Даниел Крейг отказа да вземе 68 милиона паунда

68 милиона паунда явно не са в състояние да изкушат Даниел Крейг да се отметне от думата си.

Обратно в новината

Коментари - Даниел Крейг отказа да вземе 68 милиона паунда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дискусията е много хубава и моят подарък е напишете в Google "bond lured to pyramid" и чуйте 2 минути неземна музика

Най добрия агент 007 е атлетичния Джордж Лезенби във филма: Тайните служби на Н.В. 1969 год Потърсете и го гледайте

По-добре да не продължава, добър актьор , но не и за Джеимс Бонд. А в последния филм Спектър , просто нищо особено. В сцената с която започва филма и ги даваха в гръб как вървят с масцката, беше направо като някъв г..ей.

С тези данъци на 68 000 000 само кралицата ще спечели, и ще живее до 190 години не до 90 !!!

с тия очила на неизтрезняващ руснак от "Лубянка". Верно бе, що руснаците не извадят некой филм с техен герой Виталий Безсмертних? Ха-ха-ха! Или не, по-добре Всеволод Всесъюзников?

Дали Щирлиц, Емил Боев, Аракум Захов или хитър Петър и Настрадин Ходжа все тая, това са персонажи, наблегни на истинските герои, другото са виртуални WorldCraft 3D!!!

Вярно бе, що НИЕ българите не извадим някой такъв? Що немците не изкарат? Французите? Испанците? Норвежците? Латвийците? Що точно руснаците? Или ти си от ония дето руснаците са им виновни за всички проблеми в живота?

еваларка пич , желязен си.аз като българче ИНТУИЦИЯТА ми подсказва да ги взема.защото ние в БГ може да се нас...м , но нема да се изложим шъ знаеш.

....изгледал съм повечето филми за Бонд, както мнозина от вас.Не съм маниак на филмите и въобще на историята.Но лично мен, от всички, най-ме впечатли Роджър Мур. Идеалният костюмиран тип.Имаше особено излъчване - на аристократ, който от скука се е впуснал във вълнуващи приключения. Чашата с уиски и пистолетчето му пасваха като идеални"ръкавици". В погледа му - игрива самоирония. За мен лично, Броснън се опитваше да му подражава, но това е въпрос на вкус: )

Стою

Конъри. Сър Конъри е човека. На Мур му личи, че позира пред камера. Броснан винаги си позира. Крейг си изигра блестящо роля, която не е за него. Съжалявам, вале, че на твоя пост отварям възможност за спор. Любопитно ми е да прочета и други мнения.

Благодаря за коментара. Уважавам мнението ти. Аз не се наемам да споря. Просто на мен точно Шон Конъри не ми харесва като Бонд. Не мисля,че трябва императивно да се "узаконява"този или онзи актьор като най-добър в ролята. За това в моя пост изказвам лично мнение и давам лична преценка.Това е изкуство. Всеки има право на своя фаворит.

В последния филм Daniel е безличен- слаб Джеймс Bond. Интуицията правилно го води, нежелаейки да продължи нататък.

Ма може ли така, нек си държи думата, но да си земе парсата. Дума дупка не праи, разбиаш ли. Едъното не пречи на дъръугото. И да не пие тия Боклуци там в чашата, а да доде насам ас да му напрая уйски в стил "Бат Сали от Войнегофци", че да го видим тогаз как ше приеме не 68 мильона, а дори 68 стотинки! А глей си работата и беай оттука.

За мен има двама Бонд. Конъри го създава, а Броснан го въведе в новото време. И го изкара от леко задънена улица. Сега ситуацията ми изглежда някак идентична. :(

И за мене вАжат само тези двамата, особено Пиърс :)

Добър актьор, но не и за Джеймс Бонд. Липсва му чар, харизма и магнетизъм за да е Джеймс Бонд. Най-правилно се вписва в ролята Броснан, след него Шон Конъри.

Прав е. Не му се играе анимационен герой.

Може и да се съгласи евентуално но 68-те ще са доста по-близко до 100 :).

Един агент 007 има и той се казва Шон Конъри ;)))

И аз го харесвам но и Моор и Броснън ги харесвам повече, Крейг горе-долу колкото Конъри. То и Долтън не беше по-зле, Лазембай и той ... бе всички дотук бяха много добри, въпрос на предпочитание. Хидълстън направи бая заявка в "Нощния мениджър", единственото "против" е, че изглежда възхилав - но би бил прекрасен избор.

Много ми харесваше като Бонд. Виж, Бонд мацката в последния филм от поредицата не ме впечатли (Леа Сейду май се казваше...).

Имам лоша новина за сексуалната ти ориентация.

Хахаха, и каква е тази лоша новина?

Тоз жмульо пък не го харесвам ! По-добре ще е да спре.

А ти кой точно беше?

Попитай по-скоро коя съм ;) Но каквото и да кажеш ще си остана твърда по въпроса : Даниел Крейг е Жмул и жмул ще си остане !

Гроздето е кисело.

Красавец е, няма спор! И Джеймс Бонд му прилича, само дето няма развратното излъчване на Пиърс Броснан. Не прилича на плейбой!

Пиърс Броснан си носеше костюма като истинско денди, на този в определени сцени колкото и да е tailored му стои като на Митьо Крика. Броснан наистина се доближаваше повече до идеята на оригиналните филми за Бонд, шпионинът с лекото пищовче Валтер ППК, докато Крейг в определени бойни сцени кара сигурно дори Сталоун да си изтърва пуканките в киното.

Дайте ги насам! Аз нема да ги откажа!:)

.....то никой няма да откаже, ама дали ще ги дадат?!?!?!

... за тея пари... и аз немаше да се навия...

С "тея" те познах, че си от София, иначе не сте шопи :)

Прекрасна новина! Нямаше по-слаб Бонд в историята. Не знам какви са им приходите, ама последните два епизода изобщо не стават за гледане! Дано се намери подходящ актьор.

Това може да го каже само върл селянин, за когото киното е свързано с тегленето на пиратски филми от тракери, които да гледа на миниатюрно екранче на лаптопа си, докато се гордее, че не е дал пари за билет. По-добър филм за Бонд досега от Скайфол не е правен, но не е лесно смилаем от простите маси.

Не ме впечатли чак толкова, а последният беше напълно несмилаем за мен, селянина. "Казино Роял" беше шедьовър откъм актьорска игра, сценарий,музика, ефекти и пр. За мен лично- най-добрият филм за Бонд.

Нямало по-слаб Бонд. Щото явно не си виждал филма с наследника на Шон Конъри, някакво моделче. Такъв резил, та после викаха Конъри обратно за следващите филми.