Признаха Майкъл Джейс за виновен за убийството на жена му

Американският актьор Майкъл Джейс бе признат за виновен за убийството на жена си.

Обратно в новината

Коментари - Признаха Майкъл Джейс за виновен за убийството на жена му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Признаха за виновен? Нали се е предал доброволно и направил пълни самопризнания, значи те досега са умували дали да го признаят - и накрая са го признали? :))

Не трябва признаването на вината да има смекчаващи обстоятелства. И американците не пращаха ли директно на смърт доказани убийци.

На тоя пъзливец му се разминава изпържването на ел.стол защото е известен. Също като О.Дж.Симпсън.

Типично за жена - намерила по-голям и по-твърд и айде

Що жената да е крива, ако иска да си тръгне от 50-годишен чичак, а ако 50-годишният чичак реши да изостави жена си заради 20-годишна кукла, това е в реда на нещата!? Да се е чуло и видяло изоставена жена да застреля мъжа си, защото искал развод?! Не! Само комплексирани австралопитеци от мъжки пол ги правят тези малоумия!

Само мъжете правят тези малоумия. Жените правят други. Не е характерно за жените да стрелят - те са по отровите. Така убиват мъжете си, когато решат. Даже има такива жени, които постоянно тровят живота на мъжете си. И не са малко.

Жената няма да застреля никой, защото винаги има опашка за нея от мераклии да източат кесиите.Мъжете остават сами.Затова е така.

Типично за мъж - "откраднал от тъста си пистолет, за да се самоубие, но нямал тази смелост и вместо себе си..."

Ти много ли си зле, та попадаш все на такива мъже, заради които си правиш погрешни изводи? Или страдаш от НДК(недоклец) синдром и всичко в тебе кипи от неудовлетвореност?

Нещо не разбирам! Има признание, има свидетели, и въпреки това им е отнело 2 години да решат дали е виновен?! Тия са по-зле и от нас!

В България щеше да е с условна и в следващия сезон на Биг Брадър

щяха да го върнат едни пари назад