Маги: Със Слави още споделяме тайните си

Голямата любов на Слави Трифонов – психоложката Маги Ангелова, разказа за личния си живот и връзката си с шоумена.

Обратно в новината

Коментари - Маги: Със Слави още споделяме тайните си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена очевидно е много, ама много лош психолог. Личният живот затова е личен, защото не се прави публично достояние. Съдейки по нея, жените трябва съвсем са изгубили чувство за срам! Да обнародваш това с кого си блудствал и блудстваш изглежда вече е повод за гордост, а не проява на лош вкус и нисък морал.

чаровна е

как се облича , мила мамо! можеш да изкараш момичето от село (варна) , но ...

Беспорно мощна новина. Някой с някого бил споделял по телефона своите "размисли и страсти"...

Добре де, как може на тоя дядо му да е Ъко???!!! От много ъкане ли идва? И Елисавет? - много женско ми се вижда, пък и много нежен нещо бил, според думите на тая посредствена хубавица!Има нещо обратно ми се стува тука....

Споделяли тайните си-като приятелки,хапхахах.Трагедия!

Елисавет Ъков? Що за име?

Ееееее, стига де :)))))))). Той не е виновен. Нито за името, нито че го натрисат в такава тъпа новина.

И тази ли е станала психоложка? Сега ще обикаля медиите като "бившата на Слави" за да заработи някой лев.

Кога дъщерята стана на шест години ?

какво ли не прави човек за пари!

не е много хубава, ама е психоложка; явно знае как да завърти главата на висок, но коплексиран чалгаджия от провинцията

Какво ни занимавате с тези комплексирани селяци???

ох милата, голяма хвалба, че правила секс преди 20 години, и отвреме-навреме обикаля медиите да напомни. Ама браво бе, страшен успех.

щеше да знае дори името ти ако не беше слави

Тая вече не е ли наАков? Явно много го е закъсала с този естет щом продължава да експлоатира името на Слави и да си плаща статии, в които я споменават.

елисавет ???? при това ъков??? елисавет ъков!! как , как??

Вярвам ти, че Славчо много ти е дал

Щом и тази " красавица " е отсвирила шлави , не виждам коя друга ще се мине .

Старата песен на нов глас. Тази тема не се ли е амортизирала вече?

Не ми е работа как`Сийке и не съм от тях!... Ама нещо ме забравиха...

Лаладжийска работа :) че го направиха и професия .... а таз я чувам за първи път , по скоро е прикрита к..ва има ги много такива като нея целта им е само една - пари , пари , пари .... такива хора не - помагат на други хора запомнете го това !!!

С помоща на Слави....дипломи се купуват

Тая е толкова тъпа и проста , че се чудя как изобщо е завършила психология ...Сега се изявява като дава съвети в кабинета на руската куа Кобилкина .Аман от проста*и . като нея.

тая иска да покаже как се е тунинговала от лелка в нещо друго и си търси повод-и тя като мира от канал 1

Слави какви тайни има освен, че е руски агент, което всички знаем.

Какво да каже милата.Като всеки примитив,може да й отмъсти,ако се оплаче.А дали "тайните",които доверявала ,ги споделя доброволно,не се знае.

Но да внимава, да не вземе Ъков да стане Аков. Така се става ВИП у нас - като ти повторят десетина пъти името или някой вече известен те спомене с добро и....вече си ВИП! Бо-оже, пусти Прованс! Ако беше нормална, нямаше да й е приятно още да е"на Слави", щом си имала там някакъв си, но явно пак опираме до старото положение да се изцоца каквото още може.

Честно, вижте първата снимка! Такъв номер обувки не се произвеждат! Евентуално за Любо Ганев по поръчка. Тази не биха я пуснали в състезание по плуване! Няма да е честно да е с естествени плавници.

вие убедени ли сте, че това на снимката не е травестит ?

А ти тъп ли си?

Очевидно съм слабо извратен. Не знам дали е жена или мъж, адски разколебан съм. Че даже и паласките и са мъжки. Забележи лигльо, че не нападам. Задавам въпроси. Може да си има проблем по рождение .... ъъъ ...то. Там каквото и да е.

Определено,изглежда доста по-добре ,свежо и стилно,след раздялата, добре й се е отрадил другият бизнесмен. Пообрала е чалгарската визия.

Photoshop-a й се е отразил, на различните снимки все едно са различни хора, толкова е поправяна лелката. Иначе на не толкова коригирани снимки си личи,че е доста стара. А относно чалга излчването- много чалга изглежда. Тази изрусена в кофти нюанс коса, не пасва с тъмната й кожа, да не говорим, че погледът на лелката е ултра празен.... Но само чалга глупачка би се хванала със селски ерген като славчо.

Яка мадама, обувките са и 43 номер....

Явно не е от най-умните, щом е тръгнала да тръби за личния си живот.

Добре казано. И Слави затова е ерген, защото гледа само опаковката.

След тази новина си го преместих с кеф и чиста съвест в другия ...

Маги не че я знам , но кой е слави ?

А Слави знае ли?

Ами питай чичко гугъл. А ти не задавай глупави въпроси. Щом не те интересува и не знаеш, чий го дириш тук да даваш мнение?

СамърОф69

Малее, тия имали поне един фен, досущ като тях - дълбок прованс, нравоучителност, никакво чувство за хумор и абсолютно отстъствие на преценка на собствения капацитет и значимост.

Тая Маги сега откъде я изкараха и за какво? Хубаво е да се дава повече информация, че има млади дето ще тръгнат да копират съществата, които се натрапват на публиката тук. Изглежда тя е представител на разкраченото поколение и свободната любов. Но всичко има край. На турците се даде свобода, Европа и България отиват към Босфора. До това водят такива идоли.

Слави каза пред бтВ, че голямата му любов е Маги. Някой или някоя да е казал това за теб?

къде го казва да го чуя..сериозно питам

Чета коментарите и се питам: Наистина ли са толкова нещастни, коммплексирани и злобни българите. И отнова се питам: Има ли поне една мъничка новина, която да ги направи весели или поне спокойни? Или весели ги прави само дрогата?

Еееее пък да ти имам "новината", стара като самата Маги...... От къде я изровиха и с каква цел.....

Ами списанията така правят - канят някого за интервю и после го публикуват. Та и нея така, поканили я, разказала. Тебе като те поканят, откажи, като искаш!

Дано не сте прав, но си струва да си припомним песента на Тодор Колев - Песен за простака.

да се чете -изсипват

маги ли си там каква си и не ме интресува.Абе коя си ти ,че занимаваш публиката със себе си и комплексирания чалгар,на който му исипват вагони с пари ,за да опростачава българите.Хайдее скрийте се и не изпълзявайте под път и над път.

Не гледам Слави Трифонов. Не ме кефи да размахва поучително пръст от екрана. Когато излезе подобна статия си мисля, че той е от другия бряг и от време на време плаща на някоя жена да споменава за връзка между тях...

Слави каза пред бтВ, че голямата му любов е Маги. Някой или някоя да е казал това за теб?

и тази по любов ги избира, от бизнесмен на бизнесмен

Е Слави е удобна реклама за психоложка.

Готина и ... умна.

По днешните стандарти, цар Киро е цар.

Следващата новина, ако обичате.

Нещо свързано с твоето невзрачно съществуване?

Боя се, че не ме разбрахте. Репликата ми за новината беше отправена към редакторите. Това даже не е новина, а по-скоро публично оповестяване на някакъв статус, процес, без промяна в стойностите - споделяли са, все още споделят... никаква новина няма тук. Колкото до самото момиче. Надявам се, че е типична представителка на неуверените моми попаднали в мутренско-бизнесменска среда. Там обкръжението им ги оценява предимно физически и те всячески, се опитват да покажат, че имат и нещо друго освен гърди/талия/ханш/уста като учат психология, четат Умберто Еко/Паулу Коелю и т.н. Ако момичето беше специалист в професионалната си област и бе получила професионално признание (изнасяне на добре приет доклад, публикуване на изследване, някакъв подобен труд) тогава разбира се, че щеше да е новина. И то новина, която би била оценена положително.

Грешката е моя, пропуснах важна дума. Не "надявам се, че е", а "надявам се, че НЕ е".