Гуен Стефани - прекрасна без грим и прическа

46-годишната Гуен Стефани, която винаги е силно гримирана и с прическа, разкри как изглежда без макиаж и с рошава коса.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама верно ли за такива балъци ни имат?! - ха-ха...

Познах я веднага! Това е Луна, като млада, нали?

Определено изглежда по-добре без "макиаж"

да й беше по-дълга мутрата, че ми се струва, много и е къса.... да ти имам и американските грозни мутанти. някое извънземно може да я припознае за загубената си сестра.

Мммм, харесваш кобилки от сорта на Ксения Собчак?

И такива ги е*м, нема проблеми :)

И фотошопа ако го няма, тогава може и да я видим натюр.

супер мацка и много точна. Гледах я на скоро във видеот такси с Кулни и Джулия Робъртс. Направо забиха яко.

скоро ше омачка пижамата :) 1 - 2 г ... абе до 40 биват от там нагоре не ми ги хвали :)

Явно само със селянки и прочие бачкаторки общуваш - те верно и на 25 вече са бабичор.

и без грим, маце!

Сладка е, прилича ми на Мария Игнатова на тази снимка.

къде е нашата Марийка, къде е тази прекрасна жена

Гуен ползва наситени цветове червила още от No Doubt.Тежкият грим състарява. Освен това носи опасността да се проектира върху партньора при допир:)На тази снимка е със съвсем лек грим.Първият съпруг може да е харесвал тежък грим, но и Гуен го е слагала не против своята воля. В старанието си да му се хареса е увеличавала количеството грим и го е носила постоянно. Гримът не е причината за раздялата- просто първият съпруг е потърсил нещо ново, а Гуен е щастлива, че също откри нови неща за себе си- нова визия и нов партньор. Много глупости правят жените в желанието си да се харесват на мъжете, а после плащат за това.

Като започнат да се превземат.... то е ясно, че се е посресала - никой не изглежда така в главата сутрин, освен ако не спи с мрежа или шапка да не си разваля косата. После да не забравяме, че модерните телефни имат функция за разкрасяване, която добре замазва лицето и дори без грим може да изкара една жена красавица. На тая снимка много добре си личи. Освен това, колкото по-нискокачествена е снимката, толкова по-добре изглежда кожата и бръчките по-малко си личат, да не говорим това колко сваля от годините.... хубава е жената, ама кому е нужно дтова - хем уж негримирани, току-що събудили се, хем от километър си личи, че прическата са си оправили, и малко кремче са си сложили.... жалко е, че децата и младите следват като луди подобен модел, мислейки си, че са грозни, щото не изглеждат така сутрин. Учете децата си да се обичат такива, каквито са.

Съгласна! Преди години, когато нямах смартфон се чудех защо селфито е с толкова ниско качество. След като имах такъв телефон, ми стана ясно, че проблема не е в камерата. Правят страхотни снимки, изчистени и ясни, но на тях всеки недостатък личи. Тогава ми стана ясно защо все замазани и неясни селфита виждах. Всичко е обработка, за да не личат белезите на времето. Но няма нищо по-хубаво от качествена и ясна снимка, стига да не те е срам да се покажеш, ако разбира се има какво да покажеш:))

Срам, не срам...Маймун застанал, маймун излязъл. Такова е положението със заливащите ни отвсякъде селфита. А иначе - от себе си да те е срам, значи трябва да се промениш, а не да си правиш селфита. Но аз не разбирам толкова от смартфони :)

И с грим и без грим е кон в главата

Преди време видях снимка без тъмното червило, с което рядко се разделя - много, много свежа и хубава е с по-лек грим. Чудесно изглежда и наистина много младее. Е, тази снимка в с ефект от телефона, с него изчезват всички дефекти :) в действителност не е чак така, но пак си изглежда с едно 10 г. по-млада, страхотна е!

Ето това е дана наистина страхотна жена! Без грим, изглежда като на 19-20 години..Грима най-вероятно я състарява!!

Едно си мисля. Защо си слага грим? Тя без грим е супер готина и сладка.

46 годишна? Уау! Аз ако изглеждам така на нейната възраст ще съм много благодарна. Чудесна е без грим, като момиченце е.

Миме, толкова си искрена, че ти прощавам за наивността ти. Убедена съм, че и ти си сладка, поне за когото трябва;)