Най-шокиращите промени в лицата на звездите

Това бяха лицата, които спечелиха любовта на милиони зрители. Но тези звезди така и не успяха сами да обикнат външния си вид.

Обратно в новината

Коментари - Най-шокиращите промени в лицата на звездите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тези тук Рене З. печели според мен приза, а иначе трябваше и Мики Рурк да е тук. Не знам защо е пропуснат, той е най-голямото недоразумение! А какъв беше само ....

Което идва да покаже, първо, че старостта е неизбежна - със или без операции. Второ, че и напредничавата щатска медицина е като нашата, то си е до късмет да си намериш доктор. А и освен това е просто бизнес, точно както при нас. За пари праим сичко!

Някои просто са остаряли и напълняли. Промяната не е само от пластиките

Пластиките не водят до нищо хубаво, или ако водят, то ефекта е моментен. Губиш идентичността си.

Този ,който си е заработил надника с тази"преписка"да си види снимките от миналото и така ще разбере, че и без пластична намеса изглежда различно от сега.

Да ги защитя тия пичове и мацки от тази класация, ама те са сред най-малко дефектиралите след пластични операции. Даже Ренето изглежда по-добре от някои други дето не са ги сложили тука. Въпреки, че наистина е плашеща де. А Джексън е бил и плешив. Така казаха след като му направиха аутопсията.

Просто поодъртели пичките с едни 20-30 години!

Мъж в разцвета на силите :)

Повечето от тези с пластичните операции са заприличали на мутанти. Ужас...

Лара Бойл не прилича въобще на себе си. А беше сладка.

Тя най-малко се е деформирала. Просто е по-пълна и леко остаряла :)

...и "леко" инжектирана с ботокс и хиалурон, мда

Просто остаряват!

Бихте ли ме инфомирали, къде точно и на кой е накърнено доброто име, уронен е престижа и е подронен имиджа? Къде е ползван нецензурен израз, въпреки че не се позовавате на това като оправдание за цензуриране. Заради това, че казах, че хората без пластични операции изглеждат нормално, макар и остарели, а тези, които са си ги разрешили три години след тях са се разкапали. Бях писал и, че да оперираш лице с 42 лицеви мускула, без да включваме тези на шията и главата, не е като да правиш силиконови гърди, цц по народному. Освен заради ццте, какво наложи да ми цензурирате поста? С пари, без пари, който си е нарязал лицето три години по-късно на човек не прилича. Който си е спестил този резил в момента изглежда по-добре от нарязания. Това ли ви дразни? Щото Пенчев-Менчев, Фильо-Пильо и компания ще спрат да се рекламират при вас? Няма бе...

И аз ужасно се дразня като ми скрият някой полезен коментар. Подло спрямо хората. Не им пука кой ще се прецака и ще иде зян.

Добре, че не сте сложили Джоселин Уилденщайн, или Донатела Версаче... щяхме да сънуваме кошмари...

Luna0102

Аксел е заприличал на Карлсон, липсва му само перката.

На Бени Хил също.

Най-драстични (към лошо) са Мики Рурк и тая дето играе Мортиша Адамс.

Явно не си виждал майката на Силвестър Сталоун. Тя е страшна, в лошия смисъл на думата.

Е - хората остаряват и това не може да се прикрие. Трябва ли това да е повод за писане на подобни жълти статии ? Авторите на такива писания да не би да са безсмъртни ! И те ще заприличат на плашила, да свикват с мисълта !

нещо не си разбрал, тази визия не е от старост, а от пластични корекции. Някои направо не са за пред хората вече не приличат на нищо.

Е като не може да се прикрие, тези защо правят отчаяни и неуспешни опити да го прикрият? И с какво са им виновни авторите на статията? Ако не бяха се направили на плашила с тези операции, сега нямаше да ги описват в статии и ти нямаше да пишеш глупости! ТРЯБВА да има такива статии, за да могат хората да видят какво НЕ ТРЯБВА да правят!!!

До идиотите с пластичните операции - тоест, операциите са виновни, без тях щяха да изглеждат млади още 100 години. Имали пари - направили операции, вие лузери си драскайте

Какви промени бе хора.Те са замязали на карикатури.Страшни и смешни.Какво ли не прави слободията и парите.

На втората снимка Джак Никълсън е страхотен

Luna0102

Някой трябва да му каже да не остава за дълго на слънце.