Станислав Яневски (”Хари Потър”) показа новата си приятелка

Актьорът от ”Хари Потър и Огненият бокал”, ”Под прикритие” и ”Хостел 2” отново срещна любовта.

Обратно в новината

Коментари - Станислав Яневски (”Хари Потър”) показа новата си приятелка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена е студентка по "най-древните" науки.

Горкия , тотално е "изперкъл", 8 (?) часа си говорели по телефона ? За 8 часа се стига със самолет до Щатите , та рекох , че май се е "поувлекъл" човечеца. Нема лошо , ще му е необходимо време да се "усети". Не вярвам в дългите любови от пръв поглед ...Той изглежда добро момче , но "половинката" му е с доста "шарени" очички...

ще се пръкни поредното копеле

Те така се става известна

Целта на хубавицата, май е, рекламните снимки под статията, да достигнат и я хареса, подходящият човек- нарко-бос, или някакъв подобен от богатите мъже у нас!

Скъпи момичета, това е пример как НЕ бива да изглеждате, по този начин не изглеждат и любимите ви певици. На мода е ЕСТЕСТВЕНАТА визия, зарежете изкуствените усти, коси, нокти и т.н, заложете на вашите иначе рискувате да заприличате на лелята от снимката, което е напълно допустимо, ако искате да изглеждате връстничка на майка ви.

Ше й дам да ми направи една рецензия... два пъти.. и едно интервю..

Тази двойка е еманация на 26 годишния преход в България. Няма да се сърдите и критикувате тях как изглеждат, а на системата която ги е създала.

Тая каква лелка е на 20 години, хихихи! :)))

Ех, момко, момко...тази не е за деца момче, тази утробата и е суха. Като я гледам с тия татуировки си баш за индустрията за филми за възрастни!

Оооо, този като беше още неизвестен и се беше снимал в някакъв долнопробен чалга клип на сашка васева, след което тя го принудила да я чука,иначе щяла да изреже частите с него от клипа...и той макар и с отвращение и с помощта на алкохол се прежалил и й го турил...Това е факт от дълбокото минало на Яневски и колкото и да си мислите че не е вярно - вярно е -той просто много мрази да се споменава за това, но някои хора случайно го знаем,хахахахха...който не ми вярва може да попита и мадам васева...хехехехе

селяни.....

голям праз!

Може да го прати в ада с тия устенца.

Ключовото изречение от цялата статия е "той се грижи за нея като писано яйце". Те българските кифли това търсят... За 200 евро си свалят гащите още на улицата и също толкова бързо се омитат като надушат че парите са свършили.

Сетих се за един виц, в който седящ в трамвая се провиква: "кавалери има, място нЕма." Тази психология у мъжете, в едно с кифленското поведение на някои жени, доведе до разпада на българското семейство и демография. А в нормалната двойка по принцип и двамата се раздават: не се гледа кой колко пари е дал, кой други работи.

Къде ще я показва? Да идем да видим...

Преди да се засели в България това момче имаше много приятна европейска визия. Сега прилича на най-обикновен българин, от тези, които имат разкрачена походка и мятат ръцете отстрани като маймуни- мускули, татуировки, липса на интелигентност върху лицето.

Значи всеки организъм се нагажда към средата си. Затова мечката е бяла на полюса и кафява в гората. Ако ги смениш просто не става.

Доста повърхностно възприемане на БГ мъжете.. Сигурно си от БГ кифлите?!

Изобщо не е ограничено и аз съм напълно съгласна с мнението на 7! Българските мъже са тотални простаци на едно 90%, и съвсем малка част от тях не са маймунообразни! Наистина, мислят си, че с просташката си походка колкото може по-разкрачена, даже така още малко и онази работа ще си извадят и развеят по улицата, да си я покажат, да не би случайно да си помислим, че нямат ....еди какво си! Изключително противни твари, които през живота си не са прочели и една книга, които си говорят на "бате", и "баце", храчат по тротоара, с мазни коси, обаче наплескани с гел.....отвратена съм от българските простаци и благодаря на Госрод, че съм омъжена за французин!

С какво сме заслужили тази новина в стил "айрян без мляко!?

Журналистика в УНСС?!

Дали са били интимни вече?

Не, едва ли! Пазят се девствени и непорочни за първата брачна нощ!

и на четвъртата си е като на 20

момичето си изглежда на 20, вижте третата снимка........

Кво да гледаме на третата снимка? Тройните бръчки между скулите и брадичката? Резултат на намеса, нищо повече.

Това са по-стари снимки. Все пак до преди 2-3 години е била непълнолетна и доста по-различна от сега. + това позьорските снимки са професионални фотосесии с много ретуш.

В БГ има два вида мацки, едните стават за семейство а другите само за забавления. Тази на прима виста е от вторите, и сигурно и тя не знае колко геги е счупила ;)

То па едно забавление. Маймуни в зоопарка е по-забавно даже.

как не ви беше срам да ме изтриете при 25 + и нито един - ; без нито една нецензурна дума или обида, а само истини в поста ми, макар и неугодни за двете поп-фолк любими на "Стан"; нямате грам редакторско достойнство и не ставате за тази работа; засрамете се!

Нищо, даже и някой да не е прочел какво си писал - със сигурност си го е помислил същото.

Имаше потенциал в това момче... що така окепази визията? Какво очаква от 20 годишно момиче - брак, дете...хм

Станислав е или Слави, или Станчо! Този Стан-чо е толкова смешен!!! Гоуем мъжкар го дава!

Остана си милия Виктор Крум и до там!

Сега е Виркур Курм

Става да и го натикам с кайсиити :D

по нашенски е Станчо! А не Стан!

Ох, защо и тя е с такава уста и "муцка"????!!!!

Ох,успокоих се, тая женица наистина ли е на 20+,ако е така,аз на 30+ изглеждам като по- малката и сестра,без чалга визията.

Само като видя жена да направи такава визиономия разбирам, че има доста вакуум между ушите си...

Само като прочета какво е писала под снимката на корицата си във Фейсбук, ми става ясно същото: "Еми много известни станахме написледък"

Хахахаха.

Коя е Еми - Станислав ли?

И мен ма удари тока като я погледнах, а после извадих пръста от контакта.

Не ми прилича изобщо на студентка

Колко такива като него е изтръшкала.... Тези които пишат, че тази била "топ" , не са в ред... Ако дъщеря ми един ден изглежда така ще се срамувам истински

ха, 30 годишен да ходи с 20 годишна, явно са на един акъл.

В случая възрастта няма значение, защото тя изглежда негова кака.

По-добре отколкото 30 годишна разпоретина с 20 годишен пубер.

Е, тези като ги гледам са 20 годишна разпоретина с 30 годишен пубер.

От тази т.н. "студентка" лъха мощно на чалга (както и от повечето "студентки в унсс).

Моля, без обиди към УНСС - аз досега не знам за човек, завършил икономическия, който да не си е устроил живота поне що-годе добре....

20 годишна? Прилича на вряла и кипяла жена, вярно, с татуировки правени в безгрижните младини, но вече зраво стъпила на земята.

и с перфектна муцуна тип "кисел лимон"

И аз се позагледах в това "20"! Ако това е визията на обичайните 20- годишни, моля, не ми я показвайте след десет- петнадесет години!

Лайф ис лайф! Креватни истории! Щом Фройд е казал, че всичко се върти около секса, значи животът е секс ... Дойде пролетта и всичко започна да се е*е, пардон да живее интензивно, и животни и хора, че даже и балканските звезди, за които животът е професия, а също и отвъдбалканските звезди и те, а да не говорим за презокеанските ...

Ейййй големи цензури за една ...... с вафли :))))

Яневски прилича на продавач на дюнери.

Вярно. На мъже, жени - всичко живо му текат лигите като го погледнат.

Колумбиана

не думай.. "невероятен е" :)))

Тоя изглежда пич. Евала, и мацката е топ!