Уди Алън е фен на Майли Сайръс

Известният режисьор е избрал Майли Сайръс за новия си проект, след като е бил запленен от таланта й като Хана Монтана в едноименната поредица на "Дисни".

Обратно в новината

Коментари - Уди Алън е фен на Майли Сайръс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, тези двамата страшно много ще си отиват, що не вземат да се оженят направо!

Ако можеше на тези годинки да я изтакова-а, толкова е запленен.

Що да не може! Има си стимуланти за това.

тоя май взе да изкуфява

Аз пък съм фен на комшийката от петия етаж, обаче мъжът й ми бяга с 30 килограма, кара два мерцедеса и джип "Нисан", по цял ден си е у дома или наоколо с телефон на ухото, а немската му овчарка е пет пъти по-едра от моя симпатяга. Така чее ... Но аз съм й фен, фен съм й ...

Мъж, който прави секс с непълнолетни, особено с малолетни, какъвто е случаят с Уди Алън обикновено (и най-вече в САЩ) се нарича пе-до-фил! Когато бях на 7, Уди Алън ме хвана за ръката и ме заведе в малък килер на втория етаж на нашата къща. Каза ми да легна по корем и да си играя с електрическото влакче на брат ми. И ми посегна. Правейки това, той ми шепнеше, че съм мило момиченце, че това е нашата тайна и ми обеща, че ще отидем в Париж и ще стана филмова звезда", добавя Дилан Фароу

Дали не идва логично въпросът, защо това откровение дойде, когато Уди напусна Миа, а не по-рано. Защо самата Миа, която е майка, не е взела отношение по този въпрос в момента на злоупотребата с детето, а чак когато то порасна? Да беше изгонила Уди тогава, да беше го убила дори, бих го разбрал!

За съжаление това е много често срещан сценарий при инцест или педоф*лия - майката не реагира на време тъй като отрича случилото се, нарича го фантазии, след това се наслагват срам, страх и т.н. Затова е и много трудно да се спре този тип насилие, близките предпочитат да скрият срама. Трябва по някакъв начин тези жени или близки хора да бъдат водени под съдебна отговорност наравно с извършителя, мисля това е единствения начин да ги накарат да говорят. А Уди Алън... всички знаят, че посяга на деца, но и всички го харесват... в един момент ние също като общество носим отговорност за това, че дълги години никой не спира Уди да пипа деца...

Дядо Уди пак ще плющи младичко :) Дъщеря му вече одъртя.

Децата ли му ли са гледали "Хана Монтана" или той я е гледал?

много противен хазарски дегенерат

този открай време си пада по младичките!

за мене уди си остава абсолютен некадърник - някъкъв тип европейски режшсьор уонаби ама не му се получава.

Уди Алън е върхът!!!!! Ама не е за всеки....

ако намекваш, че не съм достатъчно профонден за да му разбера повърхностните американизми - ок такъв съм.

Много интелигентен ;). Фен на Майли Сайръс - говори достатъчно.

Ами, и аз съм филмов маниак и обичам естетско кино, но с ръка на сърцето мога да кажа, че от всички филми на Уди Алън, само три стават за гледане - Ани Хол", "Хана и нейните сестри" и "Манхатън". Всичко останало е загуба на кинолента. Виж сентенциите му са мега добри. Най си харесвам онази за часовника от любимия си дядо, който му го продал на смъртния си одър.

Ако има нещо, което повече може да загрози имиджа на тези двамата, това е то, да застанат един до друг :)

Нищо ново, Уди винаги си е падал по изроди.

Всъщност нищо не доказа, че Уди е педофил! Имаше също толкова основания да се предполага, че Мия Фароу лъже! Но не ... вие решихте кое е истина - истина е това, което на вашите мозъци им се иска - понеже напоследък научихте думата педофил и сега ви харесва да си я повтаряте! Ако се замислите, да обвиняваш несправедливо някого в педофилия е също толкова грозно, колкото самата педофилия. По-добре, като не сте сигурни, да не плюете!

Всъщност би ми било интересно да науча колко евреи в САЩ са осъдени, съотв. минели през затворите. ... особено ако са богати и известни. За чернокожите напр. има относително ясна статистика.

Факт ли е, че се ожени за дъщерята на жена си (на която би следвало да гледа като на дъщеря), факт е. Така че кой за какво лъже, не знам, но фактите сами си говорят

То и у нас Софито ги прави същите работи. Мъжът й и синът й са братя.

Там няма никаква кръвна връзка... Поведението му може и да е укоримо.. но НЯМА ИНЦЕСТ... И какво-женени са вече 20 години.... А той е просто ГЕНИАЛЕН!!!!! Суперинтелигентен, остроумен,с невероятен чар.... Веднага бих се оженила за него:-)

За никой не е новина, че той си пада по малки момиченца

Момиченца с вид на момченца!

Дъртакът май й е навит, а ?