Бойко Борисов показа внука си Бойко

Премиерът Бойко Борисов сподели снимки с първия си внук Бойко.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов показа внука си Бойко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и жената с която Бойко си ляга, все пак млад мъж е и трябва да има такава

написа човека, че е тулуп смотан.

Дано Бойко се е метнал на зетя, той не е зет, ама живее заедно с дъщерята на Бойко старши. Та така, де. Дано детенцето да е с качествен генетичен материал и да извоюва свое място под слънцето, че с такъв дядо няма да му е лесно.

нищо не знаем

Вече рядко чета коментари тук, общо взето едно и също - злоба, плюене и негативизъм.

ми Обясни защо дедото не е виждал внучето си до Великден, пуритан бил и ходил на театър с Вежди!!! Не искам да чета глупости!!!

Катя

Сладурче, да е живо и здраво и да радва мама и тате. Дядо му не искам да коментирам.

Не ми пука за децата и внуците на тази сган.

Много сладко бебче! Да е живо и здраво и да радва най-вече дядо си Бойко!

Да е здраво, но ще се срамува от дядо си като започне да осъзнава какво е причинил на народа си!

Политиката си е политика,дереджето ни е ясно...момченцето да е живо и здраво

Бокич,а ко ша правим със заемите които тегли вече 27 млд евра,твоят внук,дали ще ги връща и той,или ще избяга във Америка а???

До тази снимка сложете и онази където се хвалеше пред онзи, че папата го е галил по главата. И двете снимки са култови

Да ти жив и здрав, тулуп смотан.

Да ти е живо и здраво!! Но ти, ББ, ти си за народен съд и затвор!!!!

Ейй,голяма злоба и голяма простотия в тази БГ.Как пък нищо не може да ви трогне,зарадва,засмее,ами постоянно излъчвате отрова,омраза,негативизъм.Помнете!Всичко се връща тъпкано!

Шегуваме се на човешката глупост. Само това е! Бате Бойко наистина седи нелепо на тази снимка с щанга и бебе на ръце. Някой иконописец може да го изографиса, като Дева Мария. Бих си направил щампа на тениска с тази снимка :) Жестока е!

Такъв коментар е също проява на негативизъм. Отделно, каквото ни стоварват като управници и техните лакеи медии - т. е. простотия, кич, неграмотност, овчи ПР и безумни прояви - такова и получават. За да не нараним крехките чувства на дебеловратите мутри или пък нашата собствена съдба, дай сега да не казваме на простака простак. То ако всичко се връщаше така както викаш, тоя щеше да изпразва септичните ями на село, а не да ми е идиотска медийна звезда и бащица-самодържец, щото не може да си хване и една мисъл в главата

Когато имаш внуче искам да те видя как ще го държиш, головодник!

Трябва да си голям дебил за да показваш внучето си до щангите защото един любящ и нормален дядо би го разхождал навън а не да чака да му го донесът да се фотне докато си почива от напъните да влезне в нормите затлъстялото му телосложение

да свиква .Няма да е като другите деца ,няма да има тяхното детство.Няма да мизерува .Ще тъне в охолство и ще има рота гавази да го пазят .Освен щангите и футбола не очаквай да стане друго .

"ДонесАт", а не "донесЪт"! Хора, четете книжки бе, не боли! Срамота е да пишете неграмотно!

За жалост снимката само илюстрира интелектуалното ниво на премиера ни- "слънце"(това да показваш внука си на фона на щанга е меко казано абсолютна простотия) Иначе бебето е много сладко то не е виновно , че дядо му е най-големия мафиот и наркотрафикант на България,който води народа към бездната.

Незнам защо като се подлагате натоя да ни информирате за всичките му ''действия '' намесвате и детето за да се срамува след време от идиотизмите на дядо си???Само факта за изказването на дедо му за татко му ще му изясни каква грешка щев е да стои около него

изтърква се вече неговите интриги които плете.Здраво оплеска държавата и се омилква с театралните си трикове.Не се научи че сам се издава кога е сгафил .

Тиквата ако е послушна, ще си кюта и ще изживее спокойни старини. В замяна на послушанието му е обещано да не се разгласяват факти от престъпното му минало. Но никога не знае какво може да скимне на господарите му. В определен момент може да го жертват или да го заменят с някой "по-перспективен".

Да му е живо и здраво внучето !!!

такива деца никога не са .Или се пропиват или стават наркомани.

"Венета Борисова е завършила висше образование в САЩ."

цкрита реклама, и защо не ??? и синбт ми и снаха ми завбршиха по два уса ъниверситета ! хо един си го може дръг си не може !!! а които не може просто завижда, макар че няма на какво да завижда ! тръдбт на тези високо образовани млади хора е невероятен !!! цамо ние родителите и децата ни знаем това !!! марзеливците с празни глави имат само претенции ! сорръ, с празни глави никои не желае да си има работа ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

B момента се основава династията Пожарникарови,спомнете си как Господ награди известният клан Кенеди.

да сте жив и здрав господин борисов да се радвате на прекрасня внък !!! да се радвате така както и ние се радваме на нашите внъци ! радоста е невероятна !!! радостта е истинска !!! наистина сме щастливи, че имаме внъси ! има на какво да се радваме ! едната ми внъчка е на 2 год и 8 месеца - истинско саккровище! красиво балгарско дете !!! говори три езика и балгарски, и англииски, и испански ! ходи на децка градина ! синат ми ще вземе ъчител по балгарски език, за да може да си слъжи грамотно с балгарскя !!! живеят и работят в уса *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иван си е опекал работата гътне ли се дъртака ще се докопа до несметното богатство и ще зареже Венета.До тогава ще минава за "глупец"

Като Иван Славков...Колелото на историята се повтаря....

Е добре че не го дразни щото ако го дразнеше...

Е добре че не го дразни щото ако го дразнеше...може да се кандидатира за президент.

Да питам аз, тая новина, защо е в "Лайф - Звезди"?

Дебелото чучело е един от гробокопачине на съвременна България.

Българският Леонсио- робовладелец и господар, собственик на 6 милона бели роби, принудени да го носят на гърба си. Него и неговите колеги от ДС.

Ех, дядо Бойкооо, само да ми паднеш, цун цун цун :*

Да е живо и здраво бебчето, но иначе Н.В. премиера трябваше да пусне снимката точно преди изборите.

"Добро момче, не ме дразни" - смее ли с тази щанга на снимката и комунистическото минало?

Абе, защо занимавате простия, затъпял, наивен, глупав,оскотял, малодушен, затъпял, беден, болен и стресиран български роб с това нещо на снимката с гола кратуна, държащо в ръцете си бебе? Та това е един от хората, които погребаха България , превърнаха я от развита държава в развиваща се селскостопанска страна от Третия свят- лагер за цигани и бежанци, а народа докараха до просешка тояга, стрес, болести, отчаяние и мизерия. Това е един от хората, заради които пенсионираните учители по български език и литература са станали абонати на кофите за боклук, а висшисти- инженери, математици, физици, икономисти са прислуга в Германия и Англия и работят като монтажници на гипсокартон, кофражисти, арматуристи, хигиенисти в Макдоналдс или в кинефите по аутобаните в Германия, или са ау-паир и трият задниците на посраните бабички в Гърция или Италия. Този, заедо с боклуците Луканов, Беров, Димитров, Костов, Виденов, Сакаскобургготски, Станишев, Софиянски докараха Родината до раруха и погибел. Все отбор черени мекерета- комунисти ! Не искам да го знам нито тоя, нито щерка му, нито внука му.

Те това е най-голямата глупост на комунистите, че направиха сульо и пульо нещо. Капиталът нямаше да им даде този шанс!

При комуниститех Бойко беше пожарникар и такъв щеше да си остане!При капиталистите стана министър председател - факт!

басо, защото има и прости човешки радости ! и защо да не ги споделим заедно ??? защо да не сме сбпричастни ???!!! в такива моменти политиката, настрана ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе кой се снима с внука си във фитнес? Това сигурно няма да го направи и Митьо Крика. Меко казано изглежда доста тъпо. Иначе да е живо и здраво детенцето!

Боко, сменяй ПР-а ! Бързо! За нищо не става. С тази "идея" да се снимаш с внука, но в същото време да си във фитнеса, за да не приличаш на дядка, направо ме разбивате :) Силните лидери не крият възрастта си и се хвалят с прочетени книги, не с мускули.

ПР-ът си е точно според фенската маса на тоя - тъпанари мутри, подли ченгета, неграмотни калинки, прости чалгаджии, мръсни цигани и диви селяндури. Тоя няма какво да показва на хора, дето са прочели повече от една книга в живота си, те вече не останаха хич много в България такива. Мързеливите и крадливи партизани изтребиха или натириха голяма част от умните и прогресивни хора от тая държава, сега наследниците им довършиха окончателно процеса. А иначе съм съгласен, ПР-ът е жалък и малоумен, също като обекта. Като му знам акъла на тоя, пак се учудвам, че не се е снимал нареден с ножицата да реже пъпна връв. И това не е злоба, а за съжаление, неприятната реалност, и бебета, магнолии и лентички могат да я замажат само пред безумните и мъртвопияните.

ако си мислиш, че ПР-ката има нещо общо!

Да са живи и здрави и двамата и дъртия Бойко да ползва повече уредите от снимките, защото много е затлъстял и това ще го погуби.

Живеел като пуритан..хбахахахахаха. Джаса всичко женско дето му се изпречи на пътя /справка владимира янева и любовницата с вила в барселона/...егаати пуритана. Направо сме като в северна корея и народа вярва ли вярва.

и Ина Пелева с апартамент, кола и сладка работа в европарламента ;)

Someone

Да му е живо и здраво човечето и да го радва! И той да е жив и здрав!

Да, разбира се, възмутително е да се злобее по повод едно невинно детенце! Но...нали си спомняте как искаха детенцето на Сидеров да му бъде отнето, че даже и от майката да го отнемат детенцето!... Просто защото някой си ненавижда родителите........

Не мога да го понасят този комедиант, но да му е живо и здраво внучето и да не става мошеник, като дядо си.

сладури,Бог да ви пази и закриля от хорската злоба

Да ти е живо и здраво внучето !! Да те радва и да внася радост в домът ти !! Няма по- хубав шум от този на топуркане на детски крачета в къщи, няма по хубав смях от детския. Той е като камбанка- звънлив и радостен.. Честита ти радост, Бойко, бъди по- често с внучето си !! Не се мори толкова да угаждаш на хората. Те винаги ще те оплюват. Няма благодарен българин. Има лаком, неблагодарен, завистлив и вечно мрънкащ. За българите важи следната поговорка: На неблагодарника и вол да заколиш, пак няма да каже благодаря !!

Браво...хубаво изказване...точно така трябва да се мисли и коментира...всички, които пишат злобно и негативно са дребни душици! Ама всичко се връща на този свят...лошата мисъл е като бумеранг...ама не го осъзнават, че така вредят първо на себе си...

Няма за какво да му благодарим на Бойко драга бабче. Нищо не е направил добро за народа си, освен да им говори глупости, да ги обижда и разединява и най-вече ДА ГИ ОГРАБВА! Та за това и можем да му кажем истината в очите. Само дето в последно време Бойко стои на 50 -100 метра то целокупния народ щот го е страх от народната любов. Там къде той се появява публиката е далеч и е пълно с деца и възрастни хора. ГНУСНА РАБОТА! Май забравихте когато го посрешнаха един ден две момиченца с хляб и сол как си отчупи от погачата и набута парчето насила в устата на момиченцето защото го е страх да не го отровят. Та как да му се радваме?

да му е живо и здраво внучето!

Жив и здрав да е внука му и да го радва! А ББ ДГД

Глупакът ке книмал във фитнес зала ,хххахаххахха Палячо .............

Да ти е живо и здраво внучето, Бойко! Да те надмине във всяко отношение!

Да раздаде милиардите например на дядо си! Това ли имаш предвид. Да се изучи и да заобича България и сънародниците си. Да има собствено мнение и да не дава да го командват турци и американци . Това ако пожелаваш и аз също го пожелавам!

да гушне малкото човече. Това е такова щастие, че не се описва с думи. Но защо е заврял бебето във фитнес зала / дори и да е в дома му/?

Ми опитва се да чисти имидж дядото хахаха.

Mного злобни хора има тyк ! Hо колкото и да сте злобни, sorry балгарите гласъваха за г-н BORISOV !!! Tака че вие, злобарите сте малко в BULGARIA ! Ne mojete da diktyvate ! SORRY !

Тази фитнес зала е в дома му вероятно.

ЩЕ ГО ПРАВИ ГЛАВОК ХАРЧЕЩ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ

Дано това детенце очовечи поне малко дядо си.

на тази възраст хората не се променят. Ти се моли внучето да стане човек, а не да копира дядо си!

Ма много сладка душичка това детенце :* сладурченце :)

Да са живи и здрави! Това са човешки радости, а внучето е най-мило!