Стилиян Петров: Дължа живота си на Паулина

Стилиян Петров вече е в перфектна форма. Той благодари на съпругата си в интервю по време на организиран от него благотворителен голф турнир и вечеря.

Обратно в новината

Коментари - Стилиян Петров: Дължа живота си на Паулина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглеждат толкова естествени и лъчезарни за разлика от повечето "светстки"единици и двойки, гледащи само да си покажат снобарията по медиите. Страхотни са.

Зад един толкова успял, жив и здрав мъж, стои една самоотвержена, упорита и борбена жена!Да са живи и здрави цялото сплотено семейство

Страхотно семейство! Да са живи и здрави.Много се радвам, че Стилиян пребори рака.Преоткривам моята семейна история в тяхната. Подобно на него и моя съпруг се лекуваше от рак, за щастие успешно!Една жена трябва да бъде упората на семейството в такива моменти, да вдъхва воля и кураж на мъжа си и да не му позволява за миг да се откаже от битката с тази страшна болест! Адмирации за Паулина!

"а парите бяха за фондацията на Петров, която подкрепя детска болница в Бирмингам." ...

Обаче ме "кефи" как на хубави и положителни коментари има по няколко минуса. Това сигурно са щерю, бггея, >>>, канадеца и останалия контингент малоумници от 4ти км. Хайде малко се спрете поне тук.

много се радвам че се излекува стенли!живи и здрави да сте!касмет и само напред!

Когато едно семейство е здраво, то си личи отдалече. Стилиян е имал късмет, но и съпругата му също.

Желап му задраве! нанего и на семейството му!

Да се преклоним пред този ВЕЛИК БЪЛГАРИН! Малко останаха!

Да се преклоним пред този ВЕЛИК БЪЛГАРИН! Малко останаха!

Не са останали малко жени.Просто трябва да бъдат потърсени и нещата се променят.

Много си печен Стенли, само дето това за жените си се пообъркал, ама карай! Простено ти е! По принцип жените са пиявици, твоята едва ли е по-различна!

Може да се е кротнала милата вече

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак. Какъвто си, с такива хора се събираш!

колко си прост ... дано не ти доиде и на тебе тази болест, че...

Силна жена и признателен мъж,достойни за възхищение.Бъдете живи и здрави.

Прекрасна новина! Да е жив и здрав! А относно коментарите, че не бил подкрепял болници в България... Нали все на дечица помага човекът? Има ли значение дали са българчета или британчета?

Няма значение дали децата на комшията храниш или твоите - все са деца, но първо гледаш твоите да нахраниш, нали? Та така - явно там ги чувства по-близки. Жалко, че няма повече такива българи.

Много се радвам за Стилиян и семейството му - да са живи и здрави, и все така да се подкрепят един друг! Красиви хора с големи сърца! И въпреки благородната постъпка на Стилиян, пак се намериха хора да кажат: ама защо там подкрепя болница, а не в България? Задайте си въпроса по правилен начин, моля: с парите, пръснати по Николети, Златки и други подобни патки.... с тези пари колко ли български болници можеха да бъдат подкрепени, а?

Пожелавам му да е жив и здрав още сто години и все така обичан и подкрепян от половинката си!

Браво,а аз чакам моята да ме умори и да ми вземе парите....ама я сам гад,завещах ги на любовника и)))

Браво Стенли, успех във всички твои начинания. Надявам се да подкрепиш и болница в България, тук също има болни деца които заслужават най-доброто.

Luna0102

Ами щото в България тези дето имат пари отиват на такива партита за да се наядат за без пари и на Стилиян ще му остане организацията и разходите. Сещам се имаше някакво парти преди няколко години за нещо си и бяха събрали 180 лева май, някаква такава смешна сума. Иначе да е жив и здрав, много се радвам за него че се излекува.

Има късмет да е с качесвен и съветен човек. Аз съм пременала две злокачествени заболявания през последните десет години и накрая мъжът ми ме заряза с две малки деца и ниско платена работа

Иве, радвай се, че си се отървала от този гнусен никаквец - мъжа ти!! Желая то здраве! Живей и се бори заради децата си. Господ здраве да ти дава!

TIREX

до кога ще четем за треторазрядни ритнитопковци сякаш са нобелови лаореати!? другите да мрат нали?

Докато се научиш да пишеш, лаОреате.

TIREX

пиша точно като за вашето селЦко ниво не че ще разберете..

Това,което казва Стилиян е факт при всички засегнати.Всички близки са опора в такъв момент.Иска ми се в един най-близък ден тази болест,да не съществува или поне да минава като грип.И да могат всички да се лекуват тук така все едно са в чужбина.

Паулина е един много секси милф!

А ти си един много проЗд прост*к.

Прекрасно семейство, прекрасни личности! Нека са здрави и щастливи!

Е ДОБРЕ,НО ЗАЩО НЕ НАПРАВИ НЕЩО И ЗА ДЕЦАТА В БЪЛГАРИЯ?

така е кой има пари

Ами защото се чувства благодарен на английската болница, че го е излекувала, а не на някой от България.

МНОГО СУПЕР БОГАТИ ЛИ4НОСТИ,КОИТО СЕ ЛЕКУВАХА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ПО4ИНАХА,ТАКА,4Е ВСИ4КО Е КЪСМЕТ

Толкова го харесвам тоя момък, толкова се радвам, че се оправи... А сега ми се издига още в очите. Браво! Но имам чувството, че много хора в България като, че ли останаха разочаровани, че се е излекувал. А не е красиво. Еталон за подражание.

Браво за признанието! Сигурен съм, че и тя може да каже същото за него :)

страхотен дух и страхотно семейство! Нека да са за пример! Поздравления за Стилян и прекрасната му съпруга - като нея няма друга (освен моята де)! Успех и здраве !

Пожелавам му да е жив и здрав дълги години...Спомням си колко много хора от България му желаеха скорошно оздравяване...можеше болницата да я построи тук, за българчетата!!!Но "сития на гладния не вярва"!!!