Стивън Тайлър не се отказва от Аеросмит

Китаристът на рок групата Аеросмит Джо Пери увери феновете, че тя не планира да тръгне на турне без фронтмена си Стивън Тайлър.

Обратно в новината

Коментари - Стивън Тайлър не се отказва от Аеросмит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

понеже простите българи са чалгари и затова под такава новина има само 10 коментара, а под новината за простака Стоичков сте се насрали да драскате.

Да вземем да му честитим и на него 24 май, като няма на кого другиго, целият ДИР спи!

От АС/DC ? Може двамата да си спретнат една групичка или дуетче. Или трио с дъжерята, кой знае. Направо нов Армагедон! Чудно дали някой под 25 г. ги знае. Имаше един съветски филм "На бой отиват само старците", та и те така. А стига вече, време е за НОИ и пенсиониране с 322 лв.

Ще тръгнели БЕЗ Стивън?!!!. Че кой ще Изпее "Livin' on the Еdge", ако не Стивън ... се се мисля, че ще е Сами Хагър или някой друг.

Стивън Тайлър без Аеросмит е като таратор без кисело мляко...,,Кънтрито,, e една гола вода в сравнение с,, Dream on,,...

ко туй ба?

е, че на колкото и да са които и да са всички хартисват в такива клиники. Живота изглежда бляскав, но вероятно живеят по-зле от повечето хора.

Много ми е интересно, дали като днешните певачки от пайнер станат на по 68 некой ще ги помни кои са? Тва е повече от ясно. Без дяда ти Стив нема аероковач!

Смятам, че нещата са несъпоставими. Класиката си е класика. Другото е прах на вятъра.

Aerosmith без Steven Tylor е все едно Rolling Stones без Mick Jagger или Queen без Freddie Mercury или Beatles без John Lennon. На този свят има и незаменими неща.

ИМА незаменими неща и незаменими хора...и незаменими животни.