Ан Хатауей разгневи феновете на Ким Кардашиян

Носителката на "Оскар" Ан Хатауей успя да разгневи почитателите на риалити клана Кардашиян.

Обратно в новината

Коментари - Ан Хатауей разгневи феновете на Ким Кардашиян | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама Кардашиян и фенове ли има? А Ан Хатауей е интелигентна жена и се е изказала интелигентно!

Някак ми се наби на очи разликата в излъчването- едната нежна и ефирна, другата- изкуствена и кичозна. Със сигурност за всяка ябълка си има прасе, но май предпочитам вкуса на пролет вместо тоя на силикон.

съвсем изперка Америка - значителна част от младото население се поддава на това влияние ако някой си мисли че нещата са случайни - доста е наивен - тъпите видиотени зомбоконсуматори са основния ресурс на световната икономика - това е приносът на Америка към развитието на човечеството - да профанизира и идиотизира огромни маси за да може корпорациите да властват безконтролно

А щото пък у нас е по-различно! Я виж какви родни "звезди" тичат от телевизия на телевизия и от тях не остава време да се покаже някой смислен човек.

Браво на Ан Хатуей! За България бих казала в един свят на Златки бъди Фучеджиева!

Фучеджиева е пъъъъълллллноооо нудоразумение. Ако не беше баща и Дико Фучеджиев, шеф на Народния театър и посланик в Париж по комунистическо време тази в момента щеше да я знаят само съседите и близките и роднини. И не стига, че заради баща и я пратиха в САЩ, там нищо не направи и се върна тук да дава акъл...:)))) Като каква? Трудов стаж? Постижения? Награди? Че и плюе комунизма, който я е изградил. Баща си сиреч. Пъъъълллллнооооооо недоразумение. Възможно само у нас.

Хатауей е абсолютно права. Светът получи телевизия и интернет и изпитанието за глупостта е огромно. Най-голямото предизвикателство днес не е нито политическо, нито друго, а морално. Без морал светът изпада в големи драми. С морал, кокото повече, толкова по-добре, светът напредва и живее по-добре. Всички живеят по-добре, когато са морални и културни. Но не всички успяват да формират капацитет за морал и култура. Пошлостта си е факт и приливаът й е също факт. Няма никакво съмение, че Кардашиян е от лидерите й. Някой съмнява ли се? С гъза навън и циците напред - това е то пшлостта. Афиш на пошлостта! Знаме на полостта! Вече и мемориал на пошлостта! Да спомена ли, че всичко това се случва върху подходяща почва от пости хора? Май не е нужно. Защо Ким не направи фурор в Швейцария? Защото няма да събере нужната бройка, за това :-)

При нас ще е точно на място!

Поредните хрантутници, дето намерили начин от хорската простотия да печелят пари. Да фетишизираш дотолкова задните си тлъсти части, че и да им намериш необятен пазар... В това - Кардашиянката - талант има... Награда да са и освен парите - и похотливите погледи на мъжорята...

Ама Кардашянката явно не се обижда, че всеки може да гледа как зачева?

Света се побърка- сложи на педистал "ГОЛЕМИЯ ЗАДНИК". Не че имам нещо на против, но непрекъснато нета ми навира в лицето само г.з. на персоната звезда с деца север и юг. Сигурна съм, че и други нормални звезди са на мнението на на Ан, но си мълчат и това е странно.

Не светът - тъпите американци и техните фенове ;)

П-И-Е-Д-Е-СТАЛ!!!

Внимавайте с обидите към Кардашян, защото знаете ли, че е с български корени!

Да, знаем, и всяка дума е с гръцки произход...

Смятайте колко са прости американците в голямата си част, щом кухата лейка Кардашиан има толкова фенове, па чак се надигнали да протестират...ако тая нямаше тия фенове, щеше да умре от глад. Тъпи, празноглави идиоти.

в един свят на андреа, буди цветана манева. така ми звучк *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Андреа е една от относително "приличните" чалгарки, ако може да се изразя така. Естествено, вулгарна е, понеже тоя стил е долнопробен, но поне не си вее оная работа с плешиви и мазни чичаци или с малоумни футболисти без мозък, а си седи на гъза при Кубрат и си трае. Прави си евтините чалги и не търси скандален ПР като някои си други клозетки, лиянки и отварачки.

Андреа си седи на гъза при Кубрат (по точно се е впила като кърлеж)защото друг няма да я отрази, а ще бъде премятана като носна кърпичка за една нощ.

Какво хубаво нещо беше преди да роди, а сега на нищо не прилича, ако не броим някои тестени изделия.Явно има в кръвта си нещо източнославянско.

честно ,на мен не ми е съвсем ясно за какво се занимава една талантлива и известна актриса каквато е Ан,със голямото нищо Ким.

снимката била унизителна, но пък явно е голяма гордост да те има в нета как те плющи маймуна в 3 декаровия двор.

ХАРМАЦУЩЯН Е БГ КАРДАШИАНА .... ВСЕ НАГЛИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ :))

Хампарцушян е Кардашияна на банковото дело в България, да, така е. Банковата чалга в действие и с политическата подкрепа на парламентарните кардашиянчета.

Боговете наистина са полудяли.

Ан е перфектна не само като визия, но и като интелект.

Мене пък ми се издигна в очите, защото много малко от известните си позволяват да изкажат мнение. Още повече, че мнението има някаква стойност.

Цялата тази история е нещо много показателно - що е то хамериканец и има ли почва у нас... Вижте само изречението за което е станал проблема за почитателките на дебеличката Ким и какъв скандал от нищото се е заформил...С такива проблеми им са пълни тиквите , по телевизиите им постоянно някакви реалита с подобни житейски истории и после така възпитания от малък хамериканец става виден политик и идва да дава акъл и прави революции в другите страни - за да приемат и те хамериканската демокрация...

Волене, не се крий с дубълвета. Истината е, че България е залята от реалитита. Ким е една реалити кокошка също както НиЛо.

повечето фенове на Ким в САЩ са всъщност латиноси, които доколко са американци е въпрос на интерпретация. Просто те се идентифицират в нея.

Че те кореняци там са индианците. Латиноси, европейци и африканци са пришълци,

Всички красиви, богати и успели юзъри (пардон лузъри) на дир.бг, коментират Ким. Типично поведение за героя на А.Константинов.:)))

Само първите две нули са ти на място. По темата - с/у фразата "Пази боже сляпо да прогледа!" в който и да е речник (синонимен, тълковен, българо-английски) спокойно могат да сложат снимка на ким (за предпочитане да не е гола!!!)

Падате ли си по халтурките? Аз по принцип - не, но си имам и изключения. Става въпрос за капките и по-специално за Криско като Ники Минаж - персона дотогава за мен абсолютно непозната. Та гледайки грима, реших да видя що за пародия е това. Каква ти пародия, то си било 1:1. Сега, благодарение на вас, реших да видя снимки и на тази Ким. Пази, Боже, това да седне отгоре ти! Но, разни хора, разни идеали...

"Unintended shade thrown" не значи "Публикацията е премахната заради непредвидено нанесена обида" и е по-скоро ироничен коментар. Уволнете редактора или му намерете с кой да се консултира при преводи от чужди езици.

Мишева, "shade thrown" в случая значи да се изкажеш за някой с негативна конотация, която другите да не разберат, но адресата да усети. Не е обида. Моля, няма за какво.

Unintended- неумишлено

Мис Задник...

При Гала поредната кокошка "ко" водеща кудкудякайки в студиото и, рекламираше Ким Дебелодирникова. Даже ще се трансформира с пластика, хранене и др. глупости за да прилича на нея.От къде ги подбират такива кухолейки?

Тия дебелогъзите арменки са аналог на нашите силиконови патки

нищо ново, красвите мацки винаги се подиграват на дебелогъзите пачаври

ей какви проблеми имат хората :)

К. Кардашиян е кръстоска между стара маймуна и кашалот. Я ми донесете нафтовия пистолет за грозен дивеч, както обичаше да казва старшината след 3-та ракия.

Кардашиян за Америка е това, което са Златките у нас-пълна подигравка. Хатауей не е трябвало да махне снимката, с това е помогнала пошлото да вземе връх.

сори пич, ама Златките поне са хубавици и с нормално телосложение.

Що бе Кендъл, сестра й де на Ким е хубавица!

е за това ,че пред хубавици си изпуснал "силиконирани".

Така и не можах да разбера мъжете ,какво харесват на дебелогъзата и грозна арменка ким . Та това е чудовище вчовешки образ. Аз лично не бих се доближила до всичките от тоя род. Като гледам тъпото им предаване направо повръщам. Не знам кой ги. Гледа в Америка,ама и тук има простотия,както и в България. Погледнете гала с кравешкото лице и наскоро за върната се от Израел / умрял кон,че и тлъстичка / чалгаркарени. Как може човек да си губи времето да контактува или гледа такива боклуци. Но всеки има различен вкус - на простаците и простичките се харесват отрепките.

Ами и ти ги гледаш, както виждам от поста ти. Когато не харесваш нещо не го гледай и изобщо не го коментирай, това по отношение на теб Вили. А, по отношение на Ким некоя си, изобщо не я харесвам, според мен си е заслужила маймуната до нея - демек мъжа й. Само за едно съм съгласна от предаването на Гала и то е, че жените, които имат талия и ханш и не са грозно слаби са доста по-красиви. А тази от предаването на Гала, да отиде да се гръмне и после да се сътвори отново, защото трябва да си безкрайно тъп за да тръгнеш на варианта да се правиш на някой друг.

Аз си мисля, че най-красивата в това семейство е вторият съпруг на майката Ким-Кейтлин Дженър!

Дано читателите на Дира не затъпеят толкова колкото феновете на Кардашиян!

Няма как вдлъбнати да затъпеят

Ким е страхотна! Най-красивата жена на света!

Братче, ти кога последно си виждал жена? Да не живееш със стадото някъде из горите???

що бе аз съм и фен и съм нормален - просто на тези уникални сочни задни части никой мъж не може да устои - мечтая си да заровя език дълбоко в междубузието и....

Сори пич, ама чак толкова не мога да пия.

Ако нямаш 45см език не знам до къде ще стигнеш... Трябва до тила да се навреш там...

Как може тоя дебелия дзвер да има фенове? Тия американци са тотално изтрещяли. Такови говеда като арменката при нас в Европа са само за магистралата до време, а след време ще чисти кенефи.

само ако знаеш в БГ колко фенове има... :( жалка работа!

За американците не е дебела , даже е слаба , тия са по 100-150 кг. клатят се като пингвини !

Gal

Въпросът тук не е слба ли е, дебела ли е...а какво по точно е направила, за да има фенове....доколкото знам участва в някакво реалити по телевизията от сорта "Докато свят светува" и предимно си показва задните части....

Ми тя саде един Г.Ъ.З - и да се опита да покаже друго няма да се види...

Страшна мацка е тая Ан, супер че се е изгаврила с арменското чудовище.

Ха, почитателите на американската НиЛо се разгневили... Божкеееее...

Измислени скандали,за да има с какво да се занимават хората в нета.

я негърския къмдъмбстър имал и фенове... тия американците плачат за атомна бомба!

Простаци има навсякъде по света. Лошото е, когато преобладават.

Боже тия в САЩ съвсем са изперкали...

Ама ако видят Азис, В.Маринов, Джорджано и Фики не знам.....:)

Ще се пукнат от завист! :)))