Коментари - Нели Хаджийска отпразнува РД на големия си син | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво е и е ''звездното'' на Нели уТ ''ТрЪСИ СЕ''? АЗ ИМАМ САМО 6 ДЕЦА , И НЕ СЕ КОТИРАМ НАГЛО ! Краят остава , за ВАС !

ПРОСТОТИЯТА И ЦИГАНИЯТА , СА НАШИЯТ ПОСТОЯНЕН СПЪТНИК ... КАКВО ЛИ НЕ СЕ ИЗПИСА ЗА НЕЛИ ,...А ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ СЕМЕЙСТВА ,....НИЩО!

Любимата ми водеща! Има страхотно семейство, невероятно излъчване и наистина има невероятни дечица. Да е здрва и тя и семейството й

Господи...! Тази лелка пък коя е? Явно от някое долнопробно реалити или ток (sorry) шоу. Моля, светнете ме!

Защо да е преекспонирано.Жената си има всичко ,за което една нормална жена мечтае-мъж който да я уважава,хубави ,здрави деца,работа,която я радва.Какво повече да иска.Сигурно и тя си има проблеми,но най-важното го е постигнала.

Ами ако всички, които са "постигнали най-важното" се изтипосват нон-стоп в публичното пространство, Уърлд Уайд Уеб ще се срине и ще почнем да кореспондираме с пощенски гълъби. Да не говорим, че благодарностите към Всевишния за такова важно нещо като децата, по инстинкт се отправят в уединение, а не в социалните мрежи. Всичко е изкуствено, вместо да си щастлив, се чудиш как да покажеш на света колко си щастлив. Това като вица за японците (а вече и всички туристи), които не знаят дали са доволни от екскурзията, докато не си прегледат снимките и видеата....

Не може "всички"като Вие казвате-да,но имайте предвид,че тя е публична личност и е позната на повечето хора,поради естеството на работата и-работи в телевизия.

Ганьо, ми не го чети ако не ти е интересно! Мен ме кефи тази история - интелигентна, засмяна, щастлива жена и рождения ден на детето й... Да са живи и здрави!

Пак се е окръглила Нелето, беше свалила няколко килца преди време. А извън заяждането, тази нарочна, преекспонирана идилия дразни. Щастието , както и редица други стойостни чувства и емоции, е дълбоко лично преживяване и публичното му разголване е грозно и вулгарно

Разголването и публичното демонстриране на щастие, говори за липсата на такова...Дано са щастливи, но на кой му пука за тяхното щастие, натрапвано постоянно оттук и оттам...

изглежда страхотно, особено за майка на 2 деца

тлъстото добиче водещо изтритото предаване дето никой го не гледа

Какво е виновна Нели, че журналистите няма какво да пишат и крадат информацията от профилите в социалните мрежи? Вас като не ви интересува защо четете и коментирате?

Виновна е, защото прави профила и излиянията си публични. Направо с цел да я изтипосат за пореден път във всички сайтове.

Нали няма какво да се пише за друго ,та отново опряхме до Нели ?

В Бг ,всички публични личности ,....са ''ЗВЕЗДИ''.... Бг , ДЪРЖАВАТА НА ''ЗВЕЗДИТЕ''!?!? А ТО Е БРАТКО ,.... ЦИГАНИЯ ,ЦИГАНИЯ , ЦИГАНИЯ , ДО ШИЯ !?!?

...и после ходи до тоалетната.

Извинете, но кой се интересува от това?И защо ни информират?

То хубаво пишете за нек'ви кифли, ама казвайте поне с какво са известни, че съвсем се омОтах.

Как с какво , .....с големи бюстове, силиконени джуки , с неграмотност, дрога , чалга , алкохол .... Това са ''ценностите'' на младите , ФЪФ Бг.

Тая колко ли е платила за тези няколко реда. То и да се пишв няма какво

То не бе: --Нели от ''ТЪРСИ СЕ '' ,....ЩЕ РАЖДА? --Нели от ''ТЪРСИ СЕ '' ,...РОДИ? --Нели от ''ТЪРСИ СЕ '' ,...Е ЩАСТЛИВА? --ДЕТЕТО на Нели , от ''ТЪРСИ СЕ'',..проплака ? --Детето на Нели от ''ТЪРСИ СЕ'' ,...СЕ НАСПА ? --Детето на Нели , от ''ТЪРСИ СЕ'',...НАПРАВИ ,ЕДНА ГОДИНКА ? --Детето на Нели ,от ''ТЪРСИ СЕ'',.. ТРЪГВА НА ДЕТСКИ ЯСЛИ???? ....... И КАКВИ ЛИ НЕ ,...Бг-ПРОСТОТИИИИ ?????

Бюста на Нели , излезе от ПЛАТФОРМАТА !

жената е на екран 10 години, много ясно, че ще пишат за нея и живота й. за теб ли искаш да пишат, дето никой не те знае. аз също симпатизирам на Нели исемейството й и предпочитам такива новини, а не коя колко силикон си е сложила или николета с кой любовник е в Дубай

Проблема е в това , че циганята ни е в повече ! Каква ''звезда'' е Нели ? Лили Иванова ,каква трябва да е тогава ....?

И тая ли е в графата ,...''ЗВЕЗДИ'' ? КАКВА ''ЗВЕЗДА'' Е ? ЛИЛИ ИВАНОВА ,...каква трябва да бъде тогава ? АМАН ОТ Бг-КИФЛИ , С МЕКИ ВЪТРЕШНОСТИ????

НелитУ , е мноО МЕКА , ВЕРНО !

И мойта дъщеря имаше Рожден ден миналата седмица , а миналата година беше абитуриентка

Кой го интересува???.....

Тая поза на безмерно щастие, винаги ми е съмнителна. Пък и защо трябва да се изтипосваш през цяла БГ. Трай си , празнувай си. Няма що да носиш бял тоалет като не ти отива на килограмите.

А имен ден празнуват ли им на децата? Щото в нашето семейство се празнува и имен ден! Ама пишете да сме запознати , моля ви се !