Доли Партън стана отново булка на 70

Звездата на кънтри музиката Доли Партън и съпругът й Карл Дийн са отбелязали златната годишнина от сватбата си с церемония за подновяване на брачните обети.

Обратно в новината

Коментари - Доли Партън стана отново булка на 70 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като чета някои изказвания и си мисля,че ние наистина сме един малък, но много зъл народ. Ако някой някога е слушал интервюта с нея ще знае ,че е много естесвена и непринудена.Освен това без да афишира дава изключително много средства за благотворителност. Мол, който е невежа просто да не пише простотии, а да ги съхрани за себе си.Не е необходимо всяка злъчна тъпотия да я четат всички

Доли е страхотна, но хубавецът е мъжът ѝ! Да са живи и здрави!

Явно е мода бабички да се женят и да раждат. Вид неизживяно детство...

ПРОСТО Е ИСКАЛ САМО ДА Я МАНДРЪЦА БЕЗ ДА ГЛЕДА И СЛУША ПРОСТОТИИТЕ И

Джей Льо, имала нещастието да развие свръх долница-задница, за разлика от Долито, където природата е наливала в горницата

В случая, майката природа май няма нищо общо с наливането :-) Виж първата снимка - това е наляла природата, а оттам нататък чичо доктооор, при това няколко пъти...А иначе, да са живи и здрави. Няма по-голяма ценност от стабилната връзка и здравото семейство.

Едно поне е сигурно, че тук простотията няма почивен ден!

велика певица и велийо семейство -- да са живи и здрави и да имат дълъг и щастлив живот!!!!

Една от малкото американски певци, които харесвам. Доли, Уил и Нелсън, Тина и Шаная. Големи! С удоволствие слушам песните им.

Шаная обаче е наша, не е американка и наистина е много земен и добър човек, поне това, което винаги е показвала досега. Иначе не съм никак фен на кънтрито, но поздравления за двойки като Доли и съпруга и - да са живи и здрави.

Голям хубавец е този Карл! Браво на Доли:-)

Не съм фен на кънтри музиката, но съм фен на Доли Партън! Евала на жената! Дай повече като нея! Чудесница отвсякъде! Както и да го разбирате!

Стою

Подкрепям. С една забележка. Пее кънтри, но е създала и друга музика.

Къде прочете думата "чудесница", че не разбрах ? Извинявай, обаче , заради лигли и лигльовци като теб, българския език се е превърнал в "манджа с грозде"...Четете бе хора, четете и си обогатявайте речника- така лесно ще намирате точните думи и няма да пишете идиотизми ...

О да.... Като започнеш от перхидролената коса и стигнеш до кънтри-мънтри кич...

сега е ред и маика да стане има ин витро *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като не знаеш що е то ин витро, защо го употребяваш като термин?

Доли не се е омъжила на 70, а празнува златна сватба. Дали някои от тези, които изкоментираха случая с обиди към Доли, биха доживели до такава сватба?

Стою

Тези, които коментираха случая с обиди, най-вероятно дори не знаят за колко изпълнители е сътворила песните.

Аз пък прочетох.... "Доли Партън стана отново на 70"

Спаружка с млада чушка..

До 90 има време за още веднъж поне!

Firi

Щом е станала булка на 70 чакаме бебето скоро. Дърти чанти не гледат ли се в огледалото та с цената на всякакви извращения са готови да ни занимават със себе си?

На тебе четенето и разбирането май не ти е силната черта, а злобата не е нужно даже да я коментирам. Съвет - чети отначало бавно и прочитай всички думи и после се опитай да осмислиш прочетеното, с упражнения се свиква и току виж ти се проясни, почни с детски книжки за първолаци с големи букви и кратки изречения.

Мноооого тъпо парче си.Ти си мислиш ,че всички са като теб .Женят се .Развеждат се.Спът с тоя и оная.Ай стига де .Чете се не между редовете в бялото А там където не написано ,там където е черно и има букви.Това черничкото дето е на среден едно до друго се казват БУКВИ.Тъпанар тъп

Страхотно! Много е готина!...ама и мъжът й е хубавец!

Сладурана, много я харесвам! Има и уникално чувство за хумор! Да са живи и здрави!

И НА 70 ГОДИНИ,ПАК Е СЛАДУРАНА!!!

В четвъртата снимка се усеща духа и времето на Елвис Пресли.

Миризмата на Елвис, предадена чрез живите зомбита.

и зомбитата си мечтаят да са булки.