Гуинет Полтроу и Крис Мартин са официално разведени

Актрисата Гуинет Полтроу и фронтменът на британската група Coldplay Крис Мартин са финализирали развода си.

Обратно в новината

Коментари - Гуинет Полтроу и Крис Мартин са официално разведени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне в събота и неделя не ме занимавайте с историите на разни пачявретини - достатъчно си ги имаме тук у нас, че да следим и развитието на колежките им по света! Мерси много.

Напук на всички злобни коментари ще кажа-евала за изказването на Гуинет-,,...вече нямаме романтични отношения''т.е.секса никакъв го няма.Естествен край.

От къде се намериха толкова бедни, прости и озлобени хора?

аз като хетеро мъж щекажасамо, че с Крис Мартин секс не бих правил изобщо, ама с Гуинет още по-малко....е, може да ми извърти един гуинет, ама н атъмно.

Явно им е омръзнало с друг. И стига са писали тия глупости- "като брат". Това да не са някакви цигани ??!! Или автора на статията иска да прави кръстоска на слон с крокодил ? Или някоя красавица с слон ??? ..... за да види какви изчадия ще се въдят.

важното е да се говори за звездите. независимо от повода. тая ще си намери нов тъпкач. пак ще се намери повод да се говори за нея. PR му викат на това.

Ясно ударили са го на разврат звездите май .. само такива новини напоследак чета :) Удри Бай Филипе не бой ся :)

Те си знаят.

Супер! Първа на опашката за Крис вокалиста на Coldplay! Да ми пие пилето всеки ден цууунки!!!

Ще пие ама от моето

като гледам май и двамата ще хартисате и ще трябва пак да карате на розови сънища :))) барем опитайте да се сберете помежду си пък бачо ви Крис си знае работата - пара има в сметката контакти има търсен е пилета патици пауни паунеси к'вот си иска това ше е :)))

гуинет, аз по млад и хубав от тоя, омъжи се за мен, чувствам те като сестра

И кой сега ще я шиба баба Ганка.

А пък аз преди малко ходих до тоалетната да се изтропам!

чувства Крис "като брат" ? Крисчо при кака си Гуинет, то направо кръвосмешение ааа... Чудя се от тия двамата кой по-изтрещял, ама горе долу са на кантар... да кръстиш децата си Ябълка и Мойсей - само това говори достатъчно за психическото им състояние...

Издръжка ще иска ли?

Тоя Мартин е доста беден, пък и той беше жената в къщата, нормално е Гуинет да му дава по някой лев. Иначе той ще трябва да ходи по кофите!

Намирисва ми, че фронтменът на британската група Coldplay, ще пине една Cold Water.