Селфита от втори сезон на ”Откраднат живот”

Част от актьорите на "Откраднат живот" се щракнаха за спомен по повод началото на снимките на втория сезон на сериала.

Обратно в новината

Коментари - Селфита от втори сезон на ”Откраднат живот” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен ли ми се струва, или във филма са използвали музиката от "The Sims"? Иначе сюжетът е страхотен и актьорите от по-старото поколение играят страхотно. Но, това с музиката направо ми къса нервите.

не че нещо, но леко плашат на това селфи...

кви са тия, безработни артисти, "публични" личности, които никой не наема за нещо си, Боже кви са тия хрантутеници!!!!!!!!

Е тоя Калин нали щяха да го махат от сериала, колко статии се изписаха :( много е дразнещ и антипатичен като излъчване

Ами то пък ако съвсем го заплетат и усложнят, ще развалят всичко, хептен на бразилски ще замяза. Не е нужно да се подценяват зрителите и да се правят неправдоподобни атракции, за да им се задържа вниманието. Едни ще задържиш, други ще изгубиш. И без това смяната на бебетата още в началото ми дойде малко в повече, ама ... айде - гледах. Но дайте вече малко по-сериозно...

Всички суперлативи относно филма, според мен са силно преувеличени. Като цяло не е зле, но има много недомислици. На моменти някои от докторите изглеждат доста глупави и неадекватни.

Ех, че разбирачи, ех............. Ако този филм не беше български, щяхте да ахкате. Успех на втория сезон!

Ако не беше български, едва ли щеше да се гледа. И защо тези, които са толкова удивени и възхитени са "разбирачите"?

не че съм го гледал, ама като им муцуните на селфитата ма фана страх

Може да включите "трогателната" история на ВИП пациента Митю...

Филмът ме грабна като сюжет и реализация. Браво на целия снимачен екип и актьорите. Страхотен български сериал, има динамика, няколко сюжетни линии, развръзки. За първи път следя български сериал и се надявам и занапред да се правят такива добри продукции.

Увлекателно е направен. И моите 5 ст по темата, да ползват докторката на смени, освен за двама доктори има и за трима чобани :)

Чакам го с нетърпение. Дано да измести турските сапунки, че ми писна и от тях, и от продажната политика на телевизиите. Мъчно ми е за Галя, но ...от друга страна , ако я съживят, след като толкова подробно я дадоха неподвижна и със застинал поглед като мъртва,ще бъде съвсем сапунено...Филмът ще бъде по-хубав и по-силен, ако не я съживят, но пък зрителите ще сме по-щастливи ако тя оцелее

Strahoten serial.Bravo

Извинявам се, че е извън темата, обаче, може ли да махнете тези дразнещи реклами, които изкачат на всяка снимка. Осъзнавам, че се издържате от реклами, обаче, невъзможно е да се разгледат снимките.Освен това, толкова са досадни тези реклами, че едва ли някой ги гледа, а се стреми със скоростта на светлината да натисне хикса горе в дясно...след което се отварят други рекламни прозорци....и направо ти се иска да затвориш целия сайт. Моля ви,вземете мерки!

Присъединявам се към призива за по-малко реклами! То бива, то може, ама това си е направо извратеняшко: отвсякъде те заливат разни дивотии и ти цъкаш, цъкаш с мишката да ги скриеш като в някоя игра за рефлекси... докато ги изчистиш вече не помниш какво си отворил. А пък се правите и на много хитри та местите Х-а по средата, вляво... с бели букви на бял фон... сякаш ако изгледаме помията докрай ще вземем да купим боклука, който се рекламира.

То май втория сезон трябва трябва да го снимат в следствието,а не в болницата.

Дари

Това за размяната и станя ясно още в първия епизод... Иначе и аз чакам с нетърпение втория, но много ми се иска доктор Галя Стилиянова да е жива... без нея няма да е същото

Gal

Чакам с нетърпение!

по нищо не отстъпва на турските помии

Смятам, че които ти е сложил трите минуса е със съответното етническо самосъзнание, което го прави по-подходящ да се изсели там където му е по-мило, а не да се опитва да си прави и тук турция

Добре си запознат с турските сериали, щом можеш да сравняваш...:)