - живея от 1999г. в САЩ. Не понасям холивудските продукции и единственият начин да гледам в реално време световно кино е през пиратския украински сайт и официален руски сайт за сериали. С удоволствие гледам историческите продукциите на италианското кино със Стив Рийс. Почти са натурални. И там голотата е част от декора и повествованието. Но въздейства естетически. С удоволствие съм гледал Примата на диското Тина Търнър с едно парцалче около бедрата...излъчваща жажда за Живот на 50. Отвращавам се от образът на русата "красавица" от троновете...вменяваща излъчване на непълнолетна немфетка.

Mного жалко, маце. Ние заради теия сцени гледахме филма.

Тъпнята се гледаше заради голотиите, сега без нея киносалоните съвсем ще опустеят.

Тоя филм много се разбозави...

Късно чадо, вече те виде цел свет.

край с играта на "чичо доктор"

Да благодарим на режисьорите за добрия вкус.

E-e-e-e-e и с'а за к'во да гледаме!?

уф, ужасна е.

Слава богу! Много си мършава.