Как знаменитостите празнуваха Деня на майката

Знаменитостите в САЩ посрещнаха Деня на майката с куп мили снимки в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Как знаменитостите празнуваха Деня на майката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ден на майката..... тъпа американска измишльотина без никакви корени. Денят на майката е само и единствено 25ти март- тогава Архангел Гавраил е съобщил благата вест на Дева Мария че ще донесе спасител на хората Но комунизма и демокрацийката съвсем съсипаха Българските традиции

Имате грешка - Денят на жената и майката е на 8ми март !

всичките коментатори до тук сте супер некомпетентни и ограничени комплексари... в северна америка, ако не знаете се празнува и ден на бащата, които е през месец юни. така... да отбележа за незнаещите, че освен маичинство се полага и на бащата платен отпуск за бащинство . ама на баи ганио ако му дадат такова ше се обиди :-д

Абе какво занимавате българската православна аудитория с краварските католически или не им знам там хилядите сектантски църкви! Осми март мина! Много ми омръзна от тия задокеански престъпници и от тия, дето им се кланят!

Моля,престанете да ми изтривате минусите! Всеки има право на собствено мнение!

Този ден на майката е някаква поредна хуманистка (фемионстка) дивотия целяща да обърне традиционното семейство с главата надолу противно на Божията воля.

Най-после разбрах защо Лив Тейлър е толкова красива, досега я бях виждала само с баща й

това е в САЩ, в Румъния е ден на бащата, а в Южна Корея - ден на родителите.. при нас изглежда е 8 март

8ми март е Международен ден на жената,но в България се празнува и като Ден на майката! А след 1989 г. в България се счита за комунистически празник и не се празнува,което е пълна глупост!В Австрия и др.западни страни се празнува като Ден на жената!

Денят на майката в Австрия е на 8 май.