Стоичков вдигна купон с легенди на ”Барса”

Христо Стоичков посрещна футболни легенди на "Барселона" в нощен клуб.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков вдигна купон с легенди на ”Барса” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Желая ти да си умен и напред като мен с материала,като станеш на моите години,а сега муш в кочината бе муньо. Като не можеш да кажеш нещо друго - за годините ми. Ако ме е срам няма да ги казвам,мунчо. Или годините или че живея вън от България - ами от простаци като теб се изнесох навън,но и не съжалявам . Той и Ицо не съжалява - от време на време показва на тъпунгерите като теб как се живее.

егати приматите, егати примитивната логика - не ближеш ли задните части на Стоичков, не го ли величаеш и не се ли прехласваш по него - значи си злобар, хейтър,завистлив и т.н. .... ми сори но не му се възхищавам

Тъпите злобари нямат почивен ден. Да ви .а мамата. Е аз съм жена на 57 години. Ицо не можете да го стигнете и след един век. Затова е тая злоба злоба и завист. Е повече от вас са левскари,така,че сте явни. Навремето казваха,че публиката на Левски са глупаците и простаците на България. На всички долнопробни писачи да ви се.а в гнусните устища.

Бабо Вили, по полека с нервите да не те гътне някой инфаркт. :))

Нямам нищо против Христо Стоичков и спортните му постижения. Просто не всички хора са длъжни да го харесват или да му се радват . Аз лично , като българин , не желая да бъда асоцииран с човек , на когото всяка втора дума е "мамата" , "да ви * майката " , и култовото "уин-люн" . Малко повече реализъм и смирение бих пожелал на Камата .

А пък аз също като българин не искам да се асоциирам със злобари и завистници-левскари като теб

Стоичков може на времето да е имал съответните спортни постижения за което е получавал и подобаващите награди и адмирации ..... но тази слава, тези пари и това хвалипръцкане, самопохвалване и самоизтъкване, гарнирано с пригласите и възхвалите от прости и мизерни хора които му се възхищават та чак се самозабравят от превъзнасяне хептен са му замъглили съзнанието.Човека към настоящия момент страда от нарцисизъм и мания за величие. Не е единственото голямо име във футбола, не мога да си представя един Франц Бекенбауер или Герд Мюлер или Боби Чарлтън или Йохан Кройф така да се е пъчил и самоизтъквал в собствената си страна, да е шофирал личния си автомобил със синя лампа и да се отцепва движението на половината столица защото видите ли това било Кройф или Пеле или Бекенбауер. Но тука е така уви у тук такива като Стоичков виреят най-добре.

Колко злоба,завист по Човек,доказал се в неговото си поприще!Ицето е Велик футболист!Прослави България!Той не е академик,макар че първите 7 липсват понякога навсякъде!!!!!!!!!успокойте се зли езици!

доле ЦСКА-то

"Купети си Инфинити Q трийси! Мириши на лукс!"... Последната реклама с негово участие. Феноменален футболист и феноменален прсак, гордеещ се и с двете. Пожелавам му повече "Уин" и по-малко "Люн"!

като няма първите седем години си остава простак, колко и да е богат и дъщерите са му възпитани по същия просташни начин

Крушата не пада по-далече от дървото.

после някое диво прасе може да я отнесе надалече.

Тая Мика толкова ли не можа да излъже някой българин, та изпадна дотам да се натиска с потурнак?

ще я нажули и ще я разкар, простачки никой не търпи

Поздрави за големия спортист и Човек . Да е жив и здрав още много години.

абе велико си е - да търчиш като гламав след една топка и хиляди малоумници да подскачат като маймуни, ако я удариш или не я удариш... ненормален свят, Марк Твен го е описал чудесно!

не е вЕрно

Няма ли нито един дневен, та трябва да се крият като плъхове? Що старци ще се съберат в София, не е за разправяне. И без друго младите са на матури по това време, та ептен ще заприличаме на старчески дом. Дано са си изпили артростопа преди да излязат на мокрия терен, че после цял месец ще са на легло с болежки я в кръста, я в нозете. И довечера камериерките да са включили грейките под юргана и под всеки миндер да има нощно гърне.

изпи ли си лексотана? Много нерви, много завист........

хора, какво ви става - вместо да се радвате и да пожелаете на стоичков здраве и дълъг живит, вие сте тръгнали да го плюете от простотия - един човек, който прослави с таланта си българия по всички краища на света е национална гордост - ако нашите политици бяха като него, то българия щеше да бъде с по-висок стандарт от швейцария - честит рожден ден, ице - бъди жив и здрав,благодарим ти за незабравимите моменти, които ни подари и ни накара да се почустваме горди и значими - много хора по света не знаят къде се намира българия, но знаят, че стоичков е българин и го уважават и обичат, защото е един от най-големите футболисти за всички времена - срамота е, цял свят да го познава и почита, а някои от собствените му сънародници да го презират и показват неуважението си към един голям футболист и голям българин

поправете ме ако греша, но си мисля че през 80'те жената на стоичков беше работничка във фабрика чаика в пловдив.

е и?

поправи ме ако греша, но от 80десетте досега си си останал простак, който не може да забележи великите неща ...и така ли е? нима има нещо срамно в това да си работничка? ...

значи е така! не чe има нещо срамно да си работничка, ни я ми кажи какво велико дело е наравила жeната на стоичков,папа?

Това бенефиса на жена му ли беше?

великото дело на маряна е отг леждането на децата докато стоичков бил далеч. и това е много важно защото както забелязваш в момента това му е печалбата от живота неговото семеиство .а не ти .

Грешиш,жената на Стоичков,Мариана, е била продавачка в магазин Деница в Младост,София преди да се оженят.

на тези дето плуят по ицо ше цитирм буров "вие кат сте толко ентелигентни де ви са парите?"

Кажи де, нали ти ги взе?

Само една причина за да го презирам за цял живот е, че е играл за ЦСКА.

Които играха във велики западни клубове са отишли там от Един наш клуб! Това е грандиозната разлика между този Клуб и останалите наши отборчета !Честито Ицо!Още вселяваш завист и ужас в сините лузъри

щом мислиш по този начин значи нямаш спортен дух

Уникални боклуци сте! У -ни-кал -ни!

Стоичков е голямо име. Той е жива легенда. Доказал е себе си и никой няма правото да му дава оценки. Светът го е оценил, футболната история го е оценила. Чест и почитания за един от малкото българи наши съвременници, който е прославил Родината ни и с когото сме горди.

да е жив и здрав, толкова много радост ни е донесъл!!! Да се радва на живот, внуци и достойни старини. Наздраве, Ицо!!!!!!На многая лета!

Много злобари.... Какви дребни душички сте, не успели, потънали в мизерия, жалки хорица! Какво направихте вие бе? Мизерници, тръгнали да съдят другите, нима сте успели да съберете и вие такива легенди за да коментирате и съдите? Евала на Стоичков, колкото и да го плюете вие ще си останете все същите дребни, мизерни хорица! Да е жив и здрав!

Да е жив и здрав! На много места по нашата планета научиха, че има и такава държава България, благодарение на Стоичков! А злобарите нека възхваляват Бистришките тигри.

и да му дадат още една синя лампа да си кара спокойно колата човека

Все пак по-добре новини за един успял нашенски простак, отколкото за насраното рептилче и паразитиращите му родители!

И тази чалга кохорта, яла, пила и .бала цяла нощ сега ще играе футбол пред 20 хиляди балъци, които са си платили да гледат това долнопробно шоу???

Стоичков може и да е чалга типаж, но си има своите достойнства и е заслужил да се радва на живота, който му остава. Дай боже още дълги години. Никой няма право да го съди, така е роден , това му е вменено , нямате право да желаете от него нещо по различно. Просто го приемете и се радвайте с него, с нещата от живота които са това което са, а не са по желание.

Ицо е жива легенда! Аз не си падам по спорта, но неговото никой не може да му го вземе. А за балъците: всеки има нужда от развлечения. Защо да не погледат хората?

С нещо да ти е навредил Стоичков, та го мразиш?! Но ти не мразиш него, а живота си и затова хубавото и доброто те дразнят. Какво си седнал да обсъждаш нрава и характера му, кои прави така. Този човек никога не е предал България и българите, а това, че се е радвал на живота е много хубаво.

Сбърка 40 000 четиридесет хиляди. Написал съм ти го и с цифри. ... щот може би трудно четеш

да ни е жив и здрав, много ни е обичан по цял свят, да се свети името му, че ни е прославил навсякъде.....тръгнах от България само на 24 с 500 долара, минах през много перипетии. в началото ми беше много трудно докато си стъпя на крака, навсякъде като кажех, че съм от България, хората споменаваха Стоичков....слава на небесата, че го имаме....по същото време България беше по всичките вестници със заплатите на хората от по 30 - 50 долара на месец....това е.....за мен е велик....да ни е жив и здрав ....от мен с любов....радвайте се на чуждите успехи, за да дойдат и при вас ....

Какъвто празнуващия, такъв и купона му, чалга, простигутки, дегезирани като ангели, псевдо звезди и много плюскане с алкохол. Еййй, булгар юнак шъ знаиш. Аинс,цу, цванциг, мамка му и кама.

Ти си ненормален!

Нито едно известно име, какви са тези звезди, които никой не познава? Интересно кой плаща масрафа на този чалга купон, камата или мизерствуващия български данакоплатец? Много шум за нищо.

Аз ги познавам, кои са тези всички дето не ги познават ,май си поредния с малка заплата и п-шка и целия свят му е крив

Нито едно известно, айде бе, ти где си расъл !

Не где, а га?

до много шум; голяма излагаця с твои коментар ,сам доказваш че си невеж и елементарен

При един по-напреднал интелектуално и духовно свят такива купони щяха да се вихрят за научни светила, подобрили или дори спасили живота на хиляди хора. Но в лайняния свят, в който живеем, купотите се вихрят за юбилеите на ритни топковци. Всичко е въпрос на степен на съзнанието. Стоичков бе много добър футболист. И все пак футболист...

Те научните светила и интелигентните хора няма да си организират подобни купони и няма да са доволни ако някой ги въвлече в такъв филм. За Ицето това е добре и му подхожда, просто е такъв човек. Заслужил е и тези неща му прилягат на положението. Така му е зграден живота, нека се забавлява, да е щастлив, много внуци и правнуци да има, да се радва с тях и да разказва събитията от живота си.

феновете на Барцелона, а там е Ромарио.

Препълненият клуб БУКВАЛНО избухна...колко пък да е буквално

До всички злобари във форума: Да сте живи и здрави, и дай Боже и вие да можете така подобаващо да отпразнувате 50-годишния си юбилей! Евала на Ицето за идеята! Прост бил - ми футболист е, не е академик, не е и длъжен да бъде, ама пак сте го гледали и сте му се кефели на головете, нали?! Ае стига сте злословили, и оставете човекът да си направи бенефиса! Моите родители с кеф ще отидат да го гледат!

Напълно съгласна съм! Аз съм скарана със спорта, даже съм малко "академик", тип спортен темерут. Имах удоволствието да го среща 2012 г., на Олимпиадата в Лондон. Бях част от организацията по посрещане на спортните ни звезди. БОК казаха, че ще го посрещнат на летището... И в един момент, в събота ми звъни телефона: "Здрасти, Ицо съм. - Аз леко нервно: "Кой Ицо сте, какъв Ицо"? И от там страхотно приятелски глас: "Ицо Стоичков съм, "Иванке"! Оставила си си телефона за контакт. Някъде по това за организацията. Нема кола, метрото е фрашкано. Дай телефон за такси в Лондон или пратете кола". Лошо ми стана! Звънна ми Стоичков! Намери се кола веднага. Видях как се държи на срещите за Олимпиадата - страхотен, искрен, човечен. Невероятен човек! Жив и здарав да е!

каква чест, жива да не бях, стоичковия ми звънна! няма да си мия ръката цял месец!

Покрай целия шум дано да намерят време да отдадат почит на хората, които са били винаги верни негови приятели и които вече не са между нас, живите - Кройф и Туньо!!Лека им пръст и на двамата!!!

а къде са селфитата на празноглавата му щерка и резняка, дето я опъва

Палячо! А какво стана с Марадона, Ривалдо и другите звезди... Нешастник скапан:))))

богат простак

Всички го правят! Така трябва! Всеки да прави каквото прецени! Успех!

че в София вали. А Марадона къде е? Да не се е изплашил от лошото време?

Три дена яли, пили и се веселили. И аз бях там, и аз ядох, и аз пих, и аз се веселих. Успешни хора - весело им е. Заслужили са си го. Покрай Стоичков показват уважение и към България. Наздраве за Ицето! :) Да ни е жив и здрав и дано скоро се появи нов Стоичков!

Това добре. Нека се съберат, почерпят и снимат. Но да играят мач си е за мен порнография. Предпочитам да пусна един мач на Ицето в Барса или САЩ 94.

Що? Ти по-добре ли си мислиш, че можеш да риташ от тях? Никой не те кара да ги гледаш, ако не искаш!

... изискан коктейл ...

Браво,на Камата,заслужава всичко което е постигнал със честен труд,Поклон Кама,народа винаги ще те запомни такъв какъвто си бил,и ще те обича като истинска Българска футболна звезда от 90-те.Поколон!!!

Poklon! Dasi zdrav, da si stastliv. B R A V O!