Дерматолози: Децата под 3 г. не трябва да се водят на море

Децата под 3-годишна възраст да не се водят на море, за да не се излагат на пряка слънчева светлина, да се предпазят от чревни или дихателни инфекции.

Обратно в новината

Коментари - Дерматолози: Децата под 3 г. не трябва да се водят на море | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки родител решава сам за себе си- щом мислите, че не е нужно да слушате лекарите, пържете детето си от 9 сутринта, по цял ден на 36градуса изборът е ваш и децата също!!!

Не се казва кефалии , а ФЕКАЛИИ. Толкова прост народ и от всичко разбира.....аман!

Ти си прост/а! Погледни ми поста по-долу, при дургите дървени философи, като теб!

Ако слушаме препоръките на българските лекари (и дерматолози, и педиатри, и какви ли още не), трябва да си гледаме децата под стъклен похлупак. Като се почне още от родилното с хилядата безумни забрани, та се стигне до тъпотията с морето. Никъде другаде не съм виждал, нито съм чувал за такова вманиачено треперене - нито се прави така по останалия свят, нито пък са го правили у нас навремето нашите майки и бащи, баби и дядовци. Затова децата растат хилави, вечно боледуващи и подтиснати (ами ние въздух не им даваме да поемат, сакън да не се повредят нещо)!

Дядката все така казваше - я никой пъть ръкити не съм си мил.

Голяма глупост! Морето е полезно за децата,но естествено трябва да се предпазват! А слънчеви изгаряния и някоя от изброените инфекции могат да се получат и когато не са на море!

особено нашето е много полезно, с кефалиите плуващи наоколо.

Абе има малка разлика между кефали и фекалии. :)