Гиър, Клуни и Хайек с половинките си на награди във Ватикана

Ричард Гиър, Джордж Клуни и Салма Хайек бяха наградени във Ватикана в присъствието на папата за спонсорирането им на благотворителна организация за образование.

Обратно в новината

Коментари - Гиър, Клуни и Хайек с половинките си на награди във Ватикана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Текат ли лигите, ушавчетата? Завистливо племе сте вааа!!

Кви са тия боклуци ! Президента на Русия го посрещат като цар в Атон !

Естествено, нали това е новият антихрист (по думите на атонци..).

Кретен

Този като го видя все се сещам за Джулия Робъртс, която преди 20 или там години беше казала че не се е целувала с друг мъж на когото устата мирише така отвратително. Мога да си представя какво е в устата му сега през 2016-та.

Много просташко изказване за дама като Джулия.

Ами иди го цуни, бе дядо, та да видиш дали е вярно. Това което разправяш, се отнася за Ким Бейсинджър и Мики Рурк, при снимките на "Девет седмици и половина". Джулия Робъртс никога не би се изложила с такива приказки.

остарял-обезумял

ае Ричард Гиър не се ли правеше на будист ...ко се мазни на папата :))) ейй мама му и свят някой много добре умеят да се нагодят :) аз все си стоя будист в кварталната кръчма ама вече никой не ми обръща внимание номера не минава :)))

браво на ливанките....амал и салма хайек......и Шакира......добре чи имаме една Нина Добрев де....

И Ричардчо скоро ще реве. Мъжете наистина са леко слабоумни и мислят не с оная глава, която трябва. И си плащат, разбира се.

живей докат имааа !!! :))) щот па жените сте се 'ноу хубаи ...

Хайде, моля ви се, по-долу писалите, нищо не разбирате от вътрешно съдържание- Гиър е все същият чаровник, независимо какви са обувките му и чорапите му.

При тоя модерен папа май не се спазва канона дамите да са с покрити глави, с шал или шапка и само Амалката го спазила. Иначе тя май заряза адвокатстването и ходи само по изяви с мъжа си. Колкото до Ричард Гиър винаги съм го харесвала, нека си начеше крастата с младо маце, до време ще е.

Алехандра Силва е много по-красива в действителност. Подозирам обаче, че здраво са празнували купата, та махмурлукът още не им е отминал. И никаква актриса не е. Освен да е дъщеря на баща си, жена на богатия си мъж и сега, гадже на всеизвестна кино звезда, друго не ми се е чуло да е правила. За останалите участници - вижда се, че като им махнеш специалните ефекти, светлини, гримьори и фото-шоп, те са си обикновени хорица. Някои от тях и бая грозни. Ама пуста холивудска фабрика...

Тая Клуни много грозна ,бе!!!!!!!!!

абе щом им аресва...

Че е остаръл Гиър - остарял е, но и ние, неговите фенки :))), не сме първа младост вече. Обаче ме шокира облеклото му - някакви обувки мокасинки, смъкнати чорапи, абе въобще изпаднал дядка! Тая милионерка щерка да вземе да го постегне малко, че се излага. А от цялата менажерия само Хайек и Клуни изглеждаха нормални и жизнени хора. Амал просто е като извънземно някакво с празни, безизразни очи.

Е, жалка гледка е. Харесвах Ричард Гиър като актьор, а и като мъж, но той първо визуално съвсем се е сдухал, а явно и психически.

Да се беше къносал, прилича на 80 годишен. Сега вече и папата почна да раздава наградки. Странно защо научаваме за дейноста на тези ... "благотворители" едва на наградите.

Тази мома е с 30 и кусур години по-малка от него ... защо от ДИР-а решихте, че му е гадже ?!

А ти каква мислиш, че му е ? Може пък да му е сестра.

Защо се чудите на Америка, когато и у нас стана същото. Всеки застаряващ мэж с пари се обзавежда с младо гадже. И всички са весели и доволни, защото всеки получава това, което иска. Като как го виждате Гиър със стара жена?

E, сеньор, кажи твоето младо гадже, къде го хвана :D Няма ли да те пишат и тебе тук в раздела... "Сеньорът показа новото си младо гадже"

ЗЪЛ ДУХ, СЕЛЯМ АЛЕЙКУМ! С риск да те разочаровам, аз в действителност съм едно нищо. Обичал съм през живота си истински само една жена и тя се оказа моята съпруга. Гарантирам ти, че само една истинска любов може да издържи всички изпитания на времето. С нея трудностите излизат по леки, а удоволствията по голями. Но такива неща сега са рядкост. И ако пиша по добри коментари от другите, то не е защото съм по добър, а защото другите са по слеби от мен. Една моя фенка ми направи комплимент, че пиша "красиво". Аз веднага и издадох тайната за това-който мисли красиво, той и пише красиво. Впрочем, препоръчам ти да се насладиш на любимата ми песен "С тая песен те прегръщам". Следи превода на думите. Приятни мигове с песента.

Този Гиър остарява много много грозно, на практика изглежда не на 66 а на минимум 76. Испанската гю-ндия до него също за 32 изглежда доста похабена, ама то да се правиш на влюбена в старец сигурно хич не е лесно...Жалка, жалка картинка!

леле майко,Амалката на снимка 10 какъв е коркозобел!получих стрес и уплах.

А, бе, до някое време не си личи толкова разликата във възрастта. А после хем си личи, хем се много се и усеща. Няма печеливша формула за вечна младост, защото организмът си казва своето. А обувките на испанското гадже са ужасни

След двете красавици Синди и Кери Гиър как можа да се събере с тая грозна "внучка"?

Дядо и внучка.... Грозна картинка

Браво дедо, работи ли Gear-a?

Ричко, Ричко и виагра няма да ти помогне, най-много да навириш петалата...

Откъде знаеш лелке. Да не би да си му смукала бибата?

оле колко е стар тоз ричар гиар... незнам как таз го докосва по тялото... има толкоз млади хубави маже... дайте снимки по боксерки на роландо джастин бийбър може и брат пит кат млад.... да изплакнеме очите мммм

Точно пък с Бийбър .......Защо не и Емил Конрад?Никой не е вечно млад.

оле как можа да го кажеш....не, не само не емил конрат... не ме кефи много е фименезиран. мисла че ставаше вапрос за изтински маже...а не герунтофили

Абе, умници, дъщерята на бившия финансов президент на Реал Мадрид, едва ли е закъсала за пари. Хванала си е трофейно гадже :D А вий тук може да си плющите от злоба :D

Пич, финансов директор се нарича главния счетоводител на клуба, той не е собственика му. А и може татко ѝ да не ѝ е дал парички :)

Пич, главният счетоводител на клуба на отбор дето върти милиони и милиони за един ритнитопко... му се плащат жълти стинки, така ли си мислиш? :D Много подценяваш главният счетоволител, пич!!! :D

Не знам защо Ричард минава за секс символ. Не е кой знае какъв актьор и има едно хитро излъчване, като малодушен мишок, който се крие зад излъсканата фасада и фалшивия авторитет на холивудски ас.

За какво му е на Ричард Гиър толкова младо гадже, на тия години какво може да прави с нея. На снимката изглежда като дядо и. Иначе тази Амал колко е зле. Скъпи дрехи обаче тя самата, мургава, кокалеста просто ужас. Само какви колена има, нямам думи. Все едно е от факултето изкарана, някоя от щерките на бат Сали. Добре че Джорето Клуни си пада по момченца, та му се разминава.

Ами на практика нямаш добра дума за никого. И то без да ги познаваш хората лично. Какви ли кусури намираш на тези, които познаваш, не ми се мисли. Защо толкова тесен поглед имаш върху света? Само лошото виждаш!

Ами как да кажеш нещо добро, за жена която спи с пенсионер за пари, или за друга която се прави, че прави същото но с гей. Писна ми от някакви псевдо звезди, които се опитват да ни натрапват. Амал е кокалеста, грозна, мургава жена, която ако не знаеш коя е, ще кажеш че е от факултето. Нищо особено, но всяка седмица ни я натрапват.

Милионерите отишли да получат по една награда. И Ватикана го обърнаха на парад на суетата.

А всъщност не е ли бил винаги това? Само средата се сменя, не и същността...

Грозно е да видиш жена която да е с мъж за парите му ;( такива жени трябва да се срамуват и да не се показват а не да ми ги давате за пример .... кофти гледка са

Иван-слънцето, "Мъж без пари и жена без гърди, огън да ги гори"- са казали старите хора Така охулват мъжете, които са без пари, но същите, обаче, няма нищо против да си уредят живота с някое богато момиче или жена, използвайки добрите всичките си умения.

... то и аз имам пари, но мисля(!!!), че е далеч по-приятно да пострелям по зебри и жирафи...

като гума на КАМАЗ винтилите..

Ясно е - за всеки християнин - че това е наказуемо извращение.

Как така дъщерите на милионерите са все красавици, независимо колко грозни са бащите? Парите ли създават хубостта?

Не,майките-манекенки и моделки;-).

Чичко Гиър, фнимавай, тази ти го играе к чката!