Дъщерята на Майкъл Джексън с нова татуировка в негова памет

Дъщерята на Майкъл Джексън - Парис, показа новата си татуировка в негова памет.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Майкъл Джексън с нова татуировка в негова памет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най великия певец и най големия талант.Това е важното за Този човек.

Всеки човек, колкото и да е сбъркан, повреден ... рано или късно пожелава да има деца. С парите, които Майкъл изкарваше - не две, а цял полк би изхранил и образовал. Доколкото аз знам и двете деца са родени от медицинската сестра, а за зачеването е помолил свой приятел-бял да бъде баща. Затова ги криеше като бебета и деца, защото не искаше хората да говорят, че не са негови. Децата са много хубави, дано и таланта на "татко си" са наследили. Баща е този, който се грижи за тях. Жалко, че децата бяха манипулирани и не ги допускаха до майка си.

А някой обърна ли внимание, че снимките са на две различни момичета? Едното е синеоко, другото е с тъмни очи. Освен това как така е дъщеря на М. Джексън, а е със сини очи? Той, колкото и старателно да се избелваше, си беше негър, а генът не се избелва. И няма как девойчето да е синеоко, бяло и с европейски черти, ако наистина има родител негър, та ако ще другият родител да е осмо поколение албинос! Освен това открай време се чудя и се мая ЗАЩО някои хора толкова държат да убедят света, че М. Джексън бил изобщо нечий баща, при положение, че всички знаем, че той беше умствено сбъркан, на нивото на 10-годишно дете, че не би легнал с жена за нищо на света, щото ще си разврати невинната детска душа. Та в този ред на мисли - той нито е бил родител в смисъла на възрастен човек, който се е грижел за (по някакъв начин) поверени му деца, нито пък е бил родител в чисто биологичния смисъл - да е създал тези деца, защото не е нужно да си генетик, за да видиш, че те нямат нищо общо с него. И какъв е смисъла да се афишира, че това момиче му било дъщеря, като е ясно, че не е вярно?

Не е нужно да анализираш неговите действия. Зад тях, най-вероятно има смисъл, щом съм били извършени. Ние можем само да предполагаме за смисъла им. По въпроса за расата, има достатъчно възможности за създаване на деца. Няма значение, дали са генетично негови, има значение, че той ги е чувствал и обичал, като негови.

Някой знае ли кога ще излезне новия му албум?

Сигурен съм че децата му никога няма да забравят как му пада носа на концертите и как баща им ги е провесвал през балконите или прозорците държейки ги за единия крак. Иначе вчера и аз направих на една мангуста татуировка с пирон и бутум. Ще направим и на баба пена от долно нанагорнище утре. Трябва да се отбележи!

бхахахахахаха сигурен съм че им лиспва да им прави фистинг. Страхотен певец е майкъл джексъна!

Без татуировката ще си забрави корените - така ли? Голяма простотия.

не, по-скоро другите могат да забравят, че тя УЖ има някакви корени. Затова държи да го има на тялото и да го показва. А какви са тези деца, какви ги е вършил в това отношение певецът, но отрепка-човек Мйкъл Джексън - не се знае, освен докторите, които са му помагали.

Каква всъщност е историята на тези деца? Осиновени ли са от него? Понеже нямат афро черти. Кой се грижи за тях?

Не са осиновени, а се водят негови. По това време беше женен за мед. сестра, която срещу огромна сума пари накара да му роди деца, като зачене от бял мъж. Майкъл решаваше всичко с пари - и проблемите, и делата срещу него, които отърва с много пари. Майкъл мразеше, че е черен, мразеше цвета на кожата си и затова искаше бели деца. Лично на мен ми харесваше повече като черен - музикален, ритмичен, артистичен ... , а като бял ... все едно гледах мумия, клоун?! Да почива в мир!

Демонстрация на голяма простотия.

А къде му е носЪ? ...аааа, паднал е, ясно!

Известна с това че е дъщеря на известен, американ стайл!

тези тримата наистина ли са му деца. Не че не са черни, даже дъщерята синеока- те нямат и следа от чертите на черната раса. С малко изключение в най- малкия.

Като идея - супер, но като изпълнение на татуиста - мн зле!

и кое по точно му е суперското!? дамгосана до живот...

С този баща и без да се рисува всяка седмица си е дамгосана.