Джоди Фостър вече има звезда на Алеята на славата

53-годишната Джоди Фостър най-сетне получи звезда на холивудската Алея на славата в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Джоди Фостър вече има звезда на Алеята на славата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЛЮКИТЕ СА ЧЕ ДОБРИЯ ПРИЯТЕЛ НА ДВЕТЕ ЛЕСБИЙКИ МЕЛ ГИБСЪН Е "ДОНОРА " НА СЕМЕТО :)) ...

Много е талантлива, но хомосексуалността е гнусота пред Бога.

Ооо,така ли?Я се спрете с тия преструванщини.Преди да пишеш глупости,си спомни колко случай има на сексуално посегателство над момченца от свещеници,аа?наскоро пак гръмна поредният скандал.Така че си живуркайте в добре уредените си семейства,мечтайки може би за любовник или (а)Я стига с тези лицемерия,че ми писна!!!

Ами ти ма, а са погледни! Мари говори/пише за Бога, а не за някакави "свещеници"! Какво общо има между двете понятия?! Нищожен процент от т.нар. "свещеници" наистина са такива, мнозинството са търтеи и измекяри, приютили се в църквата, защото за нищо не стават!

Моите съболезнования за всички, които мислят,че Света не може да просъществува без тяхното величие! Каква е сексуалната ориентация на някой си е негова работа. Жената е талантлива и беше време да получи това признание. Нея не я мислете! По-добре се огледайте и вижте колко от меришещите на "мъж" имат поведение на достойни мъже и колко от тях са в състояние да правят друго освен да се разлагат на някой диван през телевизора или лаптопа.

Стигнах до "меришещите" и не продължих...

Освен, че мЕришат, поназнайват и граматика - преди повтарящо се "и" се пише запетая - и ти, и тя, и те...

Коя беше тая? Имам бегли спомени, че редовно отмаряше на о-в Лесбос...

(п)Объркан свят.

Моите съболезнования за прости и дребни душици като теб. Моите съболезнования за децата, които възпитавате в омраза. Моите съоболезнования към малтретираните в ръцете на бащите си деца. Моите съболезнования за всяка трета жена в България жертва на домашно насилие. Моите съболезнования към изнасилваните деца от бащите им. Мога да продължа, ако искаш

Моите съболезнования на мъжете тормозени психически от жените си, моите съболезнования на децата пренебрегвани и изоставяни от майките си, моите съболезнования на децата отглеждани без бащите си и техния пример .. моите съболезнования на ограниченото ти и тъпо мислене...

моите съболезнования за децата, изхвърлени в контейнер от майките си, моите съболезнования за децата, зарязани от майките си, избягали с друг мъж, моите съболезнования за децата с майки проститутки, кифли, кучки и т.н. Моите съболезнования за децата, които са само инструмент за "майките" си, които са бити и наказвани от тях. Да продължавам ли...?

Жалко за иначе талантливостта...

Е какво точно значи това? Откъде-накъде ще е погубена!? Тя е интелигентен, духовен и талантлив човек! Как така се произнасяш за душите на хората!? Какви права имаш за това?

Мхм, сигурно защото е актриса. Те всички са много духовни! Особено нашите си, но и презокеанските също ...

Джоди Фостър има невероятни прасци - потърсете из нета !

Здравей, Кларис !

Избърза с един ден за "Мълчанието на агнетата" - Гергьовден.