Зара от Big Brother се омъжи за австралийски спортист

Зара Димитрова каза "да" на австралийския триатлонец Ерик Уотсън, с когото живее в Дубай.

Обратно в новината

Коментари - Зара от Big Brother се омъжи за австралийски спортист | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното балъче. Той явно не знае, че тя е геронтофил. Пада си по заможни дедковци.

тоя дали е гледал филмчето

Зара беше много хубава, преди да си направи пластичните операции и да стане "светска дама"....Жалко

навремето преди малко повече от 10 години аз я еббах тази сладуранка която ми е от един квартал.беше многопекана и скронмна мацка отиде в софия и и порасна работата но поне и се накефих преди това,единот късметлите съм

да ти имам дясната ръчичка

Честито и много бон шанс, живи и здрави, а догодина люлка...

многоуважаеми скарп....,благодаря за поредното доказателство,че не съм сбъркала напускаики българия! и така: продължаваики да чета темата и коментарите по нея,виждам ,че хората в българия изобщо нямат никакво чувство за доброта ,за дружелюбност,за малка ,но от сърце усмивка.докато всички вие (включително и изключително доброто име за редактор :скарпхедин) седите пред компютрите и показвате нервите,лошото си настроение и злоба кам абсолютно всичко в заобикалящият ви свят,зара си пече телцето някъде,пие си мохитото,наслаждава се на красиви места и т.н. дали ще се разведе,дали е грозна,дали е глупава,няма абсолютно никакво значение .има значение кои си за себе си,как се чувстваш и как живееш . мили българи,скъпи редакторе,утре е великден...прочети какво си написал,как си го написал и се помъчи да дадеш усмивка на себе си, ако не на другите:) честит великден на всички! п.с. дори и да го изтриете пак господин редактор,зная че сте го прочел! и остава надеждата в мен ,че все пак сте от човешката раса:) текста е с автоматично превеждане!

Драга М.,виждате злоба в коментарите,защото няма как спрямо тази личност да е друго.Има млади момичета,учещи се в други страни,постигащи нещо ,но не с тялото си.Докато въпросната личност е известна само с това.Ако смятате за много хубаво да се пише за такива жени,да се издига тяхното поведение за нормално ,ваш проблем.Аз лично се дразня как само за такива се пише и се натрапват от медиите.Както Черната Златка,която качваше клипове във Вбокса за своя живот.Просто такива личности не може да те научат на нещо,само скандализират и дават лош пример на много млади хора за по-лесен живот.Според мен българската злоба се е оправдана в случая,или съм поредната завистливка?

Смотльо ни е се кефим и си почиваме като пишем груби и обидни коментари а ако не ти харесват ходи си заври нещо отзад

Този нещастник младоженец дали знае какво го е сполетяло? Дали знае за миналото на тази .урва?

С какво беше известна освен като любовница на онзи дядо?С едно пошло предаване?Дали горкият знае какви ги и вършила каката?Защо ни занимавате с живота на такива пропаднали жени!

Кон с балкон :):)

Честито. Кога се развеждат ?

Модераторите на ДИР-а са пияни!!! И как точно ми бе извън темата коментарът!?!?!? Аре бегайте, Дир-ът стана шитня!!! Ето защо пишете за такива глупости само!!!!

Ерик и Абдулла - ръка за ръка.

А кой кумува Христо стоте манекенки ли?

Зара-президент!

А Гроши какво прави? За Алиджан защо не пишете, ожени се за една туркиня от Измир но нито една бг медия не отрази събитието.

Eее...много злоба, бе хора!! Kъде я събирате, толкова злоба??!... лош, мат*рял,.. прав е човека!! ;))

Дира наистина трият коментари. Два мои коментара от вчера са изтрити без да съдържат обиди, нецензурни изрази или нещо подобно. Явно Зара им плаща.

Минал си покрай Леонардо и си му рекъл здрасти

Какъв спам, каква тема - да те ...тананаййй Ще го пиша пак : -Зарче, Зарчеее - подмяташ се кат малко зарче ( за табла демек) ... Модератора - дай малко по-спокойно - събота е ! Ще ти платя двойна на Зариното - ако ми оставиш коментара - става ли?

Да се омъжиш за чужденка специално за нас, българите, се нарича спасение да избягаш от чалгаджийските кифли, които те гледат само в портфейла. Разбира се, ние, мъжете, не можем да използваме чисто природни дадености като просто си разтворим краката и чакаме някой чужденец да кацне, но аз лично благодаря на съдбата за шанса, който ми даде, да се оженя за англичанка.

Ний англичанкити от факултета харесвами българи.

хаха тук е пълно с комплексари. Аз за англичанка няма да се оженя. Знам много добре от кой социален слой някоя англичанка ще се ожени за чужденец хаха

Ти си мъжкият вариант на Зара. И не е вярно, че мъжете не могат да използват природните си дадености на жиголо. Ето ти си го направил и ти се е хванала някаква никаква англичанка. Сега се радваш, така както се радва и Зара на едно треньорче с повече от скромни финансови възможности. Е, щом това са ти възможностите и мечтите, значи си ги постигнал. Живей си щастливо, но като те гледам как се изказваш, не оставяш впечатление на щастлив човек хаха

Как не те беше гнус бе, със сиренясало ГМО? Сигурно ти става и от кравата на село.

Ами аз забравих да ви се представя. Казвам се Ахмед.

Какво значение има как се казваш?! Но щом си Ахмед, вероятно си намерил някоя туркиня там. Това, че е британска гражданка не означава, че е англичанка хаха

Аууу, толкова ли е грозна жена ти?!...

...горката пуиCIица....която си е ваобразила,че е хванала господ за шлифера....ще има много да подсмарча па макар и чаша уиски в рака.....

от такива прочути"варненки"като въпросната вип вършачка да го е срам човек да даже, че е от варна - тази засенчи и цецито красимирова от гара левски - голямо благодаря на младоженеца - отърва ни от един па....., пардон - пантофффффф

Тоя е обрал сиренцето на всички преди него.Горкия.

Елементарно, (Ерик) Уотсън - жена, инвестирала в цици, цели възвръщаемост на инвестицията.

Само че няма възвращаемост на инвестицията. Срещу инвестицията получава един треньор, който няма пари дори за прилична сватбена церемония.

Интересно е,че нищо не е работила,а е живяла и в Америка и в Дубай,където е много скъпо,а кой и е спонсора?

Тя полага квалифициран високозаплатен нощен труд.

Това нещо уважаеми, ако си пъхне два конеца в устата, ще ти направи мартеница. Мислиш че е лесно ли?!

То от много работа не се ботатее, а се гърбавее.

Браво Зарче хубаво момче си излъгала.

ама безпарично

На Разпети петък това е новина 1! Хора, зле е положението.

а ГРОШИ

... гроши... шъ помага... и на двамата...

БОМБА както казват в ПИК - Зара се ожени Кой ебл , ебл кои не е да е, Какво нещастие за родния "елит".

Да носиш на Недялко Прасето и шефа му ДП да не краднат. Ще ги съдя за авторски права, ако не платят. Предай им и че посредникът им е айно. :)

Заро ма, остай момчето, да си нямаш неприятности с ревниви араби. Eric Watson and Abdulla Attiya на първия резултат на гугъл имиджис.

Сега вдянах. Демек Абдула иска при Меркел и Ерик платил на Зара да ги закара?

Ерик ще му прати покана да си изкара една спортна виза, та да стане Абдула златното момче на българската лека атлетика.

Да се омъжиш за чужденец има и определение. Нарича се социална проституция. Българките , заедно с украинките и рускините са на челно мядто-

да се омъжиш за чужденец специално за нас българките се нарича друго-спасение от дивия селянин-българина. омъжена съм за французин и благодаря на съдбата за този шанс!

Чак във Франция разбрахме колко евтино се продава зарзавата на Женския пазар. Ние франсетата сме си малко стипци, но големи чревоугодници. Поемаме любовта в устата, през корема и...

Е да де, то затова в интернет има сайтове, от които да си поръчаш българска или украинска булка. Стойностен материал сте, дума да няма.

Да се омъжиш за чужденка специално за нас, българите, се нарича спасение да избягаш от чалгаджийските кифли, които те гледат само в портфейла. Разбира се, ние, мъжете, не можем да използваме чисто природни дадености като просто си разтворим краката и чакаме някой чужденец да кацне, но аз лично благодаря на съдбата за шанса, който ми даде, че да не ми се налага да се примирявам с посредственото ниво на българските жени.

кисело, кисело, ама много кисело тва грозде бе.

Зара малко се е спаружила но все още става. Чакаме с нетърпение новината за развода им. Предполагам не по-късно оъ една година. Звездите са така а Зара е голяма звезда. Майтап бе Уили.

Поне докато оня не вземе тескерето. няма отърване. :)) Платил си е за стоката, иначе в КЗП.

Поредното глупавичко кенгуру - шест месеца ти давам моето момче - пред това време си пази парите...после ще слушаме за ИЗЧЕРПАН БРАК И НЕСХОДСТВО В ХАРАКТЕРИТЕ

Австралиец ама изгоря.

Защо не успя да излъже някой европеец? Оставям ви цяла нощ за размисъл. :)

Днес в един хипермаркет ме спря жена на възраст и ме помоли да сметна цената на покупките и защото не била дабре със зрението , а се притесняваше дали ще и стигнат парите ..... Стоките бяха за 1,59 лева..... Хора, спрете с тези курви .... Има далеч по-страшни и важни неща в тази проклета България.

Респект, човеко! Ще бъдеш моя герой и ако си се сетил да подпомогнеш женицата с продукти поне до 10 лева.

Срамота е да се изтъква човек. Казах какво ме порази днес - в тъжния смисъл. С каквото можах и колкто имам възможност го направих. Тъжното е, че аз съм помогнал на един човек, а като нея са хиляди.

Браво на Биг брадър , какъв старт даде на тази мякаща, тъпа селянка....та чак до Дубай я истреля, иначе щеше да си взима к...е във Варна от местните борчета хахаххаха

Ей не наязди се се това