Първите дами, които ще се помнят дълго

Някои от тях дърпат конците зад кулисите, други придобиват световна известност заради активния си обществен ангажимент, а трети - заради страстта си към лукса.

Обратно в новината

Коментари - Първите дами, които ще се помнят дълго | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мишел Обама си живя 10 год. като принцеса в Белия дом, обиколи света. Нашето Деси също извади късмет. Най-малко пет години ще се наслаждава на обиколки, служебни вечери, ще живее в палат, а вие си дрънкайте ... прическата й не струвала, тоалета - също. Лично аз се радвам, че имаме най-после първа дама, от която не би следвало да се срамуваме.

Аз се сещам за кралицата на Испания - Летиция, от изброените само за Рания съм чела хубави неща.

Днес те са на подиума,но някой сеща ли се за Сесилия Атиа /Саркози/ и какво направи тя за нашите медсестри в Либия?

Защо няма нищо за гранддамата на България Антонина Стоянова?

Защото г-жа Антонина Стоянова е скромна бивша първа дама. А има една приказка, която казва, че скромността краси човека.

Скромността краси човека,когато няма нищо друго да го краси.

Да си първа дама е чест, но и малък "кошмар"...:-(. Но с малко повече вътрешна нагласа - става.

Ако зад гърба на всеки семеен мъж стои една съпруга, стъпила здраво на земята, то той няма да има никога проблеми. Винаги всичко е в ръцете на съпругата.

С някои изключения и мъжете се провалят понякога.

Сестрата на Чубака - Мишел Обама що чини при Карла Буни и Джаки Кенеди ?!

Защо не съм чувал за първата дама на Руския президент.Тя да не е тайна някаква или са много.Все пак е цар Путин късокракий.

Обувките на свазилендката къртят мивки! И тоалетите и също.

Хилари ако стане прицидент ще стане от черен мъж към бела мъжкарана.Нашия прицидент нема първа дама .взел е сериозно да е като чичо Сам.

а маймуната с кво трябва да се запомни?!

с това че се е научила да бели банана,преди ги ядеше с черупките

Неудобен въпрос - коректно е ако слагате в списъка Хилари, да сложите и Мелания Тръмп. Все пак резултатите от изборите не са излезнали и теоретично Мелания има шанс да стане първа дама. Е, тогава доста първи дами и принцеси ще трябва да се скрият, щото с една бивша Мис Словения все пак е трудно да се съзтезаваш по външен вид, а като гледам първите дами друга работа нямат. И "свръх-интелигентната" Мишел трябваше да млъкне и да разнася рокли не особено успешно при това.

Иде реч за първи дами, а не за тези, които имат шанс да станат :)

Мъжът избира жената...:-;.

Е, голям "шанс" няма що...ха-ха-ха....

Нали се сещаш, че "първа дама" означава "жената на президента"? Хилъри БЕШЕ първа дама. Сега може да стане президент, което е малко по-различно. Макар, че още като беше първа дама имаше бъзици, че не се знае коя е първата дама - тя или мъжът и.

На нашия президент първата дама никой даже не я е виждал. Нямат една обща снимка, което най-малкото е срамно.

Ми прав си - срамува се жената.

хахаха, определено не живея в село. Но ти явно си селянин по душа, на който чужбината винаги му се вижда велика раОТа и чинно прекаланя робска глава пред всеки чужденец :) Стой наг-зен в БГ и се възхищавай на снимки:)

ти си отишъл да слугуваш по чужбина, а казваш, че човек, който живее в БГ се кланя на чужденци!?! Нагъзен си ти, че си се продал на чужд чорбаджия да те гласи.

За Мишел Обама-за съжаление човек не може да избира външността си, но такова безвкусие в облеклото и чист кич не е имало досега. Явно това е резултат от сляпото приемане на предложенията на стилистите и липсата на собствено мнение и стил.

Новата първа дама на САЩ няма да е Хилари Клинтън. Името й започва с М. ;)

Започва Б - Бил

На снимката с Хилъри и Плевня, за миг се пообърках кой е представен за първата дама !?

....обаче и на наща и стои добре костюм с вратовръзка, а а??

е ЖЕЛЯЗНАТА ЛЕЙДИ!

Що не ни осведомиш кога е била първа дама?

Без Раиса Горбачова списъкът е непълен. Една стилна дама, силна жена.

В комплект с Нанси Рейгън!

Тази първа дама на която толкова се възхищавате знаела за трагедия в Чернобил и също като мижленце си мълчала - гнесно и подло. Да я сравниш с кралица рания, която помага в много организации ,направо неуместно. освен на себеси и свое семейство раиса не помогна на никой.

А дон'т край фор ме, Аржентина, защо не са я писали? Без Евита Перон списъка е на дамите от "Б" група.

Карла Бруни определено няма външност на италианка- те за съжаление са доста грозни в лице, ниски и черни. Компенсират всичко това с контене и тонове грим, но нищо не заменя вродената красота. Карла сигурно също като Сарко е продукт на смесване на националности, иначе щеше да е обикновена черна инталианска грозотия.

минал си покрай Италия... А Карла, че не хубава,не е ... но това не значи, че няма хубави!

не съм минал, живея в Италия, но ти сигурно си бил тук само на екскурзия за 1 ден с автобус и от умора от луксозното пътуване всички са ти се виждали красавици:) saluti e baci!

ми ти явно си падаш по красота тип "джипси кингс", но всеки с вкуса си. Ти 100% си по-красив/а от Карла Бруни!

секви боклуци

НА ПОЖАРНИКАРЯ БОЧКО,КЪДЕ Е ДАМАТА???

Плювнюлейката

да зАспа ако не съм се сетил за некоя от тиа.....еле па за свазилендката или Сорая....

След като става дума за Никола Саркози, голямо значение за България има и предишната му жена Сесилия Саркози, която прие като лична задача спасяването на медицинските сестри. Не намесвам политиката, важен е личния ангажимент и малко благодарност на редакторите на Дира.

Първа дама става втората съпруга на Саркози. Е това му се вика протокол при жива баш Първа дама. Да им имам класациите за дами на западняците. Ние нямаме първа дама защото нямаме класация на безбройните първенци!!!!!!!!

Първия си има дама, но предпочете да я скрие. Да не го засенчи сигурно.

СЕСИЛИЯ САРКОЗИ ПРИЕЛА КАТО ЛИЧНА ЗАДАЧА!КИС КИС!

Първа дама и единствена позната на цял свят си е баба Бети! Сички на куп са колко малкото пръстче на левия и крак.

точно така. първа дама е само баба бети. а мишел защо са я сложили там, то обама след шест месеца ще се забрави, а за мишел да не говориме