Семейството на Стоичков кацна у нас за юбилея му

Дъщерите на Христо Стоичков - Мика и Христина, вече са в България по повод грандиозния 50-годишен юбилей на футболиста.

Обратно в новината

Коментари - Семейството на Стоичков кацна у нас за юбилея му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Централния нападател на тигрите що няма да играе? Да не е контузен?

Голям футболист, но много прост и нахален, а дъщеря му Мика да му е жива и здрава му е одрала кожата и е по проста и по нагла и от него.

А приходите от панаира КОЙ ШЕ ГИ ВЗЕМЕ.Някой може да каже че се заяждам но след като е толкова "велик" що не ги даде за благотворителност.

А двете девойки и за чистачки на входа не стават.Толкова са хубави,че някой комшия може да получи уплах като ги срешне в тъмното...

стоичков е велик футболист!! дъщерите му са абсолютни парвенюта и е по-добре да си мълчат като един лев не са изработили в живота си! а на проекто-зетьовете ще задам въпроса- не ги ли е срам техният проекто-тъст да им плаща билетите първа класа вместо те сами да си ги платят като истински мъже!!! поклон пред съпругата на стоичков, която си е посветила живота на него и футбулната му кариера!да е жива и здрава!!!

Момче в ритането на топка няма нищо величествено.Така че велики футболисти няма.Те са най обикновени гладиатори.А на времето гладиаторите са били роби.Проблема е че заради такива като теб-екземпляри с толко акъл-колкото да пазиш равновесие,едни хитреци дето много искат да не мислиш с мозъка си,ти го промиват по този просташки начин .Ама ти не се усещаш по обясними причини...

Хората се побъркват и се чудят как да свържат двата края, имам предвид умни и работещи, вие ни надухте главите с тези хора, които са от друга планета!Хайде стига вече!

Нешка е на светлинни години пред Стоичков а за нея няма такъв шум и такова отношение от властта. Защо Бокова не направи нея посланник.

Голяма работа. Нека да не забравяме кой е Стоичков. Един футболист. Нищо повече. И защо чества в България? Нали живее в Америка. Да чества там. Надуха ми главата с него.

ДА ПОСРЕЩНЕМ С МОЩНО У Р А УБИЕЦА НА ЖИВОТНИ!!!!!!!!!!УУУУУУ!!!

Искам да попитам дали Стоичков ще даде и той 50 000 лв. за благотворителна кауза като Владо Николов,а?

Това за даването звучи като виц. Спомням си как беше пратил данъчните тук при лелите им.

Ауууу новината на деня, много важно събитие. Ей дирчета, кой го интересува.

Има един виц в Холандия: "Какво става като един холандец се премести да живее в Белгия?! Отговорът е, че IQ на Холандия пада, а на Белгия се повишава." В нашия вариант простаците в България се увеличават с поне трима или четирима!

Че на Ицака му се родиха такива щерки - като гледам освен да му харчат наготово паричките и да се ползват от неговото име друго няма да направят в живота си.

Разтърсваща новина. Слънцето изгря.

Жив и здрав да е Стоичков, един от най-добрите ни футболисти дарил много радост и гордост! Един малък съвет към децата му- момичета, спрете да си пубикувате селфита от първа класа в самолет и да си рекламирате чуждите гаджета......честно ви казвам, никак не е ``cool``. Просто изглеждате като пълни парвенюта. Бъдете по-скромни на фона на състоянието, в което са изпаднали много хора в България. Като сте там в Америка си правете, каквото искате, но тук, бъдете по-умерени

Е какво сега прости българи и това събитие ли ще ос Е какво "мили" българи и това събитие ли ще оплюете или ще се радвате чистосърдечно на гостите и на празника както трябва да бъде.Животът е подарък и трябва да се изживяват хубавите неща на макс.

Вече ми идва в повече от това ,което се пише за Хр. Стойчков. А от коментарийте обаче виждам, че повечето споделят моето мнение. Като футболист може да е бил супер, но като човек, като личност е боклук. Не възпитан, арогантен, грубиян, с просташко , парвенюшко държание. Голямо его, малко ум и никакъв интелект. Това е Стойчков и всеки, който го величае нека да си спомни, че имаме и много др. спортисти,който също са прославяли страната ни и не само спортисти , но те просто са по- възпитани,по-скромни и не парадират с успехите си не пъчат гърди, не се величаят!

Аксел...коментарите.С другото съм съгласен.

Пази боже сляпо да прогледне.

Съгласна съм с коментари за качествата на Стоичков като футболист - има за какво да сме му благодарни. За качествата му като човек обаче не ставайте смешни, моля ви! На светлинни години е от пример за подражание. Възпитание, маниери, отношение...липсата им е известна на всички. Всичките му финанси не могат да му купят авторитет и класа. И все пак, да си ги ползва със здраве!

защо да сме му благодари? Не всички харесват футбола.

За България светът знае и без стоичков . Този доктор хонорис кауза по псуване , да вземе да се кротне . Бил " прославил България " . Само оперните ни певици и певци каквото са направили , да не говорим за спортистите от други спортове , за художници и хора на науката . А и с тези щерки , не знам . Хеле пък малката ...

На Кюрда май ша му праи внучета турския зет

Cус бреm ач кюпек, да му лапаш бургията!!;))

хей ПРОСТАЦИ всички които плюете от злоба се задъхвате и мислите само какво ефтино да си купите или откраднете да ядете ,и кой колко пари има жалки същества, това сте вие като ви дразни не гледайте не слушайте не злобейте всичко се връща .......този ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ ПРОСЛАВИ БЪЛГАРИЯ ПО ВСИЧКИ КРАИЩА НА ПЛАНЕТАТА, ЗНАЯТ ЗА НЕГО ,ЗА НЕГОВАТА ИГРА ,ТОЙ ВИНАГИ Е КАЗВАЛ ЧЕ СЕ ГОРДЕЕ ЧЕ Е БЪЛГАРИН И ГО Е ДОКАЗВАЛ .НЕ ЗЛОБЕЙТЕ ДРАЗНИ ВИ ЧЕ Е ИЗВЕСТЕН ВЕЛИК И БОГАТ -ТОВА НЕ ПРЕГЛЪЩАТЕ И ВИ ПРЕСЯДА

Е как да не слушаме, като вече ни продъниха ушите. Жив и здрав да е, но в петък се спасявам от София. Войнстващата простащина отблъсква, включително и твоята.

Браво Ицо, железен и велик ,най- великия футболист на България и затова е злобата и завистта. Ние не можем да се радваме на умните и успели хора! Желая ти живот и здраве на теб и прекрасното ти семейство. Като кажа ,че съм от България - отговора е един - а, Стоичков. Не им обръщай внимание на плужеците,който по цял ден рият говна и чалга,те са на светлини години назад от теб,само могат да ти дишат пръднята,ама и това не заслужават. Велик си ! И не пишете глупости отдолу за мен,аз съм жена на възраст,но обичам успелите спортисти и всички умни деца на България. Поклон на таланта и успеха ти!

В България умните успяват трудно, а успехът е нещо относително. Тези, които наистина ценят ума, не се изразяват просташки, независимо от възрастта си.

Тия усмърдеА гуглето на маямски чесън.Аман от това ,,семейство".Паметници,марадоновци и билюк простаци.

абe, тая Мика що не е с черно фередже, ил поне един яшмак да е заметнала, кък ще я посрещне родата в Турция такава разпищовена?!?

Четем и слушаме за бенефиса на Стоичков а гледаме снимки на дъщеря му и някакво непознато на нас момче. Дъщера му с какво е известна та е на първа страница?

Елементарно Уотсън , с баща си !

Нима това е първият chужденец науchил да пише перфектно naбългарски?!

Щял да ни прави подарък. Не, мерси. Дъщеря му нали никога нямаше да стъпва тук, защо не си изпълни обещанието? Той освен успехи има безброй провали, много приказва, малко мисли, да е жив и здрав, но не ми се слуша за щерка му.

Най завистлива и тъпа нация това сте Българите!!! За това сте такава мизерия.Стоичков е един прекрасен човек,и световно известен футболист !!! Той прослави България,а вие само я унижавате!!!

НЕ несме завистливи.ДЪЩЕРЯМИ е завършила езикова гимназия и висше с златен медал. Знае и ползва три чужди езици.ОТГОВАРЯ за 15 държави и всеки месец пътува в поне три държави по служба но не е Стойчкова и слава богу

За дъщеря ти не знам,но като ти гледам правописа ми идва да се разрева...честно ти казвам.

Ще им направя катеричките като попски ръкав и ще им ги нахлюпя на главите прости!

лъскай бастуня,.. брато!! мноууу си прост и беден!! малка ти е камбанарийката за такива мечти, а си, и миризлив цървул!! карай на ръка, лъскай и толкоз!! ;))

Хора защо сте толкова злобни ?Стоичков прослави България не е откраднал нищо е нямал интелект,куха глава и ред други изявления чета, я се огледайте,кой ни командва и на кое дередже сме ,че плюете по човека това може това прави вместо да помислите как да излезнем от тази тежка ситуация в която се намираме вие се занимавате с глупости като сте толкова умни действайте и върнете сънародниците си в хубавата ни Родина !

Добре е, съгласна съм! - Христо световно известен футболист, няма лошо да се пише за юбилеят му. Но за чий ни бутат в очите за поредния път тъпата му дъщеричка, която се перчила, че повече няма да стъпи на българска земя???

Завистта в Бг , няма граници. Жалко , българите се циганизираха окончателно . Циганите имат развитие ,станаха РОМИ , а българите ---цигани!

Леле, тъпотия До Шия. Развитиетие е да не те наричат циганин , а ром?! Скрий се , тъпанар!

от Перник беха две много известни сестри, които беха нарицателно за простачки, облечени много кичозно. Щерката на Ицо има хубаво име - Михаела, защо ли и лепнаха това "Мика"?!?! Звучи като да е прякор, или пояснява че момата си е доста простовата.

Не разбрах какво общо имат някакви близначки от Перник. И какво толкова се чудиш на името "Мика" Ако си от Перник, то трябва да знаеш, че в Западна България това е едно умалителни име от Мария - Мика, Мича, наред с Мара. Е тия са го дали на дъщеря си Мика ела

майката по става за момчетата

как не могат да разберат колко много се излагат с тези снимки и как показват простащината си. Един възпитан и интелигентен човек никога няма да парадира с такива неща. Може да са богати, но са простаци и то от класа.

Днеска Мика се дотътри, утре иде Баааджо, после Пенев, Валдерама, като нази втори няма! Радост голя-я-я-ма... Със Попеску, Чилаврет, всичко веке е наред! Всинца там на стадиона ша ревеме, ша крещимье, да не вземе тоз Айъкут на Мика да бие шут! Тъга голя-а-а-ма... Камък от сърДце ми падна, щом сред нас е Лука Белич - тъст да види кво се вика, колко Мика е велика и Христинка да джеластри! Тъпня голя-а-а-ма...

Факултетски химн ,от ФакултетУ. АМАН ОТ ЦИГАНИ ,И ЦИГАНИЯ , в БЕ-гетото на Европа.

Правилно сте схванал лайтмотива ва химнЯ.

Стоичков прави това "шоу "единствено и само за себе си . Не за да зарадва българите, а да се удари по гърдите по ганьовски - ей, вие, боклуци, вижте кои са дошли да играят за мене.

Един безспорен талант, един преуспял човек, един всепризнат в целия свят българин продължава да ни се натрапва по най-наглия начин. То не бяха "докторски" титли, то не бяха провали като треньор, то не бяха изцепки (вкл. насилствено налагане на щерка му Мика в т.нар. публично пространство). А, бе Ицо! Престани! Иди да ти пришият още една гънка в мозъка. За скромност.

Фани мЪ , за шлиферЪ!

а тея чехли от вкъщи ли са си ги взели, или ги раздават v бизнес класата?

Всеки уважаващ себе си мюсюлман не тръгва никъде, а пък камо ли през океана, без 2-3 чифта чехли и меден ибрик.

И да си дъщерята на Стоичков, и да отраснеш в топ общество, пак можеш да се събереш с шуменски турчин скандално известен в родния си град. Простотията на това момиче няма край. Айкут муаххахахаха Айкан-Хасан по-достоверно идва в случая.

турчин турчин ама е опнал краката в бизнес класа и патицата даже го и снимала да не би някой да се съмнява и да не му повярва, че пътува не пътува в икономичната с раята :))))))

го като армеец: Не споменавайте името на Гунди заедно с това на тоя кюрд!

Тъпата Мика си е пуснала снимката от самолета, само за да се види, че е в бизнес класа и може нейния да си опъне краката.

колко щедро тук се е изляла цялата българска простащина, кжоято не разбира един от наи-големите българи!

Може би си прав/а. Понеже Стоичков (според теби и други като теб) е от най-големите българи, затова сме на това дередже, щото останалите сме по-калпави и от него.

в сравнение с него сте просто лаина. какво сте постигнали?

а аз защо не см поканен?

Този кретен Стоичков щял на нас да направи подарък и това не било само личен празник. Боже колко е заблудено това хасковско тъпо същество, извадило луд късмет да направи пари. Но само пари не стигат мой човек, акъл и нтелект с тях не можеш да си купиш. И патицата Мика само като я видя и ми прихожда до тоалетната. Горките те, ако могат да осъзнаят колко са жалки и че ама въобще никой не се интересува от тези нищожества. Не пишат само къде либето му Мариянка. Мразя наглите примитивни дребни хорица като Стоичков и семейното му обкръжение. Да си живеят тъпия живот и да не дразнят хората с разнит там измислени събития и изобщо с присъствието си тук. Живейте си в Маями или където и да било, Вие сте над българите, защо идвате и се дуете като че ли сте царе. Пълен боклук.

не е от хасково ! за другото си прав!

ще повyрна

вижте кои идват да празнуват с него. все едно при вас, путинофилите, да доиде путин.

, ти си велик, но Мика е още по-велка... Да избягаш в Америка и да хванеш турчин си е голямо постижение!!!

...дано Стоичков да е инструктирал Мика да мълчи, че едно отваряне на устата и после Лайф-а на дир-а две седмици свети в червено...