Болница изложи най-странните предмети, извадени от деца

Пилешко краче, значки, кръстче, шерифска звезда-играчка са само част от странните предмети, извадени от гърла, ноздри и уши на деца в Детската болница в Бостън.

Обратно в новината

Коментари - Болница изложи най-странните предмети, извадени от деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

яде отрова за мишки,ад добре че беше изветряла малко

На 2 год. възраст дъщеря ми схруска витамин С, ампула. Докато се усетя я беше изяла. Веднага звъннах на Бърза помощ, но ми казаха да не се притеснявам. Посъветваха ме да дам вода на детето и слава богу всичко се размина.

В колекцията им липсва 9 мм боен патрон, който глътна детето на едни наши познати тук, в България. Е, патронът отиде в стомаха му, тъй като е тежък. Може би случаят не е за "уши, нос ,гърло".... после го из.ка, но в болницата го чакаха за операция, при необходимост.

от отвертка...една коледа...и няма да забравя как дежурния хирург в Пирогов му вика (а сина ми е на 1 година и 1 месец), "абе будала, хората по коледа пари гълтат ти отвертка" и после ми каза, че сина ми е първото от 10 деца за тия празници, които са отивали там дето е глътнал нещо различно от стотинки...и които е виновен той бърка после в памперса да търси! Обаче патрона си е сериозно постижение...

схруска живачен термометър и му пийна живака... Щях да припадна като я видях! Слава Богу, след търчането по болници, снимки и т.н., всичко приключи без кофти последици.