Фенове искат Мартин обратно в ”Под прикритие”

Последната серия на "Под прикритие" разплака даже и противниците на ченгето Марто.

Обратно в новината

Коментари - Фенове искат Мартин обратно в ”Под прикритие” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Препоръчвам ви Италианският сериал Любов и вендета Давали са го по Тиви 7 и по бТВ Отново започва от 07 03 2018 Всяка вечер без Съботите и неделите от 19 до 19 55 И всяка сутрин без Съботите и неделите от 9 до 9 55 по бТВ лейди 8 са епизодите но в България са 18 За вьлнуващата любов на младите Лаура и Андрея Лоренцо Злодеят е Марко и другите герой от сериала Любов и вендета

Гледам сериала редовно и се чудя как този слаб актьор го държаха толкова време??? Както по-долу са писали - не може да се опре на малкия пръст нито на Бахаров, нито на Вълев, нито на Кръстанов.

Сериалът е добър, но Ивайло Захариев наистина не играе добре. Да бяха дали по-рано главната роля на Бойко Кръстанов.

Вярно ли са го затрили? Жалко! Не можах да гледам серията. Предишните сериали не съм гледал, а в този намерих интересни моменти. Мисля, че си играе много добре човека, както и че целия актьорски състав е на ниво!

Единствено ми харесва психоложката - дори и аз съм навит да и направя един тек :) Куката е дърт, аз ще се справя по-добре :)

Най-гнусното е когато си подаряват талони от Лотария-България и ги трият..то бива продуктово позициониране ама чак пък толкова..да нагласяваш сюжета заради рекламата..

Гледайте си тази боза и си трайте, че Найо Тицин е подготвил за екрана продължение на още една боза само че петкратно по-скъпа.

Без мене не става.

Първи, втори и трети сезон бяха страхотни заради това, че задълбочиха образите на героите в него. Четвърти сезон не ми хареса като цяло, но този пети сезон е най-слабият и сега ще изброя причините : 1. Риза напоена с наркотици, ченге, което я открадва и облича предозирайки се от потта си, и изведнъж забравяме за теста на ризата. 2. Ерол пада от 20-25 м. с бус в пропаст и оцелява с разкъсно контузна рана в бедрото. 3. Психоложка от ГДБОП изкарала школа на ФБР, която спи с мафиот и афишира едва ли не връзката си с него, но нито полицията нито мафията подозират, че съществува такава връзка. 4. Ерол има любовна връзка с Ния, и съответно неговите колеги мафиоти си нямат представа за това. Изобщо всички в този сезон ги изкрахте пълни аматьори и мафиоти и полиция. Направили сте филм, който е лесно смиалем за публиката в стил треторазряден американски екшън вероятно, за да се хареса на пубертетите. Гледайте "Обир" - френски сериал, в който има градация и наистина там нещата са напълно сериозни.

Само леко допълнение към горния списък : В началото на пети сезон се появява братът на Гущера, или т. нар. Големия гущер, който притиска Ния заради бившия бизнес на Джаро и изведнъж този персонаж просто изчезва и повече не се появява.

един декламатор по-малко

Само ако сериалът е вече "В разкритие"! Или се явява насън на останалите персонажи като Св. Тома Аквински или Св. Мартин Терапонски от Скорсезе. Баси бозата, некой нормален глеа ли я?

НЕ Е ВЯРНО! Никой не иска това мъчещо се момченце на екран. Това вероятно е статийка на сектичката, която го бута. НЕ ИСКАМЕ МАРТИН в сериала!

Гледах 1-2 серии! Не ми хареса и престанах! Въобще не ми дреме кой умрял, кой оживял и кой възкръснал в една откровена и жалка пародия на филм! Но явно за тези, които "усвояват едни пари" нещата стоят по друг начин. На мен обаче не ми пречат, макар, че смятам, че средствата биха могли да се оползотворят много по-успешно за българската култура! Например за театралните трупи в по-малките градчета, за детски школи по изкуставата в страната ...... Ама на кой му пука!

Предлагам в ролята на Мартин да влезе Христо Мутафчиев, тъкмо и той да захлеби. Да му сложат една перука подобна на тази на инспектор Попов, ще накуцва...нали е тежко ранен и давай още един сезон. Зрителите-телета ще гледат...точно като теле в железница. А е време вече да се появи и прототипа на Боко Тиквата и добрите да бият...

Попов не е с перука, това е естествената коса на Владо Пенев

Ама той голямо киче е извадил...и колко серии още ще лова риба..тази депресия не минава ли...или пък да се дави в язовира.

Мутафчиев вече участва в сериала и беше убит. Не върви да го възкресяват.

Е нали това е последен сезон на сериала, не е толкова страшно, че сценаристите отстраниха от сюжета Мартин - игран от дървото Ивайло Захариев. Направо им се чудя как успяха да го бутат с малко реплики цели 5 сезона.

Марто отдавна трябваше да е аут. Как не прихвана поне мааааалко от страхотната игра на Захари Бахаров, Билалов, Мариан Вълев, на Бойко Кръстанов? Страшно дърво, не става за актьор.

гледала сериала, но като чета статията, оставам с впечатлението, че е за реалния живот. Не е ли по-добре да ни се предложи нещо различно? В тази мръсотия сме затънали, но душите ни все пак се стремят нагоре. Не е ли в това ролята на изкуството - да предложи пътя? Стига соц.реализъм!

Целият сериал е една боза, а това, че БНТ вдига шум до небесата за него, показва какъв им е критерият (Вяра, Севда и сие).......

Щом сериала се е продал в много държави , това само по себе си трябва да говори, че е добър. Е не е като турските сериали , които явно са ти любими ама нищо

и турските и индийските се продават на килограм и вероятно с пазарлък..

За какво се борят и защо ги наричат полицаи тези от сериала, че се обърках? Мартин на няколко пъти се опита за си пре.бе колегата, за да блесне, оня нещо взе да му харесва гангстерския живот, министъра е купен, главния комисар също.

Първия и втория сезон ставаха, заради силните персонажи на Джаро, Иво и Косъма, лафовете, всяка серия ставаше по някоя интересна схема. Сега е унила говорилня, кой какво и защо прави пълна мъгла и (Попова) депресия.

Един Български контраполицай не може да загине. Дори от десетина куршумчета от пищовче. Ще го откарат от Лесново в Пирогов (Бърза помощ) със спряло от 2 дена сърце и хладен ум и ще го реставрират за следващия епизод!!! Българските полицаи може да не са добри и хладнокръвни артисти, ама са вечни и здравеняци... Разни Бахари и Ероли не могат да убият Българина Мартин....

уааау

Мноо ясно :-)

аззз

тия сериалчета са гола вода, много слаба игра по добре да ги няма

По-добре този сериал, отколкото турска или индийска боза. След като продуцентите са го продали в доста държави, вкл. и САЩ, явно има качества. Не съм сигурен, че освен в Близкия Изток, някой друг освен нас гледа турски сериали.

Заприлича на латиноамерикански сериал....

Никога не съм го гледал този филм, но като прочетох тук - "Героят му Мартин падна прострелян от колегата си Ерол, без да успее да натисне спусъка на детонатора и да взриви самолета с отлитащите Иво Андонов и Ния"...това ме кара дори да не си правя труда.

Жалък сериал. А този пък е най-жалкия актьор...

Така е,за съжаление това е нивото на киното и нас-уж всички завършили НАТФИЗ, а си мрънкат под носа и сами не си вярват. От въпросното филмче истински актьори са Захари Бахаров и Мариан Вълев, всичко около тях си подава репликите,колкото да не заспи.

НЯМАТ КРАЙ НЕВОЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ ЗРИТЕЛ МАФИОТСКИ СЕРИАЛ ФИНАНСИРАН НЕ КАЗВАМ СПОНСОРИРАН ОТ ДАНЪКОПЛАТЕЦА, СМОТАН СЕРИАЛ НО СЕ ПРИМИРЯВАМЕ , НА ФОНА НА ТУРСКИ И ИНДИЙСКИ СЕРИАЛИ НИТО БОЙКО КРЪСТАНОВ , НИТО МАРТИН ЗАХАРИЕВ СТАВАТ ЗА ЧЕНГЕТА И ДВАПАТА СА СЪС РЕЦИТАЦИЯ ,КОЯТО САМО ВИТИЗ МОЖЕ ДА ВЪЗПИТА - КАТО КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ , СЛАБИ ИЗПИТИ С БАВНИ РЕАКЦИИ И СПОГЛЕД НА РОМЕОВЦИ , ДА ГИ МАХАТ И ДВАМАТА СЪЩО И ПОПОВ ГОРКИЯ МОРАЛЕН СТОЖЕР

Не съжалявам, че го убиха! Радвам се! Не преигравайте!

Абе я стига с този 'Мартин'! Джаро убиха, 'Мартин' не можело...

Захариев може да играе дървено , но героят му внасяше някакво спокойствие. А и играта е толкова дървена, колкото и на Хорейшио.

По-добре така да свърши това момче, вместо да се чудят хората как може да нарушава някой всякакви правила безнаказано. Той е ченге и то на посредствено ниво в йерархията. Сам организира операции, умират негови колеги, измисля си прокурорски заповеди, няма елементарен контрол над емоциите си... Отдавна щеше да бъде уволнен в действителност или щеше да бъде ликвидиран от тези на които пречи. За да оцелееш сам срещу всички се изисква много ум и търпение. Качества които героят му не притежава.

Ами тоя играе супер изкуствено както и повечето в сериала. Имам чувството, че всеки който има повечко връзки са го взели там. И какви са тия мафиоти дето все се измъкват, след като в реалността всичките такива са бушони? Бутафория.

Мартин въобще не играе добре...Ерол (Бойко Кръстанов) е доста по-добър актьор!

Бъзикате ли се, бе!? Хиляди хора се радваха, че няма да му гледат муцуната!

Всички играят много добре в новия сезон, това е най- модерния и впечатляващ филм/сериал правен в някога в България. Показателно е желанието на 86 страни да го купят и излъчат.

Гледай сериала "Връзки" и тогавай слагай най-по-най...

Е гледахо го сериала "Връзки"-мурвенско тъпанарски истории..дет са вика боклик .

ако вярвате на пиарът на телевизията измамник и далавераджия значи сте стигнали дъното

Добре, че сте вие от Канал 1 да се самопохвалите :) Пошъл и пълен с гнусни сцени, агресия и насилие сериал.... шумно рекламиран с подбрани най-противните епизоди без изобщо да се съобразява кога и пред каква аудитория... Филмът е някаква елементарна отврат за извратеняци и комплексари. И това е обществена телевизия :) Нещастници.

Брейиии, ти си бил(а) голям(а) моралист(ка), бре! Я се поуспокой малко и пий една студена вода, за да намалиш страстите! Не че сериалът е кой знае какво, ама ти пък се изхвърли като чикия на сух пясък!