Хърд обвини Джони Деп в насилие, забраниха му да я доближава

Амбър Хърд обвини Джони Деп в домашно насилие и си издейства ограничителна заповед срещу него.

Обратно в новината

Коментари - Хърд обвини Джони Деп в насилие, забраниха му да я доближава | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали наистина Джони Деп си е мислел, че такава мацка е с него, само заради него самия? Не заради славата, парите, името, а от едната чиста любов? Жената е изключително красива и за момента той е бил най-печелившият вариант, с който е можела да се хване. Ако е имало някой по-богат, по-млад или по-известен край нея, още не се знае дали щеше да избере този подпухнал и застаряващ чичко. И защо да я осъждаме? Можела да го направи, направила го е. А за да притежаваш такова бижу, трябва да се бръкнеш по-дълбочко. Аз лично смятам, че се е надявала не на пари, а на кариера покрай него, но той не е искал това, за да не би да се еманципира и някой ден да го зареже. Неговата кариера вече преваля зенита. За нея пък, уви,този брак е бил звездният й миг и оттук нататък ще върви само надолу. А какви личности и характери са и двамата, никой от нас не може да каже нищо сигурно, нали?

Аз съм твърдо на страната на Джони ,защото според мен той я обича ,а тя видя възможност да се добере до слава и пари и се направи на миличка пред него.Той пък взе ,че и се върза горкия и сега се промени заради нея и си докара проблеми. Но все пак тая тъпа курва как може да го напусне 2-3 дни след като майка му си отиде(лека и пръст) и после да лъже и да се прави на жертва ,а после да я дават как се хили с уж синините(никаква човечност).Нищо не заслужава от Джони.Тази ако я видя мале нз на кво ще я направя.

забраниха, забраниха, а разрешиха на Джони да я приближава само от кам гарба?!?

Ама на всички дето много знаят ..дъщерята на Деп също е бисексуална..

Дано й мине. Пропагандата на толерастия й е замътила главата.

А вие защо биете негрите...хахахахаха.Бисексуална , ама не го съди за пари.Има разлика, нали.

Само Ванеса беше жената за Джони.Само тя успя да го укроти, облагороди и уравновеси.

Българските мъже са пълни нещастници, които хем не могат да издържат една жена, хем когато жената е самостоятелна и се издържа сама я обявяват за еманципирана, а те за поддръжници на патриархални ценности. Патриархални ценности, но ако може "съжителство на семейни начала", защото бракът не е важен, ако може жената да работи и печели добре, а и да не търси издръжка, нито за себе си, нито за детето.

тъп сексист

Истината боли

Разликата между еманципираната и самоиздържащата се жена е от земята до небето.Коментара ти е ограничен и глупав.

Не е така, особено в България. А авторът на горния коментар е напълно прав - в България е пълно с мъже п.ки, които са големи само на чашка и/или по форумите. Иначе (както е във вица) вдигат крака от пода, отпиват от биричката, и "Ей, без мене даже пода не можеш да измиеш"

Нещо на постановка ми намирисва на мен,след статията,в която беше обявено,че Дж. Деп няма да й плаща издръжка и хоп-веднага стана жертва Амбър..Хитра сврака ще излезе тази,но и Джонито,къде му е акъла да се занимава с такива..

Отивам с колело в квартално магазинче в Торонто и виждам новодошли дъщеря и майка.. Веднага си личи че са българи - пише го на челата им. И ..момичето ме погледна ...и чувам майката...остави го ма, той е с колело...!!! Лошото е ... че като гледаш точката - изтърваш картината.

посмали, манго

Познах теееее, познах.Ти си майката от магазинчето в Торонто.

Гейчетата веднага се разпискаха за правата на жената, но! Що за жена е и защо се премълчава истината? Лесбийка и елитна проститутка лъгала Деп през цялото време с надежда да оскубе колкото се може повече пари от него. И пиар да си направи покрай звездната му слава.

дира докога ще държите тук коментари призоваващи към насилие над жени? а иначе за щяло и нещяло ги триете!

Докато жените не разберат , че онази им работа не е спестовна касичка.

Когато дойде време някоя такава граблива птица да замъкне парите на някой милионер...започват се едно битово насилие, един тормоз, идни заплахи. Т.е. има старание от страна на адвокати да орезилят жертвата, сакън снесе кинти да се откупи от лъжите.

Верно,примери много - от Мел Гибсън та чак до Тадаръкова.

Дяволски си прав ! Изпитал съм го на гърба си !

Нищо не става от тоя.Заебал си жената и невръстните деца за една лесбиика е тва не можах да го разбера.

Всеки предпочита красивото пред урудливото. Дерзай недоклатена кифло.

УрOдливо е правилния правопис на думата, а от изказа си личи че си не само неграмотен/а и прост/а ,но и много неосведомен, защо ако наричаш бившата съпруга на Джони Деп Ванеса Паради уродлива...........незнам ...но сигурно заедно с другите си качества които са очевадни, си и много красив/а :)))

...така е!! 3атова, повече ебан, и по малко бой!!;))

Дъртия алкохолик искаше млада, красива и руса мацка. Ето ти я. Използва се малко, после те одрусва до шушка. Завалията....

А младото използваческо куе искаше парите на дедовия и получи един дедов откат по главата.

Хихихихихихихха-най мий жал за айфона.

Жените, тези мили и крехки ангелчета могат да докарат до бяс и най-търпеливите натури. И разбира се, че го правят целенасочено. Все пак, най-накрая мъжът трябва да се окаже "свинята". Разбира се, че не оправдавам насилието над жени, дори напротив, но когато се преиграва си личи, че не са добри актриси. :-)))

А бяха такава чудесна двойко с Ванеса Паради. Имаха си и дечица и всичко. Джони нещо май започна да я кара пиратската и в живота. А това няма да излезе на добър край. Кой човек сменя такава съпруга и майка току така, без сериозна причина?

Това лицемерно създание преследва предварително начертания си план да оскубе стария петел !Най-вероятно сама си е насинила муцунката за да трогне наивниците ! Всеки си плаща за глупостта !

Абе не е стар, ти пък. Много си го бива още и лови окото. Просто случи на евтиния, поредната куха смукачка на пари.

беден индианец и на лизбийка се радва

Полицията не е намерила нищо, няма НИКАКВИ медицински, само малко грим и свидетелските показания на лесбийката. Просто иска пари.

Я ми кажи поне една жена която да не иска пари ?!

па докато ти не спреш да си милиш за пари -ще си останеш до живот ерген

Мимче, да беше научила поне как се пише лесбийка. Уж нали си такава...

българските мъже са гиони и побойници затова жените се женят за чужденци -тук целия манталитет е сбъркан и отвратителен и постовете тук го доказват затова 2 милиона избягаха навйн -всеичко това е в основата на нещастния живот на българската нация

гибони поправка

в америка не бият

основно само негрите а другите веднага ограничителна заповед и ако с еналожи затвор за разлика от тук

За да има биещи мъже значи и в жените нещо е сбъркано.

нищо не опрадава насилника

не се съмнявам, че го е направил

А, според мен, има основания за съмнение! Винаги в такъв случай е 50:50. Като не съм видяла с очите си, не мога да знам кой е престъпникът. Защото и да биеш е престъпление, и да лъжеш и набеждаваш някого е също престъпление. А е толкова лесно да се инсценира! И толкова гнусно!

На жената й се лиже, не й се лапа

Много се радвам, че са се разделили. Да гледаш такова създание до този "мъж" е престъпление!

Аризонска мечта - хихи-михи, пляс-тряс, бум-бум ....;-)

български мъж -бияч грубиян простак и отврат -това се вижда от форума

Така е в природата, винаги има съответствие - каквито жените, такива и мъжете. Само че при тебе е придружено и от неграмотност! ;-)

а къде точно видя неграмотността тъпи примитиве!

Мила Амбър, заповядай в коузи панелната ми мансарда в ж.к. Люлин, от която ти пиша! Ще бъда грижовен, нежен и мил, а ти ще си ме замергаш с телефони, преди да ме възбраниш до сто хиляди ярда. Знам си вече, такъв е животът, и няма да контестирам...

Ми златотърсачката искада го изтръска, а глупакът Джони няма брачен договор и са се ядосва и си изпуска нервите...

Слабо биеш Бате Джони,там ти е грешката .

Така е с всеки, който зарязва семейство-жена и деца! И си мисли , че ще е все привлекателен! Но не би! Отсега му почват кошмарите! Дано В.Паради излезе стабилна!!!!

това ти е мнението на една кака със силно развит гнезден инстинкт

А ти си самотна несемейна и бездетна кукувица.

Има едни пари който могат да бъдат източени от банковата сметка на Джони,това води до непреодолими различия.